- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
- #55.001
Kizlar dogum sonrasi ayagi feci sekilde sisen oldumu benim iki ayagimda sisti ama sol ayagim.bugun resmen patlicak hayatimda boyle bisey gormedim parmaklarim kayboldu resmen sislikten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 120 ile 160 arasi normal diye biliyorum. 140 guzel bir deger. Ben nstde 130-140 lari gordugumde rahat oluyordum.Kızlar karnınız aşağı indimi benim hala yukarıda
Bide geçen nst de kalp atışı 160 larda ydi en son cekindigim nst 140 lara düşmüş bi sorun mu var acaba kafama takildi
Benım bütün vücudum şişti canm korkma 1 haftaya bütün şişlik iniyor sezeryan mı olmustun sende .ben çok korkmuştum hamileliğimde hiç şişmemiştim Doğumdan sonra sanki 10 kilo daha fazlalık vardı üstümdeKizlar dogum sonrasi ayagi feci sekilde sisen oldumu benim iki ayagimda sisti ama sol ayagim.bugun resmen patlicak hayatimda boyle bisey gormedim parmaklarim kayboldu resmen sislikten
Normal dogum mu yaptin canim? Benim normal dogum sismedi. Aksine hamileligimin son 2 haftasi falan sismisti. Ayaklarimi yikayip disari cikmadigim ve temiz corap giydigim halde kokuyordu. Parmaklarimin arasi hafif mantar gibi olmustu kasiniyordu. Dogumdan sonra sislik indi. Ayaklarim gecti.Kizlar dogum sonrasi ayagi feci sekilde sisen oldumu benim iki ayagimda sisti ama sol ayagim.bugun resmen patlicak hayatimda boyle bisey gormedim parmaklarim kayboldu resmen sislikten
Normal dogum yaptim canim bende hamileligimde boyle sismemistm dogum sonrasi tartildim 2 kilo eksik ciktim dogum oncesi kilomdan sislikten yuruyemiyorum gectimi peki sislikBenım bütün vücudum şişti canm korkma 1 haftaya bütün şişlik iniyor sezeryan mı olmustun sende .ben çok korkmuştum hamileliğimde hiç şişmemiştim Doğumdan sonra sanki 10 kilo daha fazlalık vardı üstümde
Normal oldu canim ama oyle boyle deil ameliyat eldivenini boyle sisirirsn ya parmak yerleri gomulur ayni oyle oldu vucudum suyu atamiyor bol su iciyrm ama idrara bir yada iki kez cikabiliyrmNormal dogum mu yaptin canim? Benim normal dogum sismedi. Aksine hamileligimin son 2 haftasi falan sismisti. Ayaklarimi yikayip disari cikmadigim ve temiz corap giydigim halde kokuyordu. Parmaklarimin arasi hafif mantar gibi olmustu kasiniyordu. Dogumdan sonra sislik indi. Ayaklarim gecti.
zuka24 dogum yaptin mi canim?
Çok geçmiş olsun neresi acaba hangi özel hastaneSelam kizlar. Bebegim dogali 1 hafta oldu. Kakasini yedigi icin kuvezde yogun bakimdaydi. Sonraki testlerde karaciger enzimleri yuksek cikmisti. Her gun agliyordum. Bugun gittik. Test sonuclarina gore enfeksiyon bitmis. Karacigerdeki 2 enzimden biri normale inmis. Digeri de oldukca yuksekken oneemli bir dusus gostermis. Yarin kan kultur sonuclari gelecek. Iyi cikarsa doktor yarin cikarabiliriz dedi. Bugun sonunda icim rahatladi. Insallah yarin ogluma kavusurum. Cok ozledim cok agladim.
Oglumu emzirmek icin bile vermediler. Ozel bir hastanedeydik. Devlet hastanelerinde annne ve cocugun iletisimi kopmasin diye ozellikle emzirmeleri icin tesvik ediyorlarmis. 2 gunde 1 bes dakika gormene izin veriyorlar. Bir anneye bu iskence yapilir mi? Hic vicdan yok bunlarda. Yazik gunah degil mi bu kadar cile cektirdiler.
