- 9 Nisan 2014
- 394
- 108
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #55.121
Aynen mecbur yapılıyor bir şekilde. Ama 40 gün güzel bir süre bebeğin de sen de baya toparlarsın Allah'ın izniyle. Benimki 18. Gün gitti ben ağla ağla bir hal olmuştum yalnız kaldım diyeBenim annemde 40 gün yanimda kalcak.. vallah dediginiz gibi cok rahat uyuyorum o burdayken yemegimi hallediyo evin islerini hallediyor bebisle ilgileniyor.. o gidince ben napcam simdiden kara kara düsünüyom :) ama is basa düsünce mecbur yapilcak. Bakalim nasil olcak
Allah kolaylık versin canım tez zamanda düşer inşallah sarılığınızkizlar ben sezeryan dogum yaptim annem 5 gun kaldi yanimda.o varkende hic yatmadim hem bebegimle ilgilendim hem ev islerimi yaptim .esimde izne ayrilmisti onunla bakiyoruz simdi oda 3 gun sonra ise baslayacak cok yardimi oluyodu bana ise gidince ne yaparim bilmiyorum
daha sutumde gelmiyo bebegim cok az emiyo beni mama vermek zorunda kaliyorum
bi kac gundur sariligimiz vardi 17 lere kadar cikmisti dustu cok sukur karni doyduktan sonra uyuyo aglayip mizlanmadan baska bi sorunumuz yok cok sukur sadece bebegime bakamaktan korkuyorum yardim edecek kimsemde yok etrafimda Allah verir elbet kolayligini
Yok yok öyle tamamen yatağa atmıyorum zaten sakinleştirmeye çalışıyorum çokça kucakta ama hiçbiri bir işe yaramıyor bazen:/ yoksa normal uyurken sakinken hemen yatağa geçiriyorum ona alışsın diyeKucağa alışsın aman daha çok küçük temel güven duygusu geliştikçe memeyi de kucağı da atacak kendisi şu an karnında sanıyor senin çok muhtaç kıyamam
Ben çok anlamam geçmiş olsun ama bir doktora öı gitsen acabaKizlar cok fenayim.goguste sut birikti sanirim dünden beri ateşimi dusuremedim. Bacaklarim belim heryerim agriyor. Enfeksiyon oldu sanirim... sık sık sağıyorum emziriyorum gecmiyor yine de
Öyle zamanlarda biraz dizine yüzüstü yatırmayı denedin mi canım. Orda uyusun ama bu esnada karnına baskı yapar dizin. Rahatlar belki biraz. Benim kızım son sefer dört saat kesintisiz ağladı eşim o şekilde sakinleştirmeyi buldu. Ben iflas etmiştim o esnada :)S
Sağol öneriler için metsil dr vermişti pek bir işe yaramadı kremimiz olmaz mı piyasadaki her ürünü denedik ppişik için fayda etmedi direk çinkosu olanı sürüyoruz yani hani şu bariyer dediğinin ana maddesini o biraz geçirdi en az dört saatte bir alt değişimi yap demişsin ben en geç iki saat tutarım saat başı değiştiriyorum çok alerjik bir cildi var çünkü üç gün sonra de kontrolü var bakalım ne diyecek dr şu kişnemeleri kıvranıyor ıkınıp gerinmekten bebişim kıyamam gazdan yapıyordur hani inş başka bir şeyi yoktur bu zamanlarda kıkırdak gırtlak yumuşak olup gelişmiyormuş tam ondan da olabilirmiş ama inş başka bir şeyi yoktur yediklerim kısaca makarnadan başka hiç bir yiyemez oldum çünkü bir gün öncesinden yendiğim meyve sabaha kadar uyutmuyor bebişim sebzeler de öyle maalesef bakliyat süt ürünleri gazlı içecekler zaten sokmuyorum ağzıma ona rağmen böyle hoşaf içmekten karaciğer iflas edecek yakında bebişleri için katlanıyoruz ne yapalım inşallah geçecek ben de gün sayıyorum şu ilk üç ay geçse diye ama daha çok var..
