2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Geçmiş olsun canım. Ben de sağ göğsümde benzer bir sıkıntı yaşadım. Kızım dördüncü beşinci gününde solu emiyor sağa gelince tutmuyordu bir türlü. Zaten başı da yaraydı inanılmaz acı çektim. Sonra pompayla çekelim dedik son çare. İnanamadım. Pompa önce kanlı gibi pembe bir süt sağdı. Onu döktüm. Sonra normal sarımsı süt gelmeye başlamıştı. Nedir nasıldır bilmiyorum ama annem de çok şaşırmıştı. Sonra normal emmeye başladı yavrum. Hatta öyleki şimdi sağ da sola göre daha çok süt oluyor

Muayeneden eve donunce kanamam oldu. Hastaneye tekrar gttim. Alttan muayene etti doktor.acilma yok. Plesenta kaynakli kanam oldgu icin hemen yatis yaptilar. Dua edin arkadaslar... 2 saate sezeryana alacaklar....
Canım muhtemelen dogum gerceklesmistir ve umarım sorunsuzca sağlıkla almışsındır bebegini kucağına.
Cok sevindim, insallah sağlıkla büyür bebeğin bundan sonra.
Kizlar dogum sonrasi ayagi feci sekilde sisen oldumu benim iki ayagimda sisti ama sol ayagim.bugun resmen patlicak hayatimda boyle bisey gormedim parmaklarim kayboldu resmen sislikten
Benim hamilelikte hic sismemisti ama dogum sonrası dedigin gibi davul gibi şişti ayaklarım. 1 haftaya falan gecti, senin de gecer merak etme
Beneginin bezi sizdiran olani varmi? Allahim kiyafet yetistiremiyoruz habire üstünü islatiyor... üsütcek diye korkuyom. Sizler hangi marka kullaniyorsunuz? Prina kullaniyorum vallah kabusum oldu :'
Ben huggies kullanıyorum, memnunum

Benim de hep sağda daha çok süt oluyordu, kalkana da birikiyor normal süt. Ama şişti yani bosalmadigi cok bariz. Pompa da cekmiyor dedigim gibi senin cektigin pompa hangi marka?

Benim de hep sağda daha çok süt oluyordu, kalkana da birikiyor normal süt. Ama şişti yani bosalmadigi cok bariz. Pompa da cekmiyor dedigim gibi senin cektigin pompa hangi marka?
Bebegim ilk basta emmiyodu diye benimde gögüslerim sisti.. manuel pompa almistim onu beceremedim sonra kötü olunca esim gitti phillips aventin elektrikli olanini aldi.. pahali icim gitti o onu alinca ama bays rahatladim hic agritmiyor ve masaj gibi.. sütüde cok güzel cikariyor fiskirts fiskirta ama dedigim gibi cok pahali

Benimde butun vucudum sisti aslinda ayagim fazla feci durumda foto cekinicektk istemedm bende sisligimin inmesini bekliorum dedigin gbi bende kendimi taniyamiyorum :)
2 gunde 8 10 kılı vereceksin canm çok mutlu olacaksın:)ben 4 lıtre su içiyorum bol bol su iç tabi bnm kilomda cok:)

Kızlar benim bebiş bugun 14 günlük oldu bu gece çok zordu çığlık çığlığa uyandık aşırı gazı var atamıyor akşam 8 gibi gaz ilacı verıyorum biogaia.kullanan varmı bu ılacı.gece 3 4 gibi gaz sancıları artıyor.yarın doktora gıdecegız kontrolumuz var bakalım nedıyecek umarım geçer çaresiz kalıyorum bebegımı öyle görünce.sanırım gazda çıkartamıyorum napacagımı şaşırdım gece

Ben sali günü gitcem doktora bi ilac sorarim bende.. benimkide her zaman cikaramiyor gazini sonra uyumuyor kendini sikyor kipkirmizi oluyor bagiriyor yavrum günde 2 bardak rezene icmeye calisiyom.. ve zeytinyag tüketmeye calis bolca herseyine kat..

