- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi endless love
- #56.741
Ben de alacağım kitabıAlıyorum ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de alacağım kitabıAlıyorum ben de
Benimde dişin kırıldı sandım bi gün.zaten bi kaç kere dudağın içten yara olduEvet ya cok fena kafa atıyorlar bazen ön dişlerimin oraya denk geliyor, kıracak diye korkuyorum
Benim Nuk biberon var damakli naptim ettim onunla yemedi. Aventin emzigile icmeye basladi damaksiz olanlarindankızlar bebişleriniz biberon tutyor mu avent var bende ama zor emiyor 4,5 aylıkk acil yardım işe başladım
Birkaç sayfa öncesinde yazmıştımDemir icin saglik ocagi damla verdi ama bebegim zaten kusa bir bebekti yine kustu alternatif daha iyi bir damla var mi acaba siz kullaniyormusunuz ya da ne kullaniyorsunuz
Biz başlamıyoruz henüz ek gıdayaMerhaba arkadaşlar bizde dün saglık ocağına gıttık 4. Ay aşılarımız yapıldı Demir damlası verıldı yalnız damla bebegım kilosuna göre verılıyormus benım bebegım 7900 8 damla verıyorum bugun doktora götürdük doktor öyle dedi ayrıca metal kaşıkla verılmemesi gerekiyormuş.bizim doktor artık ek gıdaya baslatmamı söyledi. Yoğurt elma yada muz ama muz 1 dilim.birde sebze çorbası havuç patates zeytınyagıyla yapacakmısım tarıfını de verdi:) ek gıda 70 cc yi geçmeyecekmiş.alısması için başla dedı bana.sizde durumlar nedır.doktorlarınz ek gıdaya başlattımı.bebegım sadece anne sütü alıyor buarada.
ben de avent kullanmıştım ilk doğduğunda sonra memeye geçti geçenlerde sağıp verdim biraz becerip içemedi bebeyken kolayca yapıyordu amakızlar bebişleriniz biberon tutyor mu avent var bende ama zor emiyor 4,5 aylıkk acil yardım işe başladım
burnu mu tıkanıyo ..bizimkide doğduğunda solunum problemi falan vardı buruno kullanıyordukher bebek baska.bu arada bugun gunduz gene acile gittik kizimla.burnunu temizledim mizlandi agladi falan avutmaya calistim.once bembeyaz oldu sonra morardi.sukr birseyi yokmus olabiliyormus boyle ama.benim psikolojim cok bozuk.1.5 ay once de nefrs almak icin cirpinmisti. ben ne yapsam bilmiyorum.panik atak olucam diye korkuyorum.yalniz kalmak istemiyorum her an bisey olucak durtusuyle
bebeğin kilosu gayet iyi neden ek gıda anne sütü varsa bence 6 ay ek gıdaya geçme 7. aydan gün almaya başlayınca ek gıdaya başla...ek gıda demek anne sütü bırakma ihtimali alerji riski kabızlık vs ne gerek var parmak kadar çocuğu 4 aylıkken bunlarla savaştırmaya tabi yine de siz bilirsinizMerhaba arkadaşlar bizde dün saglık ocağına gıttık 4. Ay aşılarımız yapıldı Demir damlası verıldı yalnız damla bebegım kilosuna göre verılıyormus benım bebegım 7900 8 damla verıyorum bugun doktora götürdük doktor öyle dedi ayrıca metal kaşıkla verılmemesi gerekiyormuş.bizim doktor artık ek gıdaya baslatmamı söyledi. Yoğurt elma yada muz ama muz 1 dilim.birde sebze çorbası havuç patates zeytınyagıyla yapacakmısım tarıfını de verdi:) ek gıda 70 cc yi geçmeyecekmiş.alısması için başla dedı bana.sizde durumlar nedır.doktorlarınz ek gıdaya başlattımı.bebegım sadece anne sütü alıyor buarada.