bir de sanırım hırslı emerken hava yutuyor ve emzirirken uyuya kalıyor gaz da bu süreçte aşağıya iniyor sonradan kaldırıp gazı çıkarmaya çalışıyorum ama çıkmıyor sanırım bu da problem
He ben hic bise yapmiyodum herseyi annem yapiyodu daha yeni bebegin altini degistirmeye basladimAynen mecbur yapılıyor bir şekilde. Ama 40 gün güzel bir süre bebeğin de sen de baya toparlarsın Allah'ın izniyle. Benimki 18. Gün gitti ben ağla ağla bir hal olmuştum yalnız kaldım diye
Merhaba sevgili anneler, bugunlere binlerce sukurler olsun ... 24 mayis carsamba rutin 40+1 muayenem yapildi. Ne sanci ne aciklik cikmadi. 1 hafta gun verdi... Suni sanci vercez gelmezse dedi. Eve geldik esimle. Asansorde aha dedim ben bsey hssediorum....kanama... Nisan zannettim ama doktormu aradm gelmemi soyledi. Muauene sonucu aciklik olmadgini.plesenta kaynakli oldgnu ,normal dogum olirsa kanama olacagini soyledi. Mecburen guveniyosun tabi... Apar topar serum baglandi. 18.46 da yavrum merhaba dedi cook sukur. Basindnan beri grupta bugunlere geldik . bin tane soru ile... Nasil olacak derken bunuda yazma kismet oldu bin sukur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Dogum yapan herkesin evlatlarini da annesine bagislasin rabbim...tek tek soranlara da iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Donemedim kusura bakmayin
Oluyor oluyor tabi çocuğu üşütme deHe ben hic bise yapmiyodum herseyi annem yapiyodu daha yeni bebegin altini degistirmeye basladimelimde hizli deil annem kiziyo cocugu üsütcen diye kiyafetlerini degistirmeye basladim.. 2 hafta nerdeyse hic bise yapmiyodum sirf emzirip gazini cikariyordum bide aglayinca sakinlestiriyodumv:) artik 40 imiz yaklastikca basladim biselere banyosunuda yaptircam insallah biraz elim yavas ama oda zamanla olur heralde :)
Ben biliyorum o hali :/ emzik veriyorum ben öyle zamanlarda çünkü bu sefer çok emiyor kusuyor fazlasını. Benim binbir emek biriktirdiğim süt ziyan oluyorBizimki geceden beri bi degisik hallerde. Surekli emmek istiyor göğsümü bıraktığı an huzursuzlanmaya başlıyor. Önceden memede uyur, yatırırdım ne güzel. Bir gecede bi haller oldu çocuğa
Emzik almıyor ki... Denedim yani onu da. Anlıyor resmen meme ile emzik farkını. Biraz mama verdim, dun doktor da verebilirsiniz demisti. Sakinledi gibi. Sütüm de bol sanıyordum ama yetmiyor mu acabaBen biliyorum o hali :/ emzik veriyorum ben öyle zamanlarda çünkü bu sefer çok emiyor kusuyor fazlasını. Benim binbir emek biriktirdiğim süt ziyan oluyorne kadar doğru bilmiyorum ama ben oda çok sıcak bir de inçe bir battaniyeyle kundak yapıyorum diye bir çorap üstüne de patikli pijama giydiriyordum. Dün ikinci kat giydirdim ve günler sOnra sakin bir gece geçirdik. Belki sizde de oluyordur öyle birşey onun huzursuzluğudur
Buraya yazmıştım ya. Ben bi ağlama nöbetinde neyse hiç olmadı sağıp vereyim demiştim de süt çıkmamıştı o zaman anlamıştım çocuğun açlıktan ağladığınıEmzik almıyor ki... Denedim yani onu da. Anlıyor resmen meme ile emzik farkını. Biraz mama verdim, dun doktor da verebilirsiniz demisti. Sakinledi gibi. Sütüm de bol sanıyordum ama yetmiyor mu acaba
Emdikten sonra sağınca benden de çıkmıyor. Dolu gogusten de 30 cc kadar anca çıkartabilmistim gecen hafta icindeBuraya yazmıştım ya. Ben bi ağlama nöbetinde neyse hiç olmadı sağıp vereyim demiştim de süt çıkmamıştı o zaman anlamıştım çocuğun açlıktan ağladığınısende denesene bi
