2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar devit damlayı günde kac damla veriyorsunuz? Ben normalde multitabs damla kullanıyordum gunde 1 ml. Bugün bcg aşısı için sağlık ocağına gidince ücretsiz verdiler ama günde kac damla vermem gerektiğini sormayı unuttum aşı telaşıyla..

ha
Merhaba arkadaslar kizim disim cikardigni nasil anlayabilirim
Kizim 2.5 aylik salyasi akiyo ve eli hep agzinda Bunlar normal mi yoksa dis mi cikariyo
Erken diye dusunebilirsin benim gibi :) ama annem dedi ben 3 ayliken ilk disimi cikarmisim
hayır erken değil her çocuk bir olmuyor 3 aylık diş çıkaranı çok duydum bizimki de aynı kaşınıyor diş yerleri sanki açıklık var gibi elleri ikisi birden ağzın n içinde çok tatlı

kuzum ver mamayı geç ya kime ne cocuk senin annesin sen senden daha iyi kimse bilemez anne sütü gibi değil ama anne sütüne en yakın şey bu mamalar aç mı kalacak çocuk herkes emerek mi büyüdü ya strese girme bu anların tadını çıkarmaya bak kimsenin ağzı torba değil büzesin laf etmeye geldi herkes uzman ama sabahlara kadar ilgilenen kim

bu arada meme mama önemli değil çocuk aç kalmamalı buyüzden ağlamamalı doyur gitsin hayırlı cumalar

Kesinlikle haklisin. Sut olsun diye yemekten 7 kg aldim. Sagligumda sikintilar olmaya basladi. Goren aaa cok kilo almissin diyor durumumu anlatinca kesinlikle emzirmelisin diyor. Cildirmak uzereyim

ben boş memeyi emmenin bebekte hava yutacağını gereksiz gaz sıkıntısı çekeceğini de söyleyebilirim anne kokusu yattığınız yerde odanın içinde bile mevcut. strese girmeyin üzerini uyuduktan sonra kendi kıyafetinizle örtün mutlu anne mutlu bebek unutmayın çocuğunuza istediğiniz gibi bakın herkes çocuğunun anası doktoru her yi değil midir kendiniz deneyimlenecek uzman olacaksınız her çocuk bir değil sizinki size özel benimki bana bugünlerin tadını çıkarım bazı insanda süt olmuyor bazı insanın sütü acı hatta zehirliyor sütü dolup taşan ama yaramadıktan sonra ne yapacağız çocuk aç mı kalacak bas mamayı doysun rahat uyur oh gazını da çıkart mis bolca kucağına alıp öp kokla tamamdır üzmeyin kendinizi hepimiz iki yaşına kadar anamızdan süt emerek mi büyüdük tabi vardır öyle büyüyen ben emmemişim mama çocuğuyum :))))
boş

Yavrumun sikintisi bir turlu bitmek bilmedi.simdi de sac derisi soyuluyor netten baktigima göre konak adi veriliyormus.ne yapmaliyim.birde ilk defa gece boyunca cisini yappmamisti bezi kuruydu normal mi bu
kortizonlu kremler dr veriyor veya her gün banyo yapsın şampuanı direk kafaya sürmeyin sulandırın yapışıp kalıyor hiç bir şey yapmazsanız da bir kaç haftaya geçecek

Simdi aldık nunayi inşallah memnun kaliriz
bizim bebiş 3 aylık. 1.ayın sonunda aldık o zmandan beri çok memnunum. onda uyumayı ve oyalanmayı çok sevio. bide öle güzel gaz çkarıoki ondayken. gece odama alıorum uyku arasında uyanırsa gazı flan olursa koyuorum 5dk. gazını çkardığı gbi kendi yatağına alıorum mışıl mışıl uyuo. biz kahvaltı ve yemek yerkende mutfağa alıyorum. hatta tatile bile götürdümm

Emzirme konusunda, her anne bebeği için en iyisini ister elinden gelini yapmaya çalışır.Karşı taraftan yardım talep edilmedikçe kimseye karışamamak yorum yapmamak gerek, ama toplum olarak yapamıyoruz bunu anneleri fazlasıyla gerip üzüyorlar

Aynen bende cok erken diye dusunmustum ama demek ki her bebek oyle yapiyo

Peki arkadaslar kilo vermeye basladiniz mi ben toplam 14kg aldim 4 kg gitti ama gerisi hala duruyo bir gram inmiyo
Emzirirken kolay veriliyo diyolar ama dogru degilmis :)

3 damla saglik ocağı dedi. Dr 4 damla ver dedi kaşıkta kalıyor çünkü 1 damla kadar

Aynen bende cok erken diye dusunmustum ama demek ki her bebek oyle yapiyo

Peki arkadaslar kilo vermeye basladiniz mi ben toplam 14kg aldim 4 kg gitti ama gerisi hala duruyo bir gram inmiyo
Emzirirken kolay veriliyo diyolar ama dogru degilmis :)

20 kilo aldım 12 verdim tamamen durdu o 8 kiloyu veremiyorum mümkün değil rejim de yapmam spor da yapmıyorum kendimi yormak istemiyorum sütten ötürü seneye yapacağım diyet rejim ne ise artık.. emzirirken kalori harcadığımız için kilo veriliyor ama emzirirken canımız neler istiyor neler tatlılar özellikle.. o yüzden fazlasıyla alıyoruz zaten günlük extra kalori almamız da lazım emzirmek için diye biliyorum olsun veririz inş anne olduk biz kolay mı :)

Evet tam da denk geldi bende şu konuyla ilgili soru soracaktım Bütilhidroksianisol, (Bha) ayçiçek yağı varmış o yüzden onu kullanmak istemiyorum siz biliyor muydunuz

memenin üzerine pıt pıt damlatsanız da olur kaşıkta kalıyor gerçekten
Cok mantıklıymıs :)
Evet tam da denk geldi bende şu konuyla ilgili soru soracaktım Bütilhidroksianisol, (Bha) ayçiçek yağı varmış o yüzden onu kullanmak istemiyorum siz biliyor muydunuz
Bugün prospektusunde gördüm ben de. Bi kararsız kaldım. Degistirmesem mi acaba damlayı. Siz kullanıyor musunuz?

Kızlar çok halsizlik yorgunluk var çocuğum çok uyku uyuyan çocuk değil sürekli kucak istiyor vitamin kullanmak istiyorum siz kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…