2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
+100 ml mi? O iyiymis... Evet memeden süt çıksın diye neler neler yapıyorum... Bence de tamamen psikolojik ve hiç sütümün yetmeyeceğini düşünmemiştim. Ama boyle bi gercekle karşılaşınca dumur oldum ister istemez.

Kızlarrr cok acıl lütfen acık kahverengı jel gıbı bısey geldi 40+4 um akıntımı nedır nişan mı yada

bende yapiyorum cogunu canim sadece sicak havluyla masaj yapiyodum baslarda sut gelmeyince birakmistim yapayim yine bende inatlasiyorum ama nasil agliyo kaciyo dayanamayip mama veriyorum artik emmeyince sut gelmeyince sinirleniyo agliyo kiyamiyorum senin gibi inatla devam edeyim bakalim bende insallah alisir

sagol canim 10a dusmus cok sukur yarin yine baktiracagiz .kac gundur hergun hastanelerdeydik topugundan kan alindi surekli mahfoldu yavrum
Bizde olmadı şükür ama ablamdan biliyorum çok zor gerçekten o minicik canıyls artık ayağına dokununca irkiliyor yavrum. Neyse geçsin de tek

Seni o kadar iyi anlıyorum kı geçen hafta yaşadım işte bende onu. İnsanın ister istemez biraz da zoruna gidiyor ya

Bu arada sarı süt anne sütünün en kıymetli hali bir şekilde vermeye çalış miniğe :/

Kizlar cogumuz dogum yapti Allah hayirli etsin insallah evlatlarimizi bazilarida daha beklemede heralde Allah sizleride sag salim kurtarsin bebislerinize kavusursunuz bi an önce :)

Bi sorum olcakti kizlar acaba siz nasil korunacaginizi düsündünüz mü? Ben dogum kontrol hapini kullanmak istiyorum emzirme döneminde heralde ona uygun bi hap var diye okudum..spirali düsündüm fakat normaldede benim adetim cok oldugu icin dahada fazlalastirir diye korkusundan vazgectim ondan

H
bebeğin erkekmi cnm? bnmkide kişneme sesleri çkarıodu. idrar yaparken zorlanıomuş meğersem. pipisnde ve idrarnda enfeksion çıktı. dr götürüp bi baktır istersen.

Hayır bebeğim kız idrar yapmasında sorun yok çoğu zaman bezi açar açmaz üzerime yapıyor gazı var diye düşünüyorum ama gazı olmadığı zaman da yapıyor memeden kendini çekecek kadar gerinip kişniyor bu da gece gündüz iki dakikada bir oluyor

Günaydın yeni anneler.çoğunuzun mesajlarını hep tek tek okudum.maşşallah sizlere.ne güzel güçlüsünüz azimlisiniz her konuda.bir kaç ay sonra rabbim nasip ederse ben de sizler gibi olurum inşallah.
Benim sorum oğluş annelerine.yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyoruz.sizlerde var mı yaptıran? İyileşme ve bakım süreçleri nasıl oldu?doktorlar tavsiye ediyor sanırım.bir de ücretleri konusunda aşağı yukarı bilgi verebilirseniz sevinirim :)

Merhaba biz çok araştirdık yenidoğan sunnetini bazı yerlerde 7 günlük ve daha sonrasinda yapmak daha dogru diye okuduk ve 11 günlükken sünnet ettirdik bebisimi 3. Gün tamamen iyileşmisti. Ćevremizden cok erken yaptirdik diye tepki aldik ama iyi ki yaptirmisiz diyoruz simdi

Bakımına gelince ben yapamadım annem yaptı :) insanın ne de olsa ici gidiyor kendi kuzusuna. Her alt degistirmede krem sürup aynı çişli gazlı bezi koyduk daha çabuk iyilesiyormuş böylece.

Benimkinde aynı gazdan dolayımı bu şekilde

Bakımına gelince ben yapamadım annem yaptı :) insanın ne de olsa ici gidiyor kendi kuzusuna. Her alt degistirmede krem sürup aynı çişli gazlı bezi koyduk daha çabuk iyilesiyormuş böylece.
Oh maşallah ne çabuk iyileşmiş.Her açıdan erken yaptırmak çok daha iyi sanırım.evet bir kaç gün geçmesi gerekiyormuş sanırım.normalde bir sorun var mı ona bakıyorlar belki de

Evet... ama çok şükür sağlıklı doğdu 2800 gr
39.hafta

canım benim bana yaşadğın durumu anlatırmısın bizdede şuan böyle bir durum var bikaç doktora gittik inan okadar kafamız karışıkki gelişme geriliği neyden kaynaklanıyodu sizin kaçıncı haftadan sonra oldu lütfen aban yardımcı olabilirmisin kafayı yiyicez artık

Ben de spirali düşünmüştüm ama nasıl oluyor cok araştırmadım. Evlendikten sonra doğum kontrol ilacı kullanmıştım ilk zamanlar ama kilo problemi oldu bende. Kadın dogum doktorum 40'ın çıkınca kontrole gel demişti, o zaman kendisine soracağım bu spiral meselesini, belki gitmisken taktiririm oluyorsa hemen
Biz dusunuyoruz ama ona sıra gelmedi bi türlü. Erken yaptırmak en güzeli sanırım, hastanedeki doktorlarla da konusmustuk. Ilk 3 aya kadar lokal anestezi ile yapıyorlarmış, sonrasında genel vermek durumunda kaliyorlarmis bebek hareketleri arttığı icin. Ilk 1 ay en ideali demisti cocuk cerrahı.

ne olur bana yardim edin tecrubelerinizi paylasin suan doktordayim 38+4 olduk bebegin suyu durumu gayrt iyi kilosu 3770 olmis cati muaynem yapildi 3-4 cm acikligim varmis doktor istersen bekle istersen bugun suni sanci verip alalim dedi durdukca bebegin kilosu artiyor ve ben korluyorum dogum sirasinda kilodan kaynakli bi sikinti olursa diye doktor catin musait dedi ama yinede cok korkuyorum bebegim sikisir ters birsey olursa diye yani bu hafta kendiliginden sancim tutar dogurursam normal olacak yoksa kilosu 4 u gecer haftaya kalinca yada bugun yarin suni sanci verip alacak yada zaman ilerledikce sezeryan olacak kizlar ne diyorsunuz ne olur fikirlerinizi paylasin benimle hic riske atmayip gunumu doldurmayi bekleyip sezeryan mi olsam yoksa suni sanciya razi mi olsam normal dogumda kac kiloya kadar doguran var aranizda doktor tamamen bana birakti ama ben karar veremiyorum

Ne kadar erken yapılsa o kadar iyi o zamanboşuna anestezi almasın çocuk.

Spinal sezeryan oldu canim malesef. Boylesi kismetmis... Normal olursa plesenta kanamasi yasarsin dedi doktorum. Dogru ise tabi... Cok istedim ama tavsiyem hic skinti yapmayin oyle ya da boyle saglikla gelsinler insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…