• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bez dolu dolu olmasa da günde 5-6 tane alıyorum ama önceden çişi daha fazla idi, şimdi kakali olduğu için alıyorum ama kaka ds öyle fazla değil
bi iki gun daha takip et canım ....belki emiş gücü iyidir ona yeterdir ...kusması da belki fazlasını cıkarırdır ...olmadı tahlilleri yaptırırsın

Bez dolu dolu olmasa da günde 5-6 tane alıyorum ama önceden çişi daha fazla idi, şimdi kakali olduğu için alıyorum ama kaka ds öyle fazla değil
Benim oglumun uykusu cok agir. Dun gece uyandiramadik nerdeyse doktora gidecektik. Sonunda annem yuzunu islak eliyle sildi oyle uyandi. Uyuyor acikinca biraz kimildiyor emziriyorum tekrar uyuyor. Devit 3 mu uyku yapiyor diye dusunduk. Bugun erkenden verdik verdikten sonra yine agir uyudu. Sonradan dunku kadar uyumadi

Benim oglumun uykusu cok agir. Dun gece uyandiramadik nerdeyse doktora gidecektik. Sonunda annem yuzunu islak eliyle sildi oyle uyandi. Uyuyor acikinca biraz kimildiyor emziriyorum tekrar uyuyor. Devit 3 mu uyku yapiyor diye dusunduk. Bugun erkenden verdik verdikten sonra yine agir uyudu. Sonradan dunku kadar uyumadi

Benimki böyle değildi, annemler huyu oturmaya başlamıştır diyo, inşallah öyledir ama doktorda 3 saate acikip uyanmasi lazım, birde emişi azaldı ve kusmaya başladı falan diye ben deyince takip et 3 saate uyanmazsa acilden getir deyince korktum ister istemez, inşallah kilosu falan düşmez de huyu böyledir deriz

Sezeryanla doğum yapan arkadaslar karniniz eski haline döndü mü? Benim daha donmedi cok olmasa da gobegim var. Hep boyle mi kalacak acaba
Benim de gobegim var 12 kilo aldım 6 kilo gitti rahim 9 ay boyunca büyüdü şimdi ise yavaş yavaş küçülüyor eski kıyafetlerim henüz olmuyo 6 ay diyende var 9 ay diyende bekleyip göreceğiz bakalım :)

Aslında çok benzermiş, 6 saati bulmasa da derin uyuyor ilk gece uykusunu :) Aynı şekilde sabahın ilk ışıklarıyla ayakta. Gündüz pek uyumuyordu, onu da kucakta uyutuyorum 2 gündür, sling mi alsam diyorum rahat rahat uyusun ben de işimi göreyim. Çünkü gündüz yatağına koyunca, direkt uyanıyor.
Bu bebişler hep seni ya gece uyusa gündüz tavan uykusundalar:D

Bizim bugün 53 gün oldu benim de az da olsa kanama var öyle günlük Pet kullanılacak tarzda sezaryan oldum sizde durumlar nasıl böyle olması normal mi diye düşünmeye başladım

Benim de gobegim var 12 kilo aldım 6 kilo gitti rahim 9 ay boyunca büyüdü şimdi ise yavaş yavaş küçülüyor eski kıyafetlerim henüz olmuyo 6 ay diyende var 9 ay diyende bekleyip göreceğiz bakalım :)
Sen az almissin zaten. ben 21 kilo fln aldim 7 kilo kaldi
9 ay cok ya :) 3 ayda toparlansa keske :)

Benimki böyle değildi, annemler huyu oturmaya başlamıştır diyo, inşallah öyledir ama doktorda 3 saate acikip uyanmasi lazım, birde emişi azaldı ve kusmaya başladı falan diye ben deyince takip et 3 saate uyanmazsa acilden getir deyince korktum ister istemez, inşallah kilosu falan düşmez de huyu böyledir deriz
Bizimki anne sutunu biberonla iciyordu. Emmiyordu beni. Babannesi burdayken sahura kadar oturuyordu. Cocuk biraz kimildamaya baslayinca aglamasina uyanmasina firsat vermeden veriyordu biberonu. Oylece alisti sanirim cocuk. Artik zar zor memeye gecirdim onu. Bu gece hic uyanmadi. 2 saatte bir saati kurarak emzirdim. Uyurken emiyor tekrar uyuyor. Ben de uykusuz kalmiyorum. Sabah olunca buyuk adamlar gibi uyaniyor. Iyi mi kotu mu bilemedim.

2.ay aşısini yaptıranlar oldu mu kızlar
Biz yaptırdık.saat dokuzda yapıldı aşı. Aşıdan sonra 11 de ve 1 de birer saat uyudu. Sonra 2 de bir uyandı ki çığlık çığlığa. Böule nefessiz ağladı yavrum bende üzüldüm ateşini bekleyemedim. Belli ki çok canı yanıyordu :KK43: calpol verdim bir çay kaşığı. Ondan bir saat kadar sOnra sakinleşti. Bir daha da huysuz olmadı hiç

Son düzenleme:
sanirim sezeryan yapanlarin kilo verim sureci uzuyor.ben nrmal doguk yaptim.diger yapan arkadaslari bilmem ama bnim 1,1.5 kilo falan kaldi hamile.kalmadan onceki kiloma.zaten 13 kilo almistim
Sen az almissin zaten. ben 21 kilo fln aldim 7 kilo kaldi
9 ay cok ya :) 3 ayda toparlansa keske :)
az kilo alanların sanırım daha çabuk gidiyor :) bende 24 almıştım 8 kaldı :( ama gitmiyor. O ayrı mesele :)

Arkadaslar cocuklari araba pusetlerine oturtuyor musunuz? Ve ne zaman kac gunlukken basladiniz? Cevaplariniz benim icin cok onemli. Cunku pusetin parasini denk geldi benim ailem verdi. Kaynanamin da aileme gicikligi var. Sirf o yuzden oturmasini istemiyor gibime geliyor. 3 aydan once oturtulmaz dedi. Onun sozleri ayet yerine gecer bizde. Hickimse onun kadar iyi cocuk bakamaz. Kimse cocuk bakmadi simdiye kadar tek benim kaynanamim baktigi cocuklar saglikli.

Arkadaslar cocuklari araba pusetlerine oturtuyor musunuz? Ve ne zaman kac gunlukken basladiniz? Cevaplariniz benim icin cok onemli. Cunku pusetin parasini denk geldi benim ailem verdi. Kaynanamin da aileme gicikligi var. Sirf o yuzden oturmasini istemiyor gibime geliyor. 3 aydan once oturtulmaz dedi. Onun sozleri ayet yerine gecer bizde. Hickimse onun kadar iyi cocuk bakamaz. Kimse cocuk bakmadi simdiye kadar tek benim kaynanamim baktigi cocuklar saglikli.
Canım bel destekleri var onlardan al. Yada ben evde mutfakta filan yanımda durması için ince bi yastık koyuyorum kalçaya gelen çukur yerine o şekilde kullan. Ben çok sinir olurum öyle inatlaşmalara. Biz de şey yaşıyoruz bize geldiğinde evin için 28 derece gösteriyor. Bacakları kolları üşür diyip hala üzerini örtmeye çalışıyor çocuğun :)

Back