2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dr.bana kalca cikikligi icin bisey demedi sali gunu badka birsey icin gidecegim kendim soyliyecegim ve kizlar cokk Afedersiniz ama (iliski sonrasi kanamam ve aci cok oluyo boyle yasiyan varmi) dr.gitsemmi

16 mayis da dogan kizimin hareketlerinde hic tepki yok oysa ki 15 mayis da dogan arkadasimin oglunun masalahi var.sizinkilerde durum nasil

Bize doktor yuzu icin sebamed protective facial cream verdi yuzunu nemlendirmek icin

Gec actim ama show tvde bebek sagligi uzmani konusuyo

Merhaba arkadaslar bnde mayis annesiyim bu sayfayi devamli takip ediyodum ama uye olmak bugune kismetmis :)
Kizim sali gunu iki aylik olcak
Bebisleriniz uyku duzeni nasil ?

Merhaba arkadaslar bnde mayis annesiyim bu sayfayi devamli takip ediyodum ama uye olmak bugune kismetmis :)
Kizim sali gunu iki aylik olcak
Bebisleriniz uyku duzeni nasil ?
Duzen diye bisey yok canim henuz. Kucakta uyutmicam diye ne kadar ugrassamda gaz sancilarinda kucakta çıkarcaz derken kucaga alisti. Birde bu ara uykusu 10 15 dakika oluyo. Hah uyudu deyip yatagina birakiyoruz, besikte sallayip uyudugunu saniyoruz hooop 15 dakikaya uyaniyo. Bi uykuya derin dalamiyo. Bu bebeler uyumayı mi unutuyo ne? ilk gunlerde zorla uyandirip beslerdik simdi uykuya dalsin diye ugrasiyoz.

Kizlar bizimde hic uyku düzenimiz yok kac gündür sabahliyoruz.. bazen sinir krizi gecirmek üzereyim. Dünkü rekorumuz sabah 10. ben mi bisey yanlis yapiyorum anlamadim. Uykusuz oldugum icinde sütüm dogru düzgün olmuyor. Bu aksam Mama veripte yatirdik. Eger yatarsa demek ki sütüm yetmiyor ve bebegim acliktan yatmiyor... 2 haftadir köydeyim kayinvalidemde orasi daha serin. Gece sicak oluyor ben kriz geciriyom bir odanin icinde banyo yap desen olmuyor cünkü banyo disarda Bugün evime geldim 2 günlügüne. Sicak micak ama insanin evi gibisi yok vallah. Esim klima taktircak. Bende ondsn sonra evime gelmek istiyorum.

Klima kullanan varmi aranizda zararli diyorlar. Sizler nasil yapiyorsunuz? Evim cok sicak belli gelir gelmez bebegim yine ishal gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…