2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen mecbur yapılıyor bir şekilde. Ama 40 gün güzel bir süre bebeğin de sen de baya toparlarsın Allah'ın izniyle. Benimki 18. Gün gitti ben ağla ağla bir hal olmuştum yalnız kaldım diye

Allah kolaylık versin canım tez zamanda düşer inşallah sarılığınız

Kucağa alışsın aman daha çok küçük temel güven duygusu geliştikçe memeyi de kucağı da atacak kendisi şu an karnında sanıyor senin çok muhtaç kıyamam
Yok yok öyle tamamen yatağa atmıyorum zaten sakinleştirmeye çalışıyorum çokça kucakta ama hiçbiri bir işe yaramıyor bazen:/ yoksa normal uyurken sakinken hemen yatağa geçiriyorum ona alışsın diye

Kizlar cok fenayim.goguste sut birikti sanirim dünden beri ateşimi dusuremedim. Bacaklarim belim heryerim agriyor. Enfeksiyon oldu sanirim... sık sık sağıyorum emziriyorum gecmiyor yine de
Ben çok anlamam geçmiş olsun ama bir doktora öı gitsen acaba

Öyle zamanlarda biraz dizine yüzüstü yatırmayı denedin mi canım. Orda uyusun ama bu esnada karnına baskı yapar dizin. Rahatlar belki biraz. Benim kızım son sefer dört saat kesintisiz ağladı eşim o şekilde sakinleştirmeyi buldu. Ben iflas etmiştim o esnada :)

Aynen mecbur yapılıyor bir şekilde. Ama 40 gün güzel bir süre bebeğin de sen de baya toparlarsın Allah'ın izniyle. Benimki 18. Gün gitti ben ağla ağla bir hal olmuştum yalnız kaldım diye
He ben hic bise yapmiyodum herseyi annem yapiyodu daha yeni bebegin altini degistirmeye basladim elimde hizli deil annem kiziyo cocugu üsütcen diye kiyafetlerini degistirmeye basladim.. 2 hafta nerdeyse hic bise yapmiyodum sirf emzirip gazini cikariyordum bide aglayinca sakinlestiriyodumv:) artik 40 imiz yaklastikca basladim biselere banyosunuda yaptircam insallah biraz elim yavas ama oda zamanla olur heralde :)

Bizimki geceden beri bi degisik hallerde. Surekli emmek istiyor göğsümü bıraktığı an huzursuzlanmaya başlıyor. Önceden memede uyur, yatırırdım ne güzel. Bir gecede bi haller oldu çocuğa

Merhaba sevgili anneler, bugunlere binlerce sukurler olsun ... 24 mayis carsamba rutin 40+1 muayenem yapildi. Ne sanci ne aciklik cikmadi. 1 hafta gun verdi... Suni sanci vercez gelmezse dedi. Eve geldik esimle. Asansorde aha dedim ben bsey hssediorum....kanama... Nisan zannettim ama doktormu aradm gelmemi soyledi. Muauene sonucu aciklik olmadgini.plesenta kaynakli oldgnu ,normal dogum olirsa kanama olacagini soyledi. Mecburen guveniyosun tabi... Apar topar serum baglandi. 18.46 da yavrum merhaba dedi cook sukur. Basindnan beri grupta bugunlere geldik . bin tane soru ile... Nasil olacak derken bunuda yazma kismet oldu bin sukur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Dogum yapan herkesin evlatlarini da annesine bagislasin rabbim...tek tek soranlara da iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Donemedim kusura bakmayin

Normal doğum oldu o zaman, ben de 39'un içindeyim, senin yaşadıklarını bir hafta geriden bende yaşıyorum çarşamba günü normal kontrolüm var doktor bekleyecegiz normali demişti, sonrası malum sanırım suni sancı deneyecek senin bu paylaşımın bana da moral oldu, rabbim hayirlisi ile bana da yasatsin bu duyguyu inşallah

Oluyor oluyor tabi çocuğu üşütme de olabildiğince banyoyu sevsin sakin sakin paniklemeden oh misler gibi olur ne güzel. Biz alıştık babamızla yıkamaya. Siz de alışırsınız illaki :)

