- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #55.041
Arkadaslar bebegim 1 haftadir yogun bakimdaydi bugun aldik. Herkese destegi ve iyi dilekleri icin tesekkurler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladm canm sabirla bklcz artkCanim ben dogum yapali 8 gun oldu. Ilk gece dedigim gibi altima yaptim. Sonraki ilk gun yapmadim ama soylemesi ayip cok afedersiniz ic camasirimi indirdigim an idrarim akmaya basladi. Sonraki gunler o da olmadi su an sadece idrarimi yaparken tutup birakamiyorum. Hepsi bosaliyor. Cok afedersiniz arkadaslar. Ebe arkadasim var ona sordum. 5 aylik kizi var ben de hala tam tutamiyorum. Normal dogumdan sonra boyle oluyor dedi.
Sukurler olsn♡ ck svndm gozunaydn♡♡♡Arkadaslar bebegim 1 haftadir yogun bakimdaydi bugun aldik. Herkese destegi ve iyi dilekleri icin tesekkurler.
cok sevindim canim gözünüz aydinArkadaslar bebegim 1 haftadir yogun bakimdaydi bugun aldik. Herkese destegi ve iyi dilekleri icin tesekkurler.
Hayırlı doğumlar diliyorum. Genel anestezi de tam uyutuluyorsun ve uyandigin an ağrıların başlıyor ilk saatler çok ağrı oluyor. Spinal de belden iğne yapılıyor alt tarafın uyuşuk. Ameliyattan çıkınca ilk saatler altın uyuşuk olduğu için ağrıları hissetmiyorsun. Ikisinide yaşadım spinal daha rahatti ama ondada ameliyathanede heyecan fazla oluyor tansiyon nabız inip çıkıyor. Eğer sadece bebek iri diye olacaksan sancıni bekle derim. Belkide kolay dogurursun. İlk çocuğumda aynı sebepten sezeryan oldum bebeğim 4100 gramıdi ama aynı kiloda normal doguranda var. Keşke bende bi deneseydim ama tecrubesizlik işte. Ya bide belki ölçümler hatalidir artık nedense hrkesin bebegine iri diyorlar. Hakkında hayırlısımayis anneleri merhaba ben haziran anneleri grubundanim sizlerin tecrubeleri var ona dayanarak bir sey danismak istiyorum bebegim iri oldugu icin sanirim sezeryan olacagim ama ilk gebeligim oldugu icin bilmiyorum sezeryan cesitlerini siz hangisini onerirsiniz bide bunlarin farki nedir epidural mi spinal mi yoksa genel mi tercij etmeliyim bide ilk gebeligim o yizden bilmiyorum bunlarin arasindaki farkida kisaca ozetler misiniz
Ben spinal anesteziyle dogum yaptum belden asagi uyusuyor.dogum korkum olmasina ragmen cok şükür güzel gecti dogumum uyanik oluyorsun anestesi doktoru dogum esnasinda zaten seninle konusuyor bir bakiyorsun bebegin aglama sesi.rahat ol korkulacak stres yapacak bir sey yok yavruna kavusman dilegiyle hayirli dogumlar olsunmayis anneleri merhaba ben haziran anneleri grubundanim sizlerin tecrubeleri var ona dayanarak bir sey danismak istiyorum bebegim iri oldugu icin sanirim sezeryan olacagim ama ilk gebeligim oldugu icin bilmiyorum sezeryan cesitlerini siz hangisini onerirsiniz bide bunlarin farki nedir epidural mi spinal mi yoksa genel mi tercij etmeliyim bide ilk gebeligim o yizden bilmiyorum bunlarin arasindaki farkida kisaca ozetler misiniz
merhabaBen spinal anesteziyle dogum yaptum belden asagi uyusuyor.dogum korkum olmasina ragmen cok şükür güzel gecti dogumum uyanik oluyorsun anestesi doktoru dogum esnasinda zaten seninle konusuyor bir bakiyorsun bebegin aglama sesi.rahat ol korkulacak stres yapacak bir sey yok yavruna kavusman dilegiyle hayirli dogumlar olsun
Kızlar 40+2 yım hala ses yok varmı benım gıbı olan
Canım 1cm acılma var bebek kanalda dedi suyum falan ıyi canım benım gecen haftaya kadar sancılarım vardı bu hafta hiç sancım yok streten mı bılmıyorum ama olan sancım duzrne gırcek dıye bekletken hıç yokOoo seninki de bayagi sevmiş yerini, ben 38+6yim bugün ben bile bu gidişle olmayacak diye stres oldum ki çünkü annem yanıma geldi telefon açan açana diyorum daha var ama millet benden stresli :) doktorun sıkıntı görseydi yonlendirirdi canım demekki suyunda, plesanta da bebekte bir sıkıntı olmayınca 41. HafTata kadar bekleniyor olmadı ondan sonra suni sancı deneniyor diye biliyorum, rabbim inşallah suni sancıya gerek kalmadan kendi sancın ile doğumunu başlatır insallaH, bu arada sancın falan var mı doktor ne diyor?
