• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım normal düzeni öyle ise sıkıntı yok, benimki iki gündür böyle anormallesince doktor takip etmek istedi, kilo olarakta doğum kilosuna 1200 gram daha eklenmiş, ben burda çok yazdım belki sende denk gelmissindır sütüm sağınca 20cc bile gelmiyor diye hatta mama mı versem diye soruyordum doktor kilo alımı iyi diyince çok sevindim valla :)
Bebek emdikçe gelirmiş sağmak gibi olmaz tabi ...demekki fazla bile gelmiş ...bizimki boş emzik almıyo beni emzik niyetine kullanıyor her dk yakamda bide emmek istediğinde değişik Bi ağlama sesi var sorma minnoş ya

benim de kocaman bir göbeğim var. Arkadaşlarla grup kurduk zayıflayalım diye güya ama bende pek değişiklik Yok hala :KK43:
Diyette düzen istiyor. Şu an düzen yok ki bende ne zaman firsat bulursam o zaman yiyiyorum

Ay sorma ya 4 aylık hamile gibiyim sezerysn yarasından korse de takılmıyo :KK43:
Ben de 4 aylik gibiyim. Hamileyken gobegim bu kadar oldugunda seviniyodum hamile oldugum belli oluyor diye :)
Ben takiyorum korse 40imdan sonra basladim takmaya fayda ediyo sanki ama coook sicak daral geliyor

Kizlar havalar cok isindi disarda nasıl giydiriyorsunuz bebeginizi daha 52gun oldu evim cok serin gunes almiyo uzun kollu giydiriyorum ve geceleri nasi emziriyorsunuz alarm kursamda son zamanlarda kalkamiyorum 4 beş sate anca emiyo gun icindede sik emsede 3dk anca

Aslında çok benzermiş, 6 saati bulmasa da derin uyuyor ilk gece uykusunu :) Aynı şekilde sabahın ilk ışıklarıyla ayakta. Gündüz pek uyumuyordu, onu da kucakta uyutuyorum 2 gündür, sling mi alsam diyorum rahat rahat uyusun ben de işimi göreyim. Çünkü gündüz yatağına koyunca, direkt uyanıyor.
Ben binbir hevesle aldım havalar birden o kadar ısındı ki kullanamadık çocuğum terledi

Diyette düzen istiyor. Şu an düzen yok ki bende ne zaman firsat bulursam o zaman yiyiyorum

Ben de 4 aylik gibiyim. Hamileyken gobegim bu kadar oldugunda seviniyodum hamile oldugum belli oluyor diye :)
Ben takiyorum korse 40imdan sonra basladim takmaya fayda ediyo sanki ama coook sicak daral geliyor
Aynen maalesef diyet yapılmıyor. Biz işte sadece kendi içimizde ekmeği şekeri hayatımızdan çıkarmakta çalışıyoruz. Çünkü biliyorsunuz anlamsız bit şeker düşkünlüğü oluyor emzirirken :(

Kizlar havalar cok isindi disarda nasıl giydiriyorsunuz bebeginizi daha 52gun oldu evim cok serin gunes almiyo uzun kollu giydiriyorum ve geceleri nasi emziriyorsunuz alarm kursamda son zamanlarda kalkamiyorum 4 beş sate anca emiyo gun icindede sik emsede 3dk anca
Bence evinde derece bulundur. Yada varsa 26 dereceden sOnra olabildiğince ince giydir. Benim evim şuan 27.5 falan gösteriyor. Atletle sıfır kolluyla gezdiriyorum ben

Mecburiyet yoksa dışarı çıkmıyorum daha kırklanmadık çünkü ama elbise giydirip bide ince battaniye aldım yanıma sağlık ocağına giderken ...geceleri artık bende salıverdim ne zaman ağlar uyanırsa emziriyorum dun gece 3 de bide sabah 7 de emdi gündüzler i ikiz gibi yaşıyoruz zaten

