- Konu Sahibi endless love
-
- #54.721
İnternette de ovmayın yazıyo bilemedim elleyince çok belirgin şişlikBugun benim kayinvalidemde oyle bisyden bahsetti sut olusurmus cocugn gogsunde dedi guldum oyle isimlendrilmesi sacma geldi bian asli varmi bilrmiorm tabi o sislik her neyse ovarak gecermis
Bem kayinvslidede ovdiruyo süt toplarmiş ben hafifden ovuyorumBugun benim kayinvalidemde oyle bisyden bahsetti sut olusurmus cocugn gogsunde dedi guldum oyle isimlendrilmesi sacma geldi bian asli varmi bilrmiorm tabi o sislik her neyse ovarak gecermis
Aminnn canım yolunda şükür büyüyor prematüremCanım çok teşekkür ederim, kavuştuk yavrularımıza birer birer. Allah hepsine uzun ömürler versin. Senin yavru nasıl? Herşey yolunda mı?
Anladim canım arada idrarla karistiriliyormus ya ondan korktumSu hissedilmeyecek birsey degil bende en az 2-3 bardak dolduracak kadar durmadan akmisti ve ara ara da gelmeye devam etmisti doktora gidene kadar
He işte benimde korkum o :)Idrarimla bir gitmis benim suyum onun icin hic bi fikrim yok desem
Valla biz chicco aldık koyduk kenara ama henüz kullanmak nasip olmadı. Konforlu diyorlardı aldıkMerhaba mayis annelerii
Bebeklerinizi Allah anali babali buyutsun insallaahhhh
Dogum yapmamis olanlara kolay dogumlar dilerim
Ev tipi ana kucagi alip, kullanan oldu mu? Memnun musunuz? Marka model onerirmisiniz? Tesekkur ederimmmmm
Merhaba mayis annelerii
Bebeklerinizi Allah anali babali buyutsun insallaahhhh
Dogum yapmamis olanlara kolay dogumlar dilerim
Ev tipi ana kucagi alip, kullanan oldu mu? Memnun musunuz? Marka model onerirmisiniz? Tesekkur ederimmmmm
ben nette chicco balloon bounceri begendimValla biz chicco aldık koyduk kenara ama henüz kullanmak nasip olmadı. Konforlu diyorlardı aldık
Hayirli olsun. Saglikli sihhatli kucaginiza alin insallahİyi aksamlar Haziran annelerinde yaziyordum ama sanirim ben de Mayis annesi olacagim.
Dr.m bugun sezaryen icin gun verdi
29 Mayis
Sekerden dolayi iri bebek olacak.2-3 hafta onden gidiyor dedi herzamanki gibi
3570 gr.36+6 da.
Yaş olarak ta sanirim gurubunuzun en yasli anne adayiyim.(44)
Herkese saglikli mutlu gunlerr dilerim
Tebrik etmeden olmazKızlar sabah 8 de sezaryene girdim. Spinal anestezi oldum. Bir önceki gece 1-2 saat zor uyudum stresten. Ama gerçekten korkulacak birşey yokmuş. Ameliyatta bu muymuş bilsem uyurdum dedim :) tabi ameliyat sonrası biraz zorlu bir süreç. Ama katlanıyorum.Şimdi oğlum yanımda uyuyor. Çok şükür bu günleri yaşatana... Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.
Sakın ovmayın bebeğin memelerini. O şişlik çok normal annedeki hormonların bebeğe geçmesinden oluyor, kendiliğinden geçiyor en fazla 2 haftada. Benim bebeğimde de oldu, biz yapmadığımız halde doktorumuz kesin bir dille ovmayın diye uyardı enfeksiyon oluşmaması için.Kızlar bebeğimin göğüsleri şiş beze var gbi ananem ov hatta sık süt çıkar dedi ama doğrusu nedir bilen varmı kendi kendine geçer mi?
Sakın ovmayın, çok tehlikeli , o şişlik bir iki aya geçecek, anneden geçen hormonların etkisiyle süt benzeri sıvı birikebilir , birkaç haftaya kaybolur, ovmak hele ki sıkmak bebeğin süt kanallarına geri dönüşümsüz hasar verir, çok tehlikeliKızlar bebeğimin göğüsleri şiş beze var gbi ananem ov hatta sık süt çıkar dedi ama doğrusu nedir bilen varmı kendi kendine geçer mi?
Sakın ovmayın, sıkmayın, bebeğin memesine kalıcı hasar verir, o şişlikler bir iki aya kaybolacak, kimsenin de ovmasana izin vermeyinBugun benim kayinvalidemde oyle bisyden bahsetti sut olusurmus cocugn gogsunde dedi guldum oyle isimlendrilmesi sacma geldi bian asli varmi bilrmiorm tabi o sislik her neyse ovarak gecermis
Ovmayın, çok tehlikeli, ileriki yaşlarında zarar gören süt kanallarından dolayı meme hastalıklarıyla uğraşabilir yavrucakBem kayinvslidede ovdiruyo süt toplarmiş ben hafifden ovuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?