Bizimki geceden beri bi degisik hallerde. Surekli emmek istiyor göğsümü bıraktığı an huzursuzlanmaya başlıyor. Önceden memede uyur, yatırırdım ne güzel. Bir gecede bi haller oldu çocuğa
Ben biliyorum o hali :/ emzik veriyorum ben öyle zamanlarda çünkü bu sefer çok emiyor kusuyor fazlasını. Benim binbir emek biriktirdiğim süt ziyan oluyor ne kadar doğru bilmiyorum ama ben oda çok sıcak bir de inçe bir battaniyeyle kundak yapıyorum diye bir çorap üstüne de patikli pijama giydiriyordum. Dün ikinci kat giydirdim ve günler sOnra sakin bir gece geçirdik. Belki sizde de oluyordur öyle birşey onun huzursuzluğudur

Emzik almıyor ki... Denedim yani onu da. Anlıyor resmen meme ile emzik farkını. Biraz mama verdim, dun doktor da verebilirsiniz demisti. Sakinledi gibi. Sütüm de bol sanıyordum ama yetmiyor mu acaba

Emzik almıyor ki... Denedim yani onu da. Anlıyor resmen meme ile emzik farkını. Biraz mama verdim, dun doktor da verebilirsiniz demisti. Sakinledi gibi. Sütüm de bol sanıyordum ama yetmiyor mu acaba
Buraya yazmıştım ya. Ben bi ağlama nöbetinde neyse hiç olmadı sağıp vereyim demiştim de süt çıkmamıştı o zaman anlamıştım çocuğun açlıktan ağladığını sende denesene bi

Emdikten sonra sağınca benden de çıkmıyor. Dolu gogusten de 30 cc kadar anca çıkartabilmistim gecen hafta icinde gerci çocuk emerken daha fazla çeker diyorlar hep, hadi olsun 40-50 cc

bebeğin erkekmi cnm? bnmkide kişneme sesleri çkarıodu. idrar yaparken zorlanıomuş meğersem. pipisnde ve idrarnda enfeksion çıktı. dr götürüp bi baktır istersen.

kizlar 11 gunluk olduk hala sutum gelmiyor sari sut geliyor bebegimde emmiyor
ne yapabilirim bunun icin
mama veriyorum mecbur gogsume yaklastirdigim an aglamaya basliyor silikon uc kullaniyordum dogumdan bu yana simdi onuda tutamiyor pompayla sagip veriyorum ama cok az cikiyor sut nasil emzirebilirim sizce cok uzuluyorum

Ben de yalniz bakiyorum Allah dağına gore kar verir derler ya gercekten oyle emin ol. Bi sekilde gün bitiyor aksam oluyor eşim geliyor ben de dinleniyorum o zaman
Bebeğe kimse annesi kadar iyi bakamaz zaten annelerimiz ne kadar tecrübeli olsa da bebegin ihtiyaci olan kendi annesi, bisey yapamasan da kokun yeter onun için. Rahat ol her anın tadini cikaralim cok cabuk buyuyorlar gerçekten

Emdikten sonra sağınca benden de çıkmıyor. Dolu gogusten de 30 cc kadar anca çıkartabilmistim gecen hafta icinde gerci çocuk emerken daha fazla çeker diyorlar hep, hadi olsun 40-50 cc
Makinanin sagdigina +100 ml ekleyin diyorlar bebegin emmesi için
Sağdığin gogsune bebegini koy yutkunma sesi geliyor mu deneyebilirsin. Hic olumsuz dusunme emzirme işi tamemen psikolojik vücuduna güven
Bir de sagarken memeyi sıkıyor musun sağma bitmis gibi gozukse de alttan fln bastirinca geliyor tekrardan süt

Benimde iki gun sutum gelmedi mama verdm mememide pek istemiodu ilk ama ben ondan daha inatci davrandim agzina sokmaya calistm surekli aglsa bile.lactamil cay aldm onu ictim bulgur yesillik yedim sekersiz incir hosafi ve bol su ictim petibor biskuvi yedim sicak havlu dayadim gogsume sicak suyla masaj yaptim birgunde fark etti yavas yavas artti sutum sende inat et ugras oda alisicaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…