Maşallah canım bence kıymetini bil sütün De varmış şükür. Bizde öyleydik tek meme yetiyordu şimdi doyuramıyorum yavrumu yetmiyor sütüm azaldıKızlar selam benim gbi bebeği tek memeyi emip diğerine geçemeden doyan var mı birini bile tam bitiremiyo 24 günlük ama çenesi yoruluyo sanrm bnde diğer memeyi sağıyorm acıkınca veriyrm sağdgm sütü kısır döngü resmen geceleri hem sağmak hem emzirmek cok zor oluyo siz napıyosnz
Gectı canm 2 gunde birden bire indim senın sadece ayağın sısmiş benım bütün vücudum şişti .fotoğraf çekildik aılecek o fotoğrafta gördüm kendını bu kim dedım:)ödem o gidiyor doktor kontrlumde doktorumda soyledı 1 hafta 10 güne şişliklerin inecek dıye doğruymuş yanı sıkma canınıNormal dogum yaptim canim bende hamileligimde boyle sismemistm dogum sonrasi tartildim 2 kilo eksik ciktim dogum oncesi kilomdan sislikten yuruyemiyorum gectimi peki sislik
Takvimin bitmesine bir gün kalmış hadi hayırlısı, suni sancıyı kaçıncı haftada veriyorlar bende 38+5im bugün itibari ile hala sancı anlamında tık yok, açılma da 1 cm yani o da yok, yani sende kendimi görüyorum sanırımYok tatlım yapmadım. Bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek
Benimde butun vucudum sisti aslinda ayagim fazla feci durumda foto cekinicektk istemedm bende sisligimin inmesini bekliorum dedigin gbi bende kendimi taniyamiyorum :)Gectı canm 2 gunde birden bire indim senın sadece ayağın sısmiş benım bütün vücudum şişti .fotoğraf çekildik aılecek o fotoğrafta gördüm kendını bu kim dedım:)ödem o gidiyor doktor kontrlumde doktorumda soyledı 1 hafta 10 güne şişliklerin inecek dıye doğruymuş yanı sıkma canını
Canim ben ilk dogum yaptigim gece oyle susadim oyle susadim ki anlatamam. 2 bucuk litre su ictim ve Allah allah neden hic tuvaletim gelmiyor dedim. Bir baktim ki altima cisimi yapmisim. tuvaletin gelmese de git canim. Normal dogumun sonuclarindan biriymis bu.Normal oldu canim ama oyle boyle deil ameliyat eldivenini boyle sisirirsn ya parmak yerleri gomulur ayni oyle oldu vucudum suyu atamiyor bol su iciyrm ama idrara bir yada iki kez cikabiliyrm
ah canim benim zor günler geciriyorsun Allah yardimciniz olsun... insallah yarin bebeisini alirsin bol bol emzirirsin.. söylemesi kolay biliyorum ama kendini cok yipratma Allah korusun sütün kesilir.. bebekler sandigimizdanda dayaniklilar bak gör hemencicik iyi olcak :)Selam kizlar. Bebegim dogali 1 hafta oldu. Kakasini yedigi icin kuvezde yogun bakimdaydi. Sonraki testlerde karaciger enzimleri yuksek cikmisti. Her gun agliyordum. Bugun gittik. Test sonuclarina gore enfeksiyon bitmis. Karacigerdeki 2 enzimden biri normale inmis. Digeri de oldukca yuksekken oneemli bir dusus gostermis. Yarin kan kultur sonuclari gelecek. Iyi cikarsa doktor yarin cikarabiliriz dedi. Bugun sonunda icim rahatladi. Insallah yarin ogluma kavusurum. Cok ozledim cok agladim.
Oglumu emzirmek icin bile vermediler. Ozel bir hastanedeydik. Devlet hastanelerinde annne ve cocugun iletisimi kopmasin diye ozellikle emzirmeleri icin tesvik ediyorlarmis. 2 gunde 1 bes dakika gormene izin veriyorlar. Bir anneye bu iskence yapilir mi? Hic vicdan yok bunlarda. Yazik gunah degil mi bu kadar cile cektirdiler.
benim sezeryandi öyle bir sisti ki artik yürüyemiyodum esim beni kaldirip lavaboya götürüyodu o derece.. sonra kabizlik icin bi ilac verdi doktorum 2 günde iyi oldum.. cok kötü duruyor ben onada cok agladim bu lohusalik cok fena birseymis iyiki sütüm kesilmemis o kadar herseye agliyorumKizlar dogum sonrasi ayagi feci sekilde sisen oldumu benim iki ayagimda sisti ama sol ayagim.bugun resmen patlicak hayatimda boyle bisey gormedim parmaklarim kayboldu resmen sislikten
Hadi canim insallah az kaldi. En fazla 1 hafta ek sure verir. Bana haftaya dogum yaparsin demisti. Nstde sanci cikinca gondermedi. Yoksa su an dogurmaya calisiyor olacaktim gecen hafta dogdu.Yok tatlım yapmadım. Bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek
Ben prima premium care kullanıyorum. Ama bel kısmını biraz daha yüksek bağlamam gerekiyor bir sefer bende yaşadım aynısını ders olduBeneginin bezi sizdiran olani varmi? Allahim kiyafet yetistiremiyoruz habire üstünü islatiyor... üsütcek diye korkuyom. Sizler hangi marka kullaniyorsunuz? Prina kullaniyorum vallah kabusum oldu :'