Bebek uyanmıyorsa geceleri sarılık riskini atlatmışsa hiç uyandırıp emzirmeyin acıkınca uyanır zaten. Ben o hatayı kızımda yaptım uyuyan bebeği alıp alıp emzirdim geceleri acıkıyordur diye e kızım gece beslenmeye alıştı 3,5 yıl sürdü 3,5 yaşına kadar uykusuz gezdim.Şimdi oğlumu uyuyorsa ellemiyorum zsten geceleri acıkınca kendi uyanıyor

İkidir çocuğumu kolunu emerken yakalıyorum kıpkırmızı yapmış kolunu sesi çıkmıyorsa anlıyorum boş meme almıyor midesi bulanıyo sanırım ....aç desem değil her saat başı memede uzun kol mu giydirsem :)

Aynen maalesef diyet yapılmıyor. Biz işte sadece kendi içimizde ekmeği şekeri hayatımızdan çıkarmakta çalışıyoruz. Çünkü biliyorsunuz anlamsız bit şeker düşkünlüğü oluyor emzirirken :KK43:
Hem de nasil :) normalde serbetli tatli sevmem ama su an 24 saat durmadan ekmek kadayifi yiyesim var :)

Ben binbir hevesle aldım havalar birden o kadar ısındı ki kullanamadık çocuğum terledi
O konuda da endiseliyim cok mu sıcak olur diye ama bizimki kucakta mışıl mışıl uyuyor, sıcağı seviyor heralde :) baska türlü uyutamıyorum gündüz.

Kızlar ben dün yazmıştım biliyorsunuz benm kız iki gündür fena uyuyor uyuyunca, emmeye bile uyanmıyor diye, bugün de aynı 1 aydan sonra sarılık mı oldu diye korkmaya başladım, emse uyusa sıkıntı değil belki ama zaten az uyanıyor birde emdiklerini kusmaya başladı, herkes uyumamaktan sikayetci iken böyle birşey yazmaya böle çekindim ama rabbim Her şeyin normalini versin böyle çok uyuması da insanı korkutuyor, doktor da eğer böyle devam ederse kan tahlillerine bakalim birsey çıkmazsa hastaneye yatıririm dedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda yada çevresinde duyan var mi?

Kızlar ben dün yazmıştım biliyorsunuz benm kız iki gündür fena uyuyor uyuyunca, emmeye bile uyanmıyor diye, bugün de aynı 1 aydan sonra sarılık mı oldu diye korkmaya başladım, emse uyusa sıkıntı değil belki ama zaten az uyanıyor birde emdiklerini kusmaya başladı, herkes uyumamaktan sikayetci iken böyle birşey yazmaya böle çekindim ama rabbim Her şeyin normalini versin böyle çok uyuması da insanı korkutuyor, doktor da eğer böyle devam ederse kan tahlillerine bakalim birsey çıkmazsa hastaneye yatıririm dedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda yada çevresinde duyan var mi?
Belki yediği fazlasıyla yeterdir kilosuda iyiymiş baksana acıkmayıncada uyanmıyor bez durumu nasıl ...yine de doktorun dediğini yap diyecem

Hiç mi emmiyor nasıl mesela günlük düzeni ? Yada kilo alımı nasıl

Benim kızım da omzumda uyumaya bayılıyor kokumuzu istiyorlar tabi :)
Sıcaklık dışında kullanamama sebebin var mı slingi? Çünkü bazı arkadaşlarımdan da duydum kullanamadık diye. Ben de kararsızım biraz ama kucağımdan başka yere koyunca uyanıyor, şu anda ben de bu şekilde hiçbir iş yapamıyorum. Belki bi nebze faydası olur diye düşündüm

Belki yediği fazlasıyla yeterdir kilosuda iyiymiş baksana acıkmayıncada uyanmıyor bez durumu nasıl ...yine de doktorun dediğini yap diyecem

Bez dolu dolu olmasa da günde 5-6 tane alıyorum ama önceden çişi daha fazla idi, şimdi kakali olduğu için alıyorum ama kaka ds öyle fazla değil

Bez dolu dolu olmasa da günde 5-6 tane alıyorum ama önceden çişi daha fazla idi, şimdi kakali olduğu için alıyorum ama kaka ds öyle fazla değil

Back