Senın daha var canım 40 ı gecınce getılıyor ınsan sunı sancıdanda cok korkuyorum ama bebegıme bısry olur dıye gıfıp kendım ısteyesım bıle varCanım 1cm acılma var bebek kanalda dedi suyum falan ıyi canım benım gecen haftaya kadar sancılarım vardı bu hafta hiç sancım yok streten mı bılmıyorum ama olan sancım duzrne gırcek dıye bekletken hıç yok
bende normal dogum yaptim cnm.hatta dogum esnasinda dediler idrar torbam sarkikmis.ama ben dogumdan sonra idrar kacirmadim hic.Canim ben dogum yapali 8 gun oldu. Ilk gece dedigim gibi altima yaptim. Sonraki ilk gun yapmadim ama soylemesi ayip cok afedersiniz ic camasirimi indirdigim an idrarim akmaya basladi. Sonraki gunler o da olmadi su an sadece idrarimi yaparken tutup birakamiyorum. Hepsi bosaliyor. Cok afedersiniz arkadaslar. Ebe arkadasim var ona sordum. 5 aylik kizi var ben de hala tam tutamiyorum. Normal dogumdan sonra boyle oluyor dedi.
Canım 1cm acılma var bebek kanalda dedi suyum falan ıyi canım benım gecen haftaya kadar sancılarım vardı bu hafta hiç sancım yok streten mı bılmıyorum ama olan sancım duzrne gırcek dıye bekletken hıç yok
@Sakdg Canım benim gittiğim prof. IUGR LMWH önerildi yazmış rapora..gelişim geriliği için...
Bebek elde en güzeli o. İyi bir makine ile sagmalisin. Diğer yapılacaklar yapmışsın zaten. Benim lansinoh vardı hiç çekmedi medela verdi gorumcem küçük bir alet ama çok iyi çekiyor. Hastanelerde varmış sağla makineleri onlara basvur istersen.Selam kızlar,
Sanırım sağ göğsüm şişti benim dün duş aldım, masaj yaptım, sıcak kompres de yaptım, sagmaya çalıştım ama bi türlü bosalmadi. Pompam pek iyi çekmiyor galiba ya da ben beceremiyorum, birkac damla çıkıyor. Elimle sagınca biraz daha fazla.
Bugun hastaneyi aradım, buraya gelseniz de aynı seyi yapacağız, evde boşaltmaya çalışın dediler. Bugün bidaha deneyeceğim bakalım, insallah becerebilirim. Tavsiyeleriniz varsa alırım bi dal
Sleepy kullanıyorum çok memnunum. Hiç sızdırması. Tavsiye ederim.Beneginin bezi sizdiran olani varmi? Allahim kiyafet yetistiremiyoruz habire üstünü islatiyor... üsütcek diye korkuyom. Sizler hangi marka kullaniyorsunuz? Prina kullaniyorum vallah kabusum oldu :'
Cok gecmis olsun cnm üzüldüm Allah acil sifalar versin bebisine..Kizlar bebisimzi hastaneye gotrduk coknkusuodu bobreginde kum warmis vucudunda da enfeksiyon. Yedigi her damlayi kusuo. Mideisnde hicbisi kalmio doktor gelisim gerligi olur dedi. Antibiyotk verdi ama nasl oldu anlamadm dikkat edin bebislere