2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar ya geçen hafta kızımı kucağıma aldığımda vücudu biraz sıcak gibi geldi ara ara ateşini ölçtüm hep 37.3 e kadar çıktı doktoru 37.8 i geçerse görmemiz gerekir dedi siz ölçüyo musunuz hiç sıcakalr mı etkiliyo acaba buara 36.8 falan çıkıyo :/

bizim hiç değişmez ateş hep 37.2

Tadından nefret ediyor dilinin altında tutup atıyor son çare ecz süt sağınca içine koy dedi. 2 gündür öyle yapıyorum tükürüp atıyordu öteki türlü

ben memeden çıkartmadan ağzının kenarından damlatıyorum açtırıp hafifçe o sütün taşına karışıyor öteki türlü kaşık suyu bile tükürüp kızıyor :)

günaydın kızlar nasılsınız
öncelikle kucağımda kızım d vit hakkında zar zor yazmaya başlıyorum sağlıklı bak verdiği günlük üç damla bizim güneş banyomuzdan farklı camı açarak güneşlendiriyorum pencerenin arkasından güneşin bir faydası olmuyormuş eskiler çıplak yatır güneşe bacakları güzel olsun derlerdi benim alıp dışarı çıkma imkanım yok hem sıcak he mi de direk güneşe çıkmasın istiyorum faydalı olduğu kadar zararlı ışınları da mevcut gölgede güneşlendirin en fazla 10dk yazmış bir dr koltuğun üzerinde belli bir saatte 5dk direk güneş alıyor benim üzüldüğüm akrabamız 1 aylıktan beri her günü parklarda fotoğraf paylaşıyor ben mi yanlış yapıyorum 6 ay olmadan çıkartmakta istemiyorum

anne kokusuna alışıp annemi yabancılıyor diye kızan bir kocanız varsa ne yapardınız? ya da alır oğlumu giderim dediğiniz vakit sabır taşlarınız çatlarken iftira atarım cevabıyla alaycı gözlerle karşılaşırsanız?

6 ay boyunca evde mi kalacaksın? Bana biraz abartı gibi geldi. Çocuğun dışarı çıkmaya da ihtiyacı var, degisik seyler görsün, algılamaya çalışsın.

Ay bende cok kilon var sandim 2 kilo neki:) ben 20 kilo aldm 10 kilo gitti 10 kaldi boyumda uzun deil.suan 74 kiloyum.dun alisveris yaptim artk saglikli beslenicem tatli falan yemicem aksam cocuk uyuduktan sonrada zorlada olsa kosu bandina cikicam

Ay bende cok kilon var sandim 2 kilo neki:) ben 20 kilo aldm 10 kilo gitti 10 kaldi boyumda uzun deil.suan 74 kiloyum.dun alisveris yaptim artk saglikli beslenicem tatli falan yemicem aksam cocuk uyuduktan sonrada zorlada olsa kosu bandina cikicam
Evlendiğimde zaten 8 kilo alıp hamile kalınca aşırı kilolu geliyor bana

6 ay fazla değil mi? ben 40ı çıktığından beri her sabah dışarı çıkarıyorum ama bahçemiz var oraya sende sabah zor gelirse akşam 4ten sonra bebişine şöyle bi hava aldırabilirsin onların da ihtiyacı var zaten 6 ay çok fazla

kızlar bende 20 kilo aladım 10u gitti 10u kaldı suan 75 kiloyum boyum 1.70 nasıl vericem bilmiyorum 1 haftadır tatlıyı kestim sadece sabah kahaltıda 2 dilim ekmek yiyorum bebeğimi kendi sütümle beslediğim için korkuyorum sütüm kesilirse diye çünkü dr 6 aya kadar kilo vermeyi unut dedi aslında herakşam yürüyüş yapabilsem hızlı veririm de insan bütün gün bebeyle uğraşınca hali kalmıyo :/

Ben yiyemiyorum maalesef sürekli kucak istiyor 2 lokma atıyorum ağzıma kalkıyorum onu gezdir kucakta uyutmaya çalış derken iştahta kalmıyor sanırım öyle verdim 10 kilo kadar. Sağlıklı beslenemiyorum süt kesilince diye korkuyorum. Bazen duyuyorum eski kilomun altına indim diyenleri şaşırıyorum

Vallah bende anlamiyorum bazi kadinlar 2 ay icinde tig gibi oluyo bende bi gram eksilme yok
Ama soyle bi gercek var ki ben tatli delisiyim :)
Bir hafta boyunca dikkat ettim 200 gr gitti bende artik bosverdim

Yok ya ben sezeryan olucaktm aniden geldi normal.oldm bana hep normal yap gobegin kalmaz icin temizlenir falam diyolardi yalan vallahi:) ne kilo verdm ne gobek gitti
içimiz kirli kaldı öyleyse göbek kalınca ya bu insanlar niye böyle kadınlarin hepsi yaşıyo bu durumu sonra da Aa göbeğin kalmış diyorlar dobesim geliyo

O an uyuyor ama sabaha karşı çok rahatsız oluyor pırt pırt sonunda uyanıyor erkenden bide gün için de de çok geliyor gazı. 3 ayı da bitirdik ama hala tam GAZ devam :)
Cok huysuzlanmiyorsa iyi artık gazini kendisi çıkarıyor minigim ne büyük nimet valla :)

Vallah bende anlamiyorum bazi kadinlar 2 ay icinde tig gibi oluyo bende bi gram eksilme yok
Ama soyle bi gercek var ki ben tatli delisiyim :)
Bir hafta boyunca dikkat ettim 200 gr gitti bende artik bosverdim
O tığ gibi olanlar nasıl oluyo bende hayranlıkla bakıyorum eski kıyafetlerim olmuyo mecburen yeni kıyafetler almaya başladım deyim yerindeyse çünkü o göbek koca karı gibi hissetmeme neden oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…