benim bebeğim 5 kg anne sütü alıyo sadece süt var ama galiba hani yaramıyo derler ya öyle bi durum söz konusu ama bebeğim çok hareketli sürünmeye çalışıyo diş çıkarıyo bide bildiğim kadarıyla sağlıklı ayda 500-600 gr alıyo hiç almıyor diye bişi de yok o yüzden direnebildiğim kadar direneceğim ek gıdaya geçmemek içinMerhaba arkadaşlar bizde dün saglık ocağına gıttık 4. Ay aşılarımız yapıldı Demir damlası verıldı yalnız damla bebegım kilosuna göre verılıyormus benım bebegım 7900 8 damla verıyorum bugun doktora götürdük doktor öyle dedi ayrıca metal kaşıkla verılmemesi gerekiyormuş.bizim doktor artık ek gıdaya baslatmamı söyledi. Yoğurt elma yada muz ama muz 1 dilim.birde sebze çorbası havuç patates zeytınyagıyla yapacakmısım tarıfını de verdi:) ek gıda 70 cc yi geçmeyecekmiş.alısması için başla dedı bana.sizde durumlar nedır.doktorlarınz ek gıdaya başlattımı.bebegım sadece anne sütü alıyor buarada.
Heryerde ilk 6 ay anne sütü yazıyor. Kilosu bile baya önde neden öyle dedi acaba doktorunuz? Kilosu az olanlara bile nadiren öneriyorlar ek gıdayı. Yerinizde olsam başka doktora da danışırdım.Merhaba arkadaşlar bizde dün saglık ocağına gıttık 4. Ay aşılarımız yapıldı Demir damlası verıldı yalnız damla bebegım kilosuna göre verılıyormus benım bebegım 7900 8 damla verıyorum bugun doktora götürdük doktor öyle dedi ayrıca metal kaşıkla verılmemesi gerekiyormuş.bizim doktor artık ek gıdaya baslatmamı söyledi. Yoğurt elma yada muz ama muz 1 dilim.birde sebze çorbası havuç patates zeytınyagıyla yapacakmısım tarıfını de verdi:) ek gıda 70 cc yi geçmeyecekmiş.alısması için başla dedı bana.sizde durumlar nedır.doktorlarınz ek gıdaya başlattımı.bebegım sadece anne sütü alıyor buarada.
Muz vermek dogru olur mu ? 4. Aya yeni girdiyse bence acele etmeyin baslayanlar bile 4. Ayi bitirince basliyor bence baska bir doktora daha danisin bu doktorlar enteresan benim gittigim bir doktor hayati boyunca zaten bu cocuk seftali yiyecek 6. Ayi bitirince basla dedi ek gidaya arkadasimin gittigi bir doktor 4. Ayi bitirince basla yoksa tv karsisinda yemek yedirmeye calisan bir anne olursun demis baslayacaksiniz bile iyi arastirip uygun yiyecekle baslayin ama bence biraz daha bekleyinMerhaba arkadaşlar bizde dün saglık ocağına gıttık 4. Ay aşılarımız yapıldı Demir damlası verıldı yalnız damla bebegım kilosuna göre verılıyormus benım bebegım 7900 8 damla verıyorum bugun doktora götürdük doktor öyle dedi ayrıca metal kaşıkla verılmemesi gerekiyormuş.bizim doktor artık ek gıdaya baslatmamı söyledi. Yoğurt elma yada muz ama muz 1 dilim.birde sebze çorbası havuç patates zeytınyagıyla yapacakmısım tarıfını de verdi:) ek gıda 70 cc yi geçmeyecekmiş.alısması için başla dedı bana.sizde durumlar nedır.doktorlarınz ek gıdaya başlattımı.bebegım sadece anne sütü alıyor buarada.
Evet aynen öyleymiş.Ilk 6 ay anne sutu disindaki gidalarin bebeklerin bagirsak florasini bozdugunu okuyorum. Bagirsaklar ek gidayi sindirecek kapasitede degilmis diyorlar. 6 aylik olunca da yine anne sutu ana besin. Ek gida tadimlik olarak basliyor cok az miktarda.