- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
- Konu Sahibi endless love
- #55.261
Kızlar ya bende mayısın son günü mayıs annesi oldum, sezeryan ile doğum gerçekleşti ilk günden erken diyeceksiniz ama benim de hiç sütüm yok, ne tavsiye edersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabretmeni canim. Merak etme gelecek sutun stres yapma.Kızlar ya bende mayısın son günü mayıs annesi oldum, sezeryan ile doğum gerçekleşti ilk günden erken diyeceksiniz ama benim de hiç sütüm yok, ne tavsiye edersiniz?
Bol bol emzir canım, yavaş yavaş artacaktır... Kimsenin bir anda gelmiyor. Hayırlı olsun bu arada bebeğinKızlar ya bende mayısın son günü mayıs annesi oldum, sezeryan ile doğum gerçekleşti ilk günden erken diyeceksiniz ama benim de hiç sütüm yok, ne tavsiye edersiniz?
Tesekkur ederm canim evet inanilmaz uzuldm icime sknti coktu.mama verdim az once ustune emzirdimde.artik daha uzun emzirmeye calisicam haftaya persembe kontrole goturucem ins benimkide kilo almis olurİlk sulu sonra doyucu süt geliyor diyorlar. Bir de her ağlamasında, her ağzını açışında emzir canım bıkmadan usanmadan. Benimki de doğum sonrası zayıflamıştı, doğum kilosunu zor yakaladım, insan üzülüyor. Seni anlıyorum. Bir de sağıp bak arada ne kadar geliyor diye doktoruna yeterli mi diye sorarsın. Merak etme artacak kilosu.
Benimde 10 gun olu dogum yapali dikislerim dusuyor tam dikislerimin acisi gecti dedim simdide dedigin gbi vajina yanindaki kemiklerim agriyor afedersn sanki dogum yapicakmisim gbi ayrilircasina agriyor sag bacagin ve belimede vuruyor agrisi kitlenip kaliyrm uzanamiyorm oturamiyorum korkudan doktorada gidemiyorumKızlar benim dikişlerim düştü ama yerleri şiş ve ağrıyor 22 gün oldu ve normal doğum yaptım Ayrıca Bacaklarında ve Kasıklarımda Yani tam vajinanın yanındaki kemiklerinde çok ağrım var Sizlerin de var mı acaba normal mi
Humana stıll tea eczaneden al canım bıde galactago dıye bıvıtqmın al bende dezeryqn oldum sırtımdan gıren hala sancı var nst ye gırsem dogum sancısı cıkar varmı aynı durumKızlar ya bende mayısın son günü mayıs annesi oldum, sezeryan ile doğum gerçekleşti ilk günden erken diyeceksiniz ama benim de hiç sütüm yok, ne tavsiye edersiniz?
Canım nekadar mama verıyorsun gundekizlar bebegim 15 gunluk sutum daha gelmedigi icin biraz emzirip mama veriyorum dogumdan bu yana
bugun aksama kadar gaz sancisindan agladi aksam sakinlesti cok sukur uyuyor simdi
1 bucuk gundur kakasini yapamadi normalmi sizce cevremdekiler 7 gun yapmassa doktora oyle gotur diyorlar normalmis her bebekte olurmus. evde ne yapabilirim bunun icin tek basima bakiyorum ne yapacagimi sasirdim butun gun evde
3 saate bir 2 olcek veriyorum canim ilk 1 hafta 1 olcek veriyordum 2 saatte. 2 gundur benide emmeye basladi cok sukur emdikce sutum artiyo sankiCanım nekadar mama verıyorsun gunde
benimde cok yara olmustu 1 haftadir gecti bebek emdikce.Kızlsr bende 29 unda dogum yaptım gogus ucum ysra oldu zaten sut yok agız denen sey gelıyor neyapıyım ve sezeryan oldum oncedınde suni sancı ıle cektım sımdı belımden agrı gırıyor dogum sancısı gıbı meden sızce normal mı
Bol bol emzir canım, yavaş yavaş artacaktır... Kimsenin bir anda gelmiyor. Hayırlı olsun bu arada bebeğin
Canım bende korkuyorum sarılıktan nasıl atlattın peki mama gunde 5 defa verıyorum ama doktor ver demedı sutum yok ac kalıyor yinede verıyorum emsın dıye gobegıne kafar ınmış demişti carsamba gunu sarılıkbenimde cok yara olmustu 1 haftadir gecti bebek emdikce.
birde gogsunun siyah yerini hep almasi lazim canim o zaman acimiyo hic .oyle dene birde.benimde cok az geldi bastan hastanede ebe mama verdi ac kalmasin diye eve gelince biraktik mamayi benide ememedi sarilik oldu acliktan 17 lere kadar cikmisti dr.muz once biraz emzir mama ver ozaman alismaz dedi biberona ac kalmasin sutun artincaya kadar boyle devam et dedi sende dr.unu dinle canim ona gore bakarsin ne yapacagina
Canım biraz zoruna gidiyor insanın ama önemli olan evvela bebeğin doyması. Birde her zaman önce emzir sOnra kabul ettiği kadar mama verTesekkur ederm canim evet inanilmaz uzuldm icime sknti coktu.mama verdim az once ustune emzirdimde.artik daha uzun emzirmeye calisicam haftaya persembe kontrole goturucem ins benimkide kilo almis olur
Canım mama yapıyor maalesef. Herngün bir iki damla zeytinyağı içirebilirsin. Poposundan şırıngayla çok az sıkabilirsin zeytinyağını. Birde tavsiyem kulak pamuğuyla zeytinyağına azıcık batırıp poposunu uyarman. Çok içine sokmadan böyle minik minik dokundur makatına. Ablamın oğlu öyle masajla kaç sefer elimize yaptı kakasını. Kıyamam çok zorlanıyorlarkizlar bebegim 15 gunluk sutum daha gelmedigi icin biraz emzirip mama veriyorum dogumdan bu yana
bugun aksama kadar gaz sancisindan agladi aksam sakinlesti cok sukur uyuyor simdi
1 bucuk gundur kakasini yapamadi normalmi sizce cevremdekiler 7 gun yapmassa doktora oyle gotur diyorlar normalmis her bebekte olurmus. evde ne yapabilirim bunun icin tek basima bakiyorum ne yapacagimi sasirdim butun gun evde
Göğsünün ucunda n gelecek canım süt.bebegın kacgunluk benımkı 2 hafta hıc uyumadı gece hep mememdeydı daha yenı uyuyor oda saat bası uyanıyor ruh gbi gezıyorım geçecek ana