• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar ben dogum yaptim dogum gercekten nasip isi.dokuz ay sezeryan dedim asla normal yapmam dedim yarin sezeryan gunumdu bugun yatisim yapilicakti ama sabah nisan geldi evde bekledm sancilarim cok hafifti hastenye geldik muayene ettiler 5 cm aciklik varmis firt desen dogurursn sen sezeryana gerek yok dediler dogum odasina aldilar doktorum gelene kadar 8 cm oldu aciklik ama sancim cok hafifti doktor geldi sezeryan yapamayiz dedi 9da suni sanci bagladilar saat 10 da dogum yaptim Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu dogum yapicaklara Allah kolaylik versn
canim hayirli olsun yasi uzun olsun insallah :nazar: bizde 1 haftalik olduk Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah cok guzel bi duygu

Merhaba kızlar ben sizlere birşey sormak istyorum.bebegimin yarı 40 ını yapacağız haftaya carsamba 20 günlük oluyor yalnız pazartesı yada salı yapsak olurmu acaba.ogun kyzenlerım gelecek onlar yapabilir anca.annemlerle aynı sehırde degılım. Kayınvalıdem de bilmiyor.birde yarı 40 ından sonra kayınvalıdem evine dönecek sizce yalnız kalmam da bi sorun varmı
Yarı 40 neymiş kızlar bn hiç bilmiyorum yalnız kalınca ne oluyor ay bn bunları niye bilmiyorum :/

Mrb kızlar
Ben 4 mayısta soğum yaptım oğlumun ilk topuk kanında kistik fünrozist çıktı tekrar topuk kanı berdik ama sonucunu beklemedim ter testine götüreceğiz bunu yaşayan bilgisi olan varmı çok moralsiZim tekrar çıkmayabiliyormuş yanlışlık vs olabilir dediler

Muayeneden eve donunce kanamam oldu. Hastaneye tekrar gttim. Alttan muayene etti doktor.acilma yok. Plesenta kaynakli kanam oldgu icin hemen yatis yaptilar. Dua edin arkadaslar... 2 saate sezeryana alacaklar....
Allah yardımcın olsun canım . Yavruna sağsalim kavuşman dileğiyle

Kızlar karnınız aşağı indimi benim hala yukarıda o_O
Bide geçen nst de kalp atışı 160 larda ydi en son cekindigim nst 140 lara düşmüş bi sorun mu var acaba kafama takildi

Sevgili anneler merhaba dün yazmıştım süt artırma konusunda görenler olmuştur. Bugün humananın çayını aldım şuan içiyorum tadı çok güzel sağolsunlar tatlandırmışlar. Korktuğum gibi değil hiç içilir yanı. Düşünen olursa

Merhaba kızlar ben sizlere birşey sormak istyorum.bebegimin yarı 40 ını yapacağız haftaya carsamba 20 günlük oluyor yalnız pazartesı yada salı yapsak olurmu acaba.ogun kyzenlerım gelecek onlar yapabilir anca.annemlerle aynı sehırde degılım. Kayınvalıdem de bilmiyor.birde yarı 40 ından sonra kayınvalıdem evine dönecek sizce yalnız kalmam da bi sorun varmı
Can'ım yarı kırk nasıl oluyor.
Annem de giderken beni sıkı sıkı tembihledi yirmiyedisi için . Bebek ve ben banyo yapmalıymışız . Bebek bezlerini çöpe attırmadı . Yarı kırkı çıksın öle atarsın diyor.
Eskiler böyle şeylere çok dikkat edermiş . Allah korusun yavrularımızı

Sevgili anneler merhaba dün yazmıştım süt artırma konusunda görenler olmuştur. Bugün humananın çayını aldım şuan içiyorum tadı çok güzel sağolsunlar tatlandırmışlar. Korktuğum gibi değil hiç içilir yanı. Düşünen olursa
Bende aldım. Herkes tadı kötü filan yazmıştı gerçekten iyi tadı.
Sadece çok bereketsiz . Bikaç kez içtim hemen yarılandı . Fiyatını da düşünürsek

Can'ım yarı kırk nasıl oluyor.
Annem de giderken beni sıkı sıkı tembihledi yirmiyedisi için . Bebek ve ben banyo yapmalıymışız . Bebek bezlerini çöpe attırmadı . Yarı kırkı çıksın öle atarsın diyor.
Eskiler böyle şeylere çok dikkat edermiş . Allah korusun yavrularımızı
Bebişlerimiz 20 günlük olunca yarı 40 yaoabılırz ve dışarı cıkabılırz.40 günlük olduğu zamanda yıne yıkayacağız.benı de yalnız bırakmıyorlar 20 günlük olunca kayınvalıdem evıne gidecek maraton baslayacak:)

Muayeneden eve donunce kanamam oldu. Hastaneye tekrar gttim. Alttan muayene etti doktor.acilma yok. Plesenta kaynakli kanam oldgu icin hemen yatis yaptilar. Dua edin arkadaslar... 2 saate sezeryana alacaklar....
Allah yardimcin olsun canim ins sag salim alirsin yavrunu kucagina :)
bende kötü bekliyodum ama cok güzel:) ama arkadasin dedigi gibi bereketsiz benimde hemen yarilandi :( ve fiyatida yüksek

Selam kizlar. Bebegim dogali 1 hafta oldu. Kakasini yedigi icin kuvezde yogun bakimdaydi. Sonraki testlerde karaciger enzimleri yuksek cikmisti. Her gun agliyordum. Bugun gittik. Test sonuclarina gore enfeksiyon bitmis. Karacigerdeki 2 enzimden biri normale inmis. Digeri de oldukca yuksekken oneemli bir dusus gostermis. Yarin kan kultur sonuclari gelecek. Iyi cikarsa doktor yarin cikarabiliriz dedi. Bugun sonunda icim rahatladi. Insallah yarin ogluma kavusurum. Cok ozledim cok agladim.

Oglumu emzirmek icin bile vermediler. Ozel bir hastanedeydik. Devlet hastanelerinde annne ve cocugun iletisimi kopmasin diye ozellikle emzirmeleri icin tesvik ediyorlarmis. 2 gunde 1 bes dakika gormene izin veriyorlar. Bir anneye bu iskence yapilir mi? Hic vicdan yok bunlarda. Yazik gunah degil mi :KK43: bu kadar cile cektirdiler.

Selam kizlar. Bebegim dogali 1 hafta oldu. Kakasini yedigi icin kuvezde yogun bakimdaydi. Sonraki testlerde karaciger enzimleri yuksek cikmisti. Her gun agliyordum. Bugun gittik. Test sonuclarina gore enfeksiyon bitmis. Karacigerdeki 2 enzimden biri normale inmis. Digeri de oldukca yuksekken oneemli bir dusus gostermis. Yarin kan kultur sonuclari gelecek. Iyi cikarsa doktor yarin cikarabiliriz dedi. Bugun sonunda icim rahatladi. Insallah yarin ogluma kavusurum. Cok ozledim cok agladim.

Oglumu emzirmek icin bile vermediler. Ozel bir hastanedeydik. Devlet hastanelerinde annne ve cocugun iletisimi kopmasin diye ozellikle emzirmeleri icin tesvik ediyorlarmis. 2 gunde 1 bes dakika gormene izin veriyorlar. Bir anneye bu iskence yapilir mi? Hic vicdan yok bunlarda. Yazik gunah degil mi :KK43: bu kadar cile cektirdiler.
Cok sevindim canim ins yarin kavusursunuz guzel haberlerinizi bekliyoruz

Back