• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Maşallah kuzu da annesi gibi tatlış demekki uyumlu akıllı üzmüyor seni :) napıyon bea annelik nasıl ben henüz 2.ay aşısını yaptırmadım perş yaptırcam inş kolay geçer
Çok şükür üzmüyor gerçekten maşallah bebişime:nazar::nazar: aşılar da kolay geçer endişenme tatliş. Annelik çok keyifli ama kurban bayramı sonrası işe başlayacağım üzücü:63:

Merhaba kızlar bir sey soracaktim. Otomatik sallanan besik kullananiz var mi? Hangi markayi onerirsiniz? Ana kucagi seklinde ki alayim yoksa besik seklinde mi? Acele cevap yazarsanız cok sevinirim
nuna leaf kullanıorum çok memnunum. kendinden sallananlara elektrikli oldgu için içim sinmedi. birde genelde 9 kiloya kdar taşıo bebekleri. nuna ise 80

Kızlar 3 aylık bebekleriniz kaç kilo.bizim 5500 :/ 60 cm...dün kontrolümüz vardı..rota aşısınida yaptırdık 2 doz olan rotarix ...sizlerde durum nedir kızlar

canim benim bebegimin bi gün altini acarken kan gördüm doktora götürdüm test fln yapildi. Süt ve süt ürün diyeti yapmami söyledi eger 15 gün sonra düzelmezse mamaya gececez dedi. Ben 15 gün hic bisey yemedim. Sonra bozdum diyeti. Cocugumun kakasi hala hafif mukuslu ama kan yok. Zten bi oydu dahada görmemistim. Üstelik doktor tam teshisde koymamisti. Simdilik devam ediyorum böyle diyetsiz. Benim düsüncem bebegim kendini asiri skiyor gaz cikarmaya calistiginda öyle sknca poposu tahris oldu ve kan geldi diye düsünüyorum cünkü poposu iyice disariya vermisti böyle Sismisti yani. En iyisi sen bi cocuk alerji doktoruna git ben gitmemistim önce denedim diyet yaptim.
Diyet yapınca geçtiyse hep öyle devam mı edecek peki bizim de ara ara oluyo doktor önemli birşey değil bir yaşına kadar olur dedi ama zor bi durum

Merhaba arkadaslar kizim disim cikardigni nasil anlayabilirim
Kizim 2.5 aylik salyasi akiyo ve eli hep agzinda Bunlar normal mi yoksa dis mi cikariyo
Erken diye dusunebilirsin benim gibi :) ama annem dedi ben 3 ayliken ilk disimi cikarmisim

Merhaba sizce bebekler sürekli emmelimi benim oğlum çok gazlı ve sureklı emmek istıyor emziriyorum buseferde gaz birikiyor ve atamıyor çığlık çığlığa aglıyor neyapacagımı şaşırdım bazı doktor ve hemşireler 3 saatte bır 20 dkka bi göğsü 20 dk bi gogsu emzir dıyor ki benm bebegım 20 dk emmiyor toplasan 2 göğsümü 15 dk emiyor gece emmelerini azalttı o uyuyor ben enson 1 de emziriyorum gece bıseferde 4 gibi emiyo sizce normal mi.daha tecrübelisiniz galıba siz ondan soruyorum tesekkurederım
Her istediginde verebilirsiniz. Saat tutmaya sure hesaplamaya gerek yok. Cocuk ne zaman isterse verin. Meme cocuk icin sadece sut anlamina gelmiyor. Anne sicakligi sefkati, goz temasi vs. Sariligi yoksa 40indan sonra emzirmek icin uyandirmaniza gerek yok diyorlar. Ama ben yine de 3 saati gecirmiyorum emzirmek icin. Benim oglum da gece uzun uzun uyuyor. Emzirme danismanlarina sordum normal dediler bana 3 saat uyumasi ;)

