- Konu Sahibi endless love
-
- #56.321
Canim karismak gibi olmasin ama ben de ilk basta senin dusundugun gibi dusunuce sutum cok azalmisti toparlamaya calisirken kilo aldim. Keske hic rejim yapmasaydim hem stres oldum hem kilo aldim. Ama tabi her bunye farklikızlar bende 20 kilo aladım 10u gitti 10u kaldı suan 75 kiloyum boyum 1.70 nasıl vericem bilmiyorum 1 haftadır tatlıyı kestim sadece sabah kahaltıda 2 dilim ekmek yiyorum bebeğimi kendi sütümle beslediğim için korkuyorum sütüm kesilirse diye çünkü dr 6 aya kadar kilo vermeyi unut dedi aslında herakşam yürüyüş yapabilsem hızlı veririm de insan bütün gün bebeyle uğraşınca hali kalmıyo :/
Bunu bana yazmak istedin sanırım :)@Alwayshopeful canım wellcare mi ocean mi diye sordum germe kadar rötarlı olsa da :) doktorumuz ocean önerdi 600 ıu uygun olur dedi bende artık onu kullanacağım.
profil resimleri renkleri birbirine benzeyince dedim galiba isim değiştirdiBunu bana yazmak istedin sanırım :)
600 iu versek de oluyor muymuş? Tam ne kadar oldu senin bebiş? Ayına göre fark eder mi diye merak ettim de :)
Her çocuk kendine özgü, belki de sizinki cool takılıyordur :) yani hiç yapmasa belki bi sorun var diye düşünülebilir ama canı isteyince yapıyorsa canı çok da istemiyordur belki :) tabi yine de bi doktoruna sor istersenKızlar merhabalar. Benim erken doğan 29 Nisan doğumlu bir kızım var belki beni hatırlayanlarınız vardır. Erken doğduğu için mi bilmem kızım 3 aylık çocuk tepkilerinden biraz geride geliyor. Fazla gülmüyor. Çok böyle agu magu ses çıkarmıyor. Çok değil yani. Beni tanıyor gibi ama Nası desem canı isterse kendi kendine dahi gülüyor ama özellikle güldüğü belli bi hareket ses vs bişey Yok . Elini emiyor çokça. Bol bol salyamız var :) sizde durumlar nasıl gelişimimizde sorun mu var acaba diyorum ya
Yakınmış zaten, ne bileyim Mayıs annesi diyip nisan annesi olan çok oldu da burada onlardan mıydı acaba dedim :) ben de o damladan alayım o halde :)profil resimleri renkleri birbirine benzeyince dedim galiba isim değiştirdiay kusura bakma tabikide sana yazmak istemistim 2 ay 22 günlük bizim minnoş 1 yaşdan sonra farkediyo sanırım
Cok guzel olmuş güle güle kullansın minik :)
Evet beni her goren direk cok sismissin diyor sirf buyuzden insan icine cikasim.gelmiyoriçimiz kirli kaldı öyleyse göbek kalınca ya bu insanlar niye böyle kadınlarin hepsi yaşıyo bu durumu sonra da Aa göbeğin kalmış diyorlar dobesim geliyo
Anne kokusuna alışacak tabiki ilk 3 ay hamileliğin 4. Evresi gibidir diyor uzmanlar,anne kokusuna tenine sesine ihtiyacı var. Allah akıl fikir versinanne kokusuna alışıp annemi yabancılıyor diye kızan bir kocanız varsa ne yapardınız? ya da alır oğlumu giderim dediğiniz vakit sabır taşlarınız çatlarken iftira atarım cevabıyla alaycı gözlerle karşılaşırsanız?
Ben de yari kirki ciktigindan beri her gun disardayim haftasonlari da sehir disina cikiyoruz. Bebegin de her turlu duruma alismasi lazim hava almasi lazim evde kapali olmaz ki. Adaptasyon sorunu yaşar hep evde hep evde. Bizimki cingene pilici gibi oldu :) her gördüğüne gülücük laf atiyor hep disarda çünkü alisik insanlaragünaydın kızlar nasılsınız
öncelikle kucağımda kızım d vit hakkında zar zor yazmaya başlıyorum sağlıklı bak verdiği günlük üç damla bizim güneş banyomuzdan farklı camı açarak güneşlendiriyorum pencerenin arkasından güneşin bir faydası olmuyormuş eskiler çıplak yatır güneşe bacakları güzel olsun derlerdi benim alıp dışarı çıkma imkanım yok hem sıcak he mi de direk güneşe çıkmasın istiyorum faydalı olduğu kadar zararlı ışınları da mevcut gölgede güneşlendirin en fazla 10dk yazmış bir dr koltuğun üzerinde belli bir saatte 5dk direk güneş alıyor benim üzüldüğüm akrabamız 1 aylıktan beri her günü parklarda fotoğraf paylaşıyor ben mi yanlış yapıyorum 6 ay olmadan çıkartmakta istemiyorum
Ben de vermiyorum
Ilk 6 ay sadece anne sütü ya da mama almalı bebekler. Su ihtiyacını onlardan karşılıyorlar zaten.
oBen de yari kirki ciktigindan beri her gun disardayim haftasonlari da sehir disina cikiyoruz. Bebegin de her turlu duruma alismasi lazim hava almasi lazim evde kapali olmaz ki. Adaptasyon sorunu yaşar hep evde hep evde. Bizimki cingene pilici gibi oldu :) her gördüğüne gülücük laf atiyor hep disarda çünkü alisik insanlara
Anne kokusuna alışacak tabiki ilk 3 ay hamileliğin 4. Evresi gibidir diyor uzmanlar,anne kokusuna tenine sesine ihtiyacı var. Allah akıl fikir versin
bebeginize su veriyormusunuz ben vermiyorum
Sen su mu veriyorsun ben hiç vermedim
6 ay boyunca evde mi kalacaksın? Bana biraz abartı gibi geldi. Çocuğun dışarı çıkmaya da ihtiyacı var, degisik seyler görsün, algılamaya çalışsın.
otlar çiçekler bile susuz büyümüyoken bende bebeklere verilmemesini yanlış buluyorum. hele ki bizimkiler gibi yaz bebeklerine. drlar onu der bunu der ama kendi çocuklarına neler neler yapar. kaç dr arkadasım var gayette geleneksel yöntemlerle büyütüyolar çocuklarını. su vermeyin demelerin sebebi ise çok su içip gereksiz karın doyurmasın onun yerine sütünü mamasını yesin. bebeğiniz iştahlıysa zaten mide boş probleminiz olmazveriyorum suyun yeri başka doktor gerekli gördüğünde bıngıldağı çökmüş veya idrarı pembe üret kristali ise ne var ki çok mu zararlı yaw su alt tarafı bir kaşık o da memeden sonra ne memeyi bıraktı ne karnı doydu mama bile vermiyorum çok önyargılı olmamalı bence allah korusun susuzkalmasından iyidir her annenin sütü sulu olmuyor ki hatta bazen sütü bile olmuyor yazık bu sıcakta bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?