• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar benim dikişlerim düştü ama yerleri şiş ve ağrıyor 22 gün oldu ve normal doğum yaptım Ayrıca Bacaklarında ve Kasıklarımda Yani tam vajinanın yanındaki kemiklerinde çok ağrım var Sizlerin de var mı acaba normal mi

İlk sulu sonra doyucu süt geliyor diyorlar. Bir de her ağlamasında, her ağzını açışında emzir canım bıkmadan usanmadan. Benimki de doğum sonrası zayıflamıştı, doğum kilosunu zor yakaladım, insan üzülüyor. Seni anlıyorum. Bir de sağıp bak arada ne kadar geliyor diye doktoruna yeterli mi diye sorarsın. Merak etme artacak kilosu. :KK66:
Tesekkur ederm canim evet inanilmaz uzuldm icime sknti coktu.mama verdim az once ustune emzirdimde.artik daha uzun emzirmeye calisicam haftaya persembe kontrole goturucem ins benimkide kilo almis olur

Kızlar benim dikişlerim düştü ama yerleri şiş ve ağrıyor 22 gün oldu ve normal doğum yaptım Ayrıca Bacaklarında ve Kasıklarımda Yani tam vajinanın yanındaki kemiklerinde çok ağrım var Sizlerin de var mı acaba normal mi
Benimde 10 gun olu dogum yapali dikislerim dusuyor tam dikislerimin acisi gecti dedim simdide dedigin gbi vajina yanindaki kemiklerim agriyor afedersn sanki dogum yapicakmisim gbi ayrilircasina agriyor sag bacagin ve belimede vuruyor agrisi kitlenip kaliyrm uzanamiyorm oturamiyorum korkudan doktorada gidemiyorum:(

kizlar bebegim 15 gunluk sutum daha gelmedigi icin biraz emzirip mama veriyorum dogumdan bu yana
bugun aksama kadar gaz sancisindan agladi aksam sakinlesti cok sukur uyuyor simdi
1 bucuk gundur kakasini yapamadi normalmi sizce cevremdekiler 7 gun yapmassa doktora oyle gotur diyorlar normalmis her bebekte olurmus. evde ne yapabilirim bunun icin tek basima bakiyorum ne yapacagimi sasirdim butun gun evde :(

Kızlar ya bende mayısın son günü mayıs annesi oldum, sezeryan ile doğum gerçekleşti ilk günden erken diyeceksiniz ama benim de hiç sütüm yok, ne tavsiye edersiniz?
Humana stıll tea eczaneden al canım bıde galactago dıye bıvıtqmın al bende dezeryqn oldum sırtımdan gıren hala sancı var nst ye gırsem dogum sancısı cıkar varmı aynı durum

kizlar bebegim 15 gunluk sutum daha gelmedigi icin biraz emzirip mama veriyorum dogumdan bu yana
bugun aksama kadar gaz sancisindan agladi aksam sakinlesti cok sukur uyuyor simdi
1 bucuk gundur kakasini yapamadi normalmi sizce cevremdekiler 7 gun yapmassa doktora oyle gotur diyorlar normalmis her bebekte olurmus. evde ne yapabilirim bunun icin tek basima bakiyorum ne yapacagimi sasirdim butun gun evde :KK43:
Canım nekadar mama verıyorsun gunde

Kızlsr bende 29 unda dogum yaptım gogus ucum ysra oldu zaten sut yok agız denen sey gelıyor neyapıyım ve sezeryan oldum oncedınde suni sancı ıle cektım sımdı belımden agrı gırıyor dogum sancısı gıbı meden sızce normal mı

Kızlsr bende 29 unda dogum yaptım gogus ucum ysra oldu zaten sut yok agız denen sey gelıyor neyapıyım ve sezeryan oldum oncedınde suni sancı ıle cektım sımdı belımden agrı gırıyor dogum sancısı gıbı meden sızce normal mı
benimde cok yara olmustu 1 haftadir gecti bebek emdikce.
birde gogsunun siyah yerini hep almasi lazim canim o zaman acimiyo hic .oyle dene birde.benimde cok az geldi bastan hastanede ebe mama verdi ac kalmasin diye eve gelince biraktik mamayi benide ememedi sarilik oldu acliktan 17 lere kadar cikmisti dr.muz once biraz emzir mama ver ozaman alismaz dedi biberona ac kalmasin sutun artincaya kadar boyle devam et dedi sende dr.unu dinle canim ona gore bakarsin ne yapacagina