Her istediginde verebilirsiniz. Saat tutmaya sure hesaplamaya gerek yok. Cocuk ne zaman isterse verin. Meme cocuk icin sadece sut anlamina gelmiyor. Anne sicakligi sefkati, goz temasi vs. Sariligi yoksa 40indan sonra emzirmek icin uyandirmaniza gerek yok diyorlar. Ama ben yine de 3 saati gecirmiyorum emzirmek icin. Benim oglum da gece uzun uzun uyuyor. Emzirme danismanlarina sordum normal dediler bana 3 saat uyumasi :KK66:
peki o emzirme danışmanları boş memeye ne dio acaba? herkes ister çocugunu kendi sütüyle doyurmak dışarda orda burda sanki mama hazırlamak çok mu kolay? kim isterki içeriğinde gercekten ne oldugunu bilmediği bir şeyi bebeğine vermek. emzirin sütünüz çoğalacak sürekli yiyin sütünüz çoğalacak!! bence insanlar bazen çok bildiğini sanıo. bu konuda zora düşen her anne elinden gelenin fazlasını yapıo sütü olsun diye. ama yinede olmuosa o anneler içi acıya acıya mama takviyesi yapıosa bence artk sütü bol olupta 'aa mama mı kesinlikle vermem' diyen anneler susmalı. kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz. oğlum 10 gün yoğun bakımda yattı yşamadğm skıntı kalmadı o süreçte sürekli sütümü hast.makinalarıyla sağmama rağmen bile sütüm azaldı. ve insanlara bunu anlatmaktan sürekli sütü çok olmayan annelerin iyi bit anne değilmiş gbi muamele görmesinden kendi adıma çok skıldım.. şöyle yap böyle yap gak dese ver guk dese ver.. hiçte öyle olmuo o işler! o insanlardan akıl alana kdar sütü olmayan anneler herseyi denio zaten çoğalsın diye. o yzden fazla diretmeye grek yok

peki o emzirme danışmanları boş memeye ne dio acaba? herkes ister çocugunu kendi sütüyle doyurmak dışarda orda burda sanki mama hazırlamak çok mu kolay? kim isterki içeriğinde gercekten ne oldugunu bilmediği bir şeyi bebeğine vermek. emzirin sütünüz çoğalacak sürekli yiyin sütünüz çoğalacak!! bence insanlar bazen çok bildiğini sanıo. bu konuda zora düşen her anne elinden gelenin fazlasını yapıo sütü olsun diye. ama yinede olmuosa o anneler içi acıya acıya mama takviyesi yapıosa bence artk sütü bol olupta 'aa mama mı kesinlikle vermem' diyen anneler susmalı. kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz. oğlum 10 gün yoğun bakımda yattı yşamadğm skıntı kalmadı o süreçte sürekli sütümü hast.makinalarıyla sağmama rağmen bile sütüm azaldı. ve insanlara bunu anlatmaktan sürekli sütü çok olmayan annelerin iyi bit anne değilmiş gbi muamele görmesinden kendi adıma çok skıldım.. şöyle yap böyle yap gak dese ver guk dese ver.. hiçte öyle olmuo o işler! o insanlardan akıl alana kdar sütü olmayan anneler herseyi denio zaten çoğalsın diye. o yzden fazla diretmeye grek yok
Kesinlikle haklisin. Sut olsun diye yemekten 7 kg aldim. Sagligumda sikintilar olmaya basladi. Goren aaa cok kilo almissin diyor durumumu anlatinca kesinlikle emzirmelisin diyor. Cildirmak uzereyim

Kizim 2.5 aylik salyasi akiyo ve eli hep agzinda Bunlar normal mi yoksa dis mi cikariyo
Erken diye dusunebilirsin benim gibi :) ama annem dedi ben 3 ayliken ilk disimi cikarmisim
Canım oğlum 2 ayı bitirdi dr normal dedi salya akıtır eli sürekli ağzında olur dedi. Bende diş çıkarıyor sanmıştım.

Sizi ayakta alkisliyorum resmen duygularimi yazmissiniz.benimde kizim dogdugundan beri mememi almadi mama veriyorum.bende cok mucadele ettim emmesi icin.sagip sagip verdim sonrada olan sutumde kesildi.tabi cevremdeki insanlarin tavrida aynen yazdiginiz gibiydi

Benim bebegimde aynisi yapiyo eli hep agzinda ve cok salyasi var ama sanmiyorum dis ciksin ya cok erken sanki :D

Benimkide öyle ikigundur yapmiyo bence normal

Back