2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gece beslendikten sonra bebeklerin gazını nasıl çıkarıyorsunuz? Benimki uyurken gazı çıkmıyor uyandırmak da istemiyorum.. ama sonra gün içinde ve sabaha karşı çok sancı çekiyor uyandırmadan gaz çıkarmanın bir yolunu bilen var mı?

Ayni durumdayim normal dogum yaptim ama feci gobegim var yumusacik bide catlaklarimda cok var dun marktte sklastirici krem gordm ama ise yararmi bilemedm

Uc aydan once yuruyus disinda egzersiz onerilmiyor. Oglum biraz buyusun agirlik olarak onu kullanicam:)))
Allahtan çok birşey yapmadım o durmadigi için ahhaaha valla super olur indir kaldır onlarda çok mutlu olurlar hem çocuk yapalım hemen de göbek gitsin istiyoruz galiba çok şey istiyoruz oyun halısıni ne yaptınız bende aldım sonunda kargoda :)

Öyle birsey yok malesef olsa hemen uyuyunca birşey yapmıyorum kısa sürede ağlarsa öyle çıkarıyorum ama genellikle gece olmuyo gibi :)

Ayni durumdayim normal dogum yaptim ama feci gobegim var yumusacik bide catlaklarimda cok var dun marktte sklastirici krem gordm ama ise yararmi bilemedm
Kızlar boşuna hiç almayın ben hamileliğimde aldım kullandım hiçbir işe yaramadı ve o kadar da para verdim o tarz kremler de ise yarıyormuş gibi pahalli oluyo ama nerde bi de ben sezaryan olunca herkes normal yapsan göbek kalmazdı diyip duruyolar demek ki oluyomus

Ben gece çıkarmıyorum gazını :) kac kez çıkarmaya çalıştım uyuyakalınca çıkmıyor. Sonra cok rahatsız ederse uyanıyor zaten o zaman çıkartıyorum devam ediyor uykuya. Hatta gündüz bile çıkarmadan uyuttugum oluyor. Uyuyorsa gaz rahatsız etmiyordur zaten bence :)

O an uyuyor ama sabaha karşı çok rahatsız oluyor pırt pırt sonunda uyanıyor erkenden bide gün için de de çok geliyor gazı. 3 ayı da bitirdik ama hala tam GAZ devam :)

Yok ya ben sezeryan olucaktm aniden geldi normal.oldm bana hep normal yap gobegin kalmaz icin temizlenir falam diyolardi yalan vallahi:) ne kilo verdm ne gobek gitti

Gule gule kullansin bebis. Ben almistim bir model internetten. İlgisini cekmeye yeni basladi.

cuma günü iki aylık aşılarını yaptırdım kızımın sanırım bünyesine ağır geldi iki gündür ölesiye ağladı ve sanırım korkmuş irkilip irkilip uyanıyo ..aşıdan sonra kustu defalarca allahtan ateşi olmadı ...3 aşıyı peş peşe nefes almadan yaptılar cocuğa şimdi düşünüyorumda kolundan yaptırıp acısı geçince diğerlerini yapsa bu kadar korkmazdı yavrum yaptırmayan kaldıysa tavsiye bırakayım buraya

O an uyuyor ama sabaha karşı çok rahatsız oluyor pırt pırt sonunda uyanıyor erkenden bide gün için de de çok geliyor gazı. 3 ayı da bitirdik ama hala tam GAZ devam :)
Evet sabahın erken saatlerinde bizim de pirtlama çalışmaları başlıyor :) ama bizimkinde gazı çıksa da çıkmasa da hep aynı saatte başladığı icin ben artık oluruna bıraktım :) bizim henüz 3 ay çıkmadı 14 günü var, en azından eskisi kadar gaz krizine girmiyor gazı olsa da. Zamanla daha iyi olur umarım, bu gaz her bebegin derdi galiba :)

Aynen içi boş yatınca ayağı kalkınca göbek belli. Korse gibi bişey aldım çok sıkmıyor ama hiç kullanmadım sıcak havalar bide dikişte sorun vardı derken kullanmadan duruyor bi köşede.egzersize halim yok kilo dersen tam gitmedi hamilelik kiloma bile inmedim lanet gibi yapıştı sıkılaştırıcı kremler spor öncesi etkili oluyormuş.sadece kremle sıkılasma mucize

Bebegim gunduz uyumuyor benim ara sira hafif daliyor hemen uyaniyor ilgi istiyo surekli yada kucakta gezdirme aksam saat 9 da yatyr ama onada benim halim kalmiyor artk yarin hafif bi diyete giricem bide sey dediler biberiye yagini.karnina surup strec filmle sar gun icinde hareket ettikce terletip yag yakimi sklasma sagliyomus ama haftada 3 yada 4 gun yap dediler yarin cikabilirsem yagi alip onuda denicem

Biberiye çok yakıyormuş. Aynı sorun bende de var hiç uyumuyor.uyuyacak olunca da kendini uyandırıyor sürekli geziyoruz evi memede devamlı. yemek yemeğe çoğu zaman fırsat bulamıyorum yorgunluktan tansiyon düşüklüğü çıktı. Gecede 3 kere filan uyanıyor sanki saat kuruyor beşiğinde zaten alt al emzir gaz derken yine uyku yok. 13 kilo aldım 2 kilo kaldı benim. Ama göbek çirkin duruyor sen ne kadar aldin

var canım benim kızımın o bacağında var mor kırmızı renk arası doktoru gördü bunlar doğumsal leke dedi bide ensesinde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…