2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar kizimin kollari egzama oldu sanirim kuru pütür pütür seklinde ne yapabilir 75 gunluguz
Sabun sampuan kullanma bi sure sadece su ile yika bebegini. Bolca nemlendirmeye calis hindistancevizi yagi kullanabilirsin. Bebeginin giysilerini de cift durulama yap mutlaka gecmis olsun

Kızlar çok halsizlik yorgunluk var çocuğum çok uyku uyuyan çocuk değil sürekli kucak istiyor vitamin kullanmak istiyorum siz kullanıyor musunuz?

Kullaniyorum dogumdan sonra hic birakmadim. Su anda omega, b12, kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum. Demir kullanmadim hgb degerim yuksek, düşük ise onu da kullanabilirsin. Ve enerjim yerinde tüm gün ayakta olmama ragmen
Ayrica ceviz çiğ findik ve kuru üzüm tuketiyorum bolca belki ondandir

Cok mantıklıymıs :)

Bugün prospektusunde gördüm ben de. Bi kararsız kaldım. Degistirmesem mi acaba damlayı. Siz kullanıyor musunuz?
Onu gördüm goreli gönül rahatlığıyla veremedim bı türlü bebeklerimjzjn sağlığıyla bu kadar ilgililer sağolsunlar. Wellcare ve ocean diye bi marka duydum kontrole gidince doktora sormayı düşünüyorum yarın olmadı whatsaptan sorarım ayın 8 nde kontrol o kadar zamana kadar kullanmak gerekir

Hamilelikte verilenler mi yoksa başka bi marka mi? Doğumdan sonra devam etmiştim hamilelikte kullanılanlara bitti epeydir kullanmadım ama feci durumdayım ayakta durucak halim yok tansiyon düşüklüğü başladı yorgunluktan bide sürekli ağlıyan ilgi isteyen bebek memede uyumak istiyor koy yere çığlık çığlığa bide aşılarını oldu 2 gündür huysuz iyice bittim

Hamilelikte kullandiklarima devam ediyorum
Solgar b12, calcimax, magvital, ocean omega
Bana da kadin dogumcu vitaminlerin bittiginde birak demisti ama dahiliye dr.u bi sure daha devam etmeni isterim dedi
Tahlillerini yaptırabilirsin saglik ocaklari ucretsiz bakiyor ona gore ihtiyacin olan vitamin desteklerini alirsin
Bebegin kucagindayken basin döner gözün kararir filan Allah korusun

Multi tabs'da da sakkaroz yani tatlandırıcı varmış. Baştan beri verdiğim damla
O dediğiniz markalar daha güvenli görünüyor %100 doğal diye. Ama ocean damlanın 1 damlası 1000 iu'ymus, su an bebeklere 400 veriyoruz, sanırım o olmaz. Doktorunuza danışırsanız bilgilendirir misiniz beni de?

Çocuğumun maşallahı var taşımakta zorluk çekiyorum o yüzden kesin vitamin kullanmam lazım. Teşekkürler canım cevabın icin

Canım bende ocean damla aldım 400 iu eczaneden alabilirsin iki çeşit sanırım

Vitaminleri kullanırken sıkıntım yoktu devam edeyim bari
Ekstra enerjiye ihtiyacımız var sanırım ilk 6 ay emzirme döneminde :)
Aa öyle mi netten öylesine aratınca 1000'ligini gördüm de ondan demiştim. Sen bebekte onu mu kullanıyorsun?

Ekstra enerjiye ihtiyacımız var sanırım ilk 6 ay emzirme döneminde :)

Aa öyle mi netten öylesine aratınca 1000'ligini gördüm de ondan demiştim. Sen bebekte onu mu kullanıyorsun?
Evet içinde damlalık apartı var 3 damla veriyorum normalde fıs fıs şekilde yapılıyormuş bebekler içinde damlalık koymuşlar devletin verdiği dvit gaz ve kabızlık yaptı diye aldım memnunum canım..

Evet içinde damlalık apartı var 3 damla veriyorum normalde fıs fıs şekilde yapılıyormuş bebekler içinde damlalık koymuşlar devletin verdiği dvit gaz ve kabızlık yaptı diye aldım memnunum canım..
Ben de ona geçeyim bari, sağol canım

Bugün c.tesi olunca geç kaldım sormak için size de bilgi veririm elbette ben de wellcare daha iyi diye düşünüyorum

Kizlar egzersiz yapmaya başladınız mı ben kendimce yapmaya başladım. şu göbeğimi görünce cildiriyorum.2 3 gün ameliyat yerim ağrıdı

Kizlar egzersiz yapmaya başladınız mı ben kendimce yapmaya başladım. şu göbeğimi görünce cildiriyorum.2 3 gün ameliyat yerim ağrıdı
Normal doğum yaptım ben ama göbek yinede var sinir oluyorum bide çatlaklarım var sıkılaştırıcı krem mi alsam diyorum ama kremle olmayacak sanırım zaten gunici çok yorgun oluyorum sanırım egzersizden çok uzagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…