bebeğin erkekmi cnm? bnmkide kişneme sesleri çkarıodu. idrar yaparken zorlanıomuş meğersem. pipisnde ve idrarnda enfeksion çıktı. dr götürüp bi baktır istersen.S
Sağol öneriler için metsil dr vermişti pek bir işe yaramadı kremimiz olmaz mı piyasadaki her ürünü denedik ppişik için fayda etmedi direk çinkosu olanı sürüyoruz yani hani şu bariyer dediğinin ana maddesini o biraz geçirdi en az dört saatte bir alt değişimi yap demişsin ben en geç iki saat tutarım saat başı değiştiriyorum çok alerjik bir cildi var çünkü üç gün sonra de kontrolü var bakalım ne diyecek dr şu kişnemeleri kıvranıyor ıkınıp gerinmekten bebişim kıyamam gazdan yapıyordur hani inş başka bir şeyi yoktur bu zamanlarda kıkırdak gırtlak yumuşak olup gelişmiyormuş tam ondan da olabilirmiş ama inş başka bir şeyi yoktur yediklerim kısaca makarnadan başka hiç bir yiyemez oldum çünkü bir gün öncesinden yendiğim meyve sabaha kadar uyutmuyor bebişim sebzeler de öyle maalesef bakliyat süt ürünleri gazlı içecekler zaten sokmuyorum ağzıma ona rağmen böyle hoşaf içmekten karaciğer iflas edecek yakında bebişleri için katlanıyoruz ne yapalım inşallah geçecek ben de gün sayıyorum şu ilk üç ay geçse diye ama daha çok var..
bir de sanırım hırslı emerken hava yutuyor ve emzirirken uyuya kalıyor gaz da bu süreçte aşağıya iniyor sonradan kaldırıp gazı çıkarmaya çalışıyorum ama çıkmıyor sanırım bu da problem
sagol canim 10a dusmus cok sukur yarin yine baktiracagiz .kac gundur hergun hastanelerdeydik topugundan kan alindi surekli mahfoldu yavrumAllah kolaylık versin canım tez zamanda düşer inşallah sarılığınız
Ben de yalniz bakiyorum Allah dağına gore kar verir derler ya gercekten oyle emin ol. Bi sekilde gün bitiyor aksam oluyor eşim geliyor ben de dinleniyorum o zamankizlar ben sezeryan dogum yaptim annem 5 gun kaldi yanimda.o varkende hic yatmadim hem bebegimle ilgilendim hem ev islerimi yaptim .esimde izne ayrilmisti onunla bakiyoruz simdi oda 3 gun sonra ise baslayacak cok yardimi oluyodu bana ise gidince ne yaparim bilmiyorum
daha sutumde gelmiyo bebegim cok az emiyo beni mama vermek zorunda kaliyorum
bi kac gundur sariligimiz vardi 17 lere kadar cikmisti dustu cok sukur karni doyduktan sonra uyuyo aglayip mizlanmadan baska bi sorunumuz yok cok sukur sadece bebegime bakamaktan korkuyorum yardim edecek kimsemde yok etrafimda Allah verir elbet kolayligini
Makinanin sagdigina +100 ml ekleyin diyorlar bebegin emmesi içinEmdikten sonra sağınca benden de çıkmıyor. Dolu gogusten de 30 cc kadar anca çıkartabilmistim gecen hafta icindegerci çocuk emerken daha fazla çeker diyorlar hep, hadi olsun 40-50 cc
Benimde iki gun sutum gelmedi mama verdm mememide pek istemiodu ilk ama ben ondan daha inatci davrandim agzina sokmaya calistm surekli aglsa bile.lactamil cay aldm onu ictim bulgur yesillik yedim sekersiz incir hosafi ve bol su ictim petibor biskuvi yedim sicak havlu dayadim gogsume sicak suyla masaj yaptim birgunde fark etti yavas yavas artti sutum sende inat et ugras oda alisicaktirkizlar 11 gunluk olduk hala sutum gelmiyor sari sut geliyor bebegimde emmiyor
ne yapabilirim bunun icin
mama veriyorum mecbur gogsume yaklastirdigim an aglamaya basliyor silikon uc kullaniyordum dogumdan bu yana simdi onuda tutamiyor pompayla sagip veriyorum ama cok az cikiyor sut nasil emzirebilirim sizce cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?