Bol bol emzir canım, yavaş yavaş artacaktır... Kimsenin bir anda gelmiyor. Hayırlı olsun bu arada bebeğin :KK66:

Sağolasın canım ya, maşallah benimki mememi iyi tuttu diye sevinmistim ama inan ki ağız sütü mü diyorsunuz sanki o bile gelmedi, bugün ikinci güné girmiş olduk, hala tık yok benim göğüslerde; birde hafif hafif başları da acimaya başladı Bebek boş boş çektiği için, hep burda okuyordum zamanla gelir dedi çoğu kişi ama insanın başına gelince çok farklı durummuş, bu arada yine burdan tavsiye olarak evolvia mama aldım ondan ver az biraz ama ondan mıdır üşütmüş mü bilmiyorum benim bebis gaz sancısı başladı, yani lohusaligimin ilk günü çok sıkıntılı geçti, lütfen yapabileceğim birseyler varsa paylasin deneyeyim :(

benimde cok yara olmustu 1 haftadir gecti bebek emdikce.
birde gogsunun siyah yerini hep almasi lazim canim o zaman acimiyo hic .oyle dene birde.benimde cok az geldi bastan hastanede ebe mama verdi ac kalmasin diye eve gelince biraktik mamayi benide ememedi sarilik oldu acliktan 17 lere kadar cikmisti dr.muz once biraz emzir mama ver ozaman alismaz dedi biberona ac kalmasin sutun artincaya kadar boyle devam et dedi sende dr.unu dinle canim ona gore bakarsin ne yapacagina
Canım bende korkuyorum sarılıktan nasıl atlattın peki mama gunde 5 defa verıyorum ama doktor ver demedı sutum yok ac kalıyor yinede verıyorum emsın dıye gobegıne kafar ınmış demişti carsamba gunu sarılık

Tesekkur ederm canim evet inanilmaz uzuldm icime sknti coktu.mama verdim az once ustune emzirdimde.artik daha uzun emzirmeye calisicam haftaya persembe kontrole goturucem ins benimkide kilo almis olur
Canım biraz zoruna gidiyor insanın ama önemli olan evvela bebeğin doyması. Birde her zaman önce emzir sOnra kabul ettiği kadar mama ver

1 bucuk gundur kakasini yapamadi normalmi sizce cevremdekiler 7 gun yapmassa doktora oyle gotur diyorlar normalmis her bebekte olurmus. evde ne yapabilirim bunun icin tek basima bakiyorum ne yapacagimi sasirdim butun gun evde :KK43:
Canım mama yapıyor maalesef. Herngün bir iki damla zeytinyağı içirebilirsin. Poposundan şırıngayla çok az sıkabilirsin zeytinyağını. Birde tavsiyem kulak pamuğuyla zeytinyağına azıcık batırıp poposunu uyarman. Çok içine sokmadan böyle minik minik dokundur makatına. Ablamın oğlu öyle masajla kaç sefer elimize yaptı kakasını. Kıyamam çok zorlanıyorlar

Kızlar bu arada göğsumun ucu değil ama siyah halkasında kabarciklar oluşmuş, şeffaf su kabarcigi gibi onlar süt mü oluyor, yani süt daha ordan mi geliyor?yalnız bu saat oldu benim prenses hala yemin ederim 5 dakika uyumadı beni, yanımda annem pert oldu, içeride kayın validem, allahım bunları yaşayan sadece ben miyim, yoksa hepiniz yasadiniz mı :(

Göğsünün ucunda n gelecek canım süt.bebegın kacgunluk benımkı 2 hafta hıc uyumadı gece hep mememdeydı daha yenı uyuyor oda saat bası uyanıyor ruh gbi gezıyorım geçecek ana

Göğsünün ucunda n gelecek canım süt.bebegın kacgunluk benımkı 2 hafta hıc uyumadı gece hep mememdeydı daha yenı uyuyor oda saat bası uyanıyor ruh gbi gezıyorım geçecek ana

Canım daha bir buçuk günlüğüz, inan saat 6.5tan sonra dayanamadım annem baktı o da şekerli su falan vermiştir ama acayip gazı var ne yapsın şimdilerde yine uyandırdı beni :( demek sütte ucan dan gelecek meme bakıp duruyorum bir sıvı görürmüyüm diye :(

Kizlar ben de dogum yaptim 12 gunluk olduk bile .çok gazliyiz yeni yeni başladi uykuya geçmesi zman aliyor .:(sizin bebişlerde de gaz sorununu var mi?iyi gleen bir seyler varsa yazabilir misiniz?

Back