Ya biz Lansinoh almıştık ama cok memnun kalmadım işte sanki tam sagamiyor. Simdi bu elimizdeyken yeni pompa almak da saçma, çünkü çok pahalı dediğin gibi az önce duş sonrası sagdim biraz 30 cc kadar çıktı kalanı da bebege verdim o daha iyi ceker diye. Umarım boşaltır o göğsü
O damlayı doktor bize de önerdi gaz problemleri başlarsa diye. Arkadaşlarımdan çoğu da kullanmış. Ilac gibi değil zaten, dogal bir damla. Eger gaz problemi varsa bence kullanabilirsin. Ama sanırım onu düzenli kullanmak gerekiyormus etkisini gorebilmek için. Yani sadece gazı oldugunda değil her gün vereceksin

Beneginin bezi sizdiran olani varmi? Allahim kiyafet yetistiremiyoruz habire üstünü islatiyor... üsütcek diye korkuyom. Sizler hangi marka kullaniyorsunuz? Prina kullaniyorum vallah kabusum oldu :'
primalar 2 çeşit sanırm. premium care alıoruz biri yeşil biri beyaz oluo dikkatli bakarsan. yeşil olanı sızdırıo hep. beyaz olanı iyi. içi mavi renkli ve pamuksu.

Evt canım hergun akşam 8 de verıyorum dün kuru börülce yedım oda gaz yapmış olabılırmı ki bilemedim

Evt canım hergun akşam 8 de verıyorum dün kuru börülce yedım oda gaz yapmış olabılırmı ki bilemedim
Bize de her aksam 8'de verin demişti. Biz daha baslamadik bakalım ilerleyen günlerde ne olur... Hangi gıdanın hangi bebeğe gaz yaptığı da belli olmuyor ki iste deneme yanılma ile öğreniliyor :/
Lansinoh markası pompamın
Benim de Lansinoh ama ben mi beceremiyorum acaba

Evet bugun farkettm bende dus alirken duzelir demi

Evet ben herseye aglamk istyrm bebegimi ozluyrm buyumesin diorum sonra buyusun diorum etrafima belli etmemeye calisyrm ama cidden gucsuz kaldm artk

2 gunde 8 10 kılı vereceksin canm çok mutlu olacaksın:)ben 4 lıtre su içiyorum bol bol su iç tabi bnm kilomda cok:)
Ben 84le dogum girdm herkes dediki 10 kilo gidicek eve gelince 82 ciktim:) bebegin esini icimde unuttular heralde dedm.sabirla bekliorum zayiflayacagim gunu diyete falanda baslamadm halen ayni hamilelil istahim duruyor

Ben 84le dogum girdm herkes dediki 10 kilo gidicek eve gelince 82 ciktim:) bebegin esini icimde unuttular heralde dedm.sabirla bekliorum zayiflayacagim gunu diyete falanda baslamadm halen ayni hamilelil istahim duruyor
Bugun 14 günlük oldu bebişim 8 kilo gıttı bende dıyet yapmıyorum emzırdıkce canm tatlı yemk istyor yıyorum

nasill??

Valla canım hiç bilmiyorum daha iyisi mutlaka vardır ama iş yerindeki ablalarım tavsiye etti diye bunu almıştım ben. Bi arkadaş philips avent ten çok memnun olduğunu söylemiş ama İnan bilmiyorum hiç

Merhaba tekrar sevgili hamişler, lohusalar. Dogum hikayem yarim kaldi. 23 mayis sabahi su ve nisan gelmesiyle hastaneye gittik esimle. Ebe, acilmamin 2-3cm ve bebeğin kafasının çok geride olduğunu ve eninde sonunda sezaryen olacağımı söyledi. Normal doğum çok istiyordum sezaryeni hiç düşünmemiştim. Derken hikayeyi sonra tamamlayayim. Süt üretmek lazım. Bebeğimin ciğerlerine su var ve kuvezde. Allah, evlatlarimizi bağışlasın. Bu süt pompasi olayında şunu diyebilirim. Biz medelanin hastane tipi olanından kiraladil bugün. Aylık 100 Tl. Tabi başlıkları ayrıca alıyoruz. Onun da tanesi 60 TL.

Evet bugun farkettm bende dus alirken duzelir demi
Canim ben dogum yapali 8 gun oldu. Ilk gece dedigim gibi altima yaptim. Sonraki ilk gun yapmadim ama soylemesi ayip cok afedersiniz ic camasirimi indirdigim an idrarim akmaya basladi. Sonraki gunler o da olmadi su an sadece idrarimi yaparken tutup birakamiyorum. Hepsi bosaliyor. Cok afedersiniz arkadaslar. Ebe arkadasim var ona sordum. 5 aylik kizi var ben de hala tam tutamiyorum. Normal dogumdan sonra boyle oluyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…