2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Geçicek inşallah herşey çok daha güzel olacak :)
 

Tesekkur ederim.
Sabirla bekliyorum o birkac yilin gecmesini.bazen cok zorlaniyorum. Ama cook da sukrediyorum.buyuk kizim Aralik ta 14 olacak.çömez ergen.
İkinci kizim supriz yumurta.
 


Teşekkür ederim canm.Tam bilmiyorum ama arkadaşın idarecisi ben istemezsem ayrılamazsın demiş.Ohal den dolayı mı yoksa kendisi öyle mi söylemek istedi anlamadım.Kafam karışmıştı benm de.

Ben de senin gibi yapacağım inş
 
Bizim doktor da sağlık ocağının verdiği demir ilacı biraz katkılı dedi o yüzden şase olarak bu ilacı verdi. Biz de iki gündür 20 ml sütümü sağıp içine koyup veriyorum.
Canım peki kabızlık yaptımı.
Ben saglık ocagının verdiginden dün verdim.gece boyunca kıvrandı yavrum.bugun kakasını onkadar az yaptıkı cok afedersiniz bi tatlı kasıgınkadar ve koyu kıvamlı.bugun hala huzursuz.
İnternette biraz arastırınca ferromixin iyi gibi geldi.off ne karmasık işler ya
 
Tesekkürler canım.yok henüz atlatamadık hastalıgı.cay agacını nasıl uyguladın acaba
 
mudur ancak belgeleri yollamaz ilceye oyle durumda da arkadasin kendisi götürür verir ohalden dolayı mazeret gercek mi yalan mi diye inceliyolarmis o yuzden gec onay veriliyor benim saskin mudur dogum belgemi yollamayi unutmus yarin okula gidip hepsini bidaha imzalcm sil bastan
 

Henüz erken diil mi acaba diş için
Bizimki de her bulduğunu agzına atmaya çalışıyor ama elimi agzına götürdüğümde anlıyorum ki ısırmadan çok emme güdüsüyle yapıyor.

Bunu anlayabilmek için suç üstü olabilecek bi anda gitmek lazım, o da şu taze anne kafasıyla biraz zor bi iş
Aldatılıyorsan ne yapacaksın, ona karar vermek lazım tabi bi de. Bi ahbabımız yakaladı, sonra bişii olmamış gibi devam ediyolar. E nie üstüne üstüne gidip yakaladın ki , öylece yaşasaydın ne farkı kaldı ki diyorum.

Sen direk söyle,bak falda böyle böyle cıkmış ne iş diye Fallara hayatta itimat etmem ama inanmasam da sorardım heralde . Sonra da çok kurcuklamazdım
Rahat ol, sen rahat oldukça o da rahat olur ; şayet öyle bişii varsa şok kolay açık verir
Hahaah. İçimde Güzin abla varmış da farkında diilmişim


Diş tomurcuklari belli oluyor.yani normal ince damakta ozellikle on altta damagin ic yuzunde hafif tomurcuk var iki tane.bizim bir aydir var. Sanirim 9.ay a cikar.
Uuuu... o kadar uzun mu sürüyor yahu

Gercekten mi?
Gece degistirmicez yani en azindan kaka olmadikca?
Ee peki kac saat cisli bezle kaliyo?
Kaka olmadığı müddetçe değiştirmiyoruz. Taa ki sabah uyanıncaya dek..

Ülen ben kedi yavrusu bile viyklese içim eziliyo, bu insanlar nasıl bu kadar merhametsiz olabiliyor anlamıyorum
 
Önümüzdeki hafta bende işe başlıycam sanırım, nasıl olacak bende meraktayım. Süt sağıp bırakırsam saat 10 civarı onu alır. Öğlen her halükarda gelirim. Süt izni nedeniyle erken çıkınca da bir sonraki öğüne yetişirim. Ama bazen sakinleşmeyince memede avutuyordum, umarım bu konu çok zorlamaz annemi
 

Sormayin,cok etkilendim.
Bence devlet,saglikli,saglam breyler icin bu konuda adim atmali.mesela yalniz anne- babanin istegi uzerine belli sure destek vermeli.hatta yeni dogumlarda evde anne gozlenmeli egitim verilmeli.bunu yapan kisiler,egitimli yada tecrubeli kisilerdrn olusmali.
Sonuctta o anne icin rapor hazirlanmali.helede ilk 40 gun
 
Bende 8de emzirip çıkacağım 12 buçukta eve geleceğim, 4buçuk saat arada uyursa dayanabilir sanki, süt sağıp bırakacağım bende yinede. Gündüz emzirirken uyumuyor hiç benim kızım.
 
Bende pazartesi işe baslayacagim ve icim hic rahat degil.bakabilecek kimse yoktu bakici tuttuk biz ondan olabilir. Insallah sorunsuz alisabiliriz ayrilmaya.5 aydir resmen yapısık ikiz gibi olduk kızimla uykularim kaciyor bazen işe baslayacagim diye.
 
Salı gününden beri kullanıyoruz şimdilik kabızlık yapmadı gibi görünüyor.
 
2 yaş dolana kadar istediğin gibi kullanabiilirsin...di eskiden. Şimdi pek çok yönetici ohal i bahane ediyor.



En son 10 eylülde leslie ye başlıyorum demişim
Tesekkürler canım.yok henüz atlatamadık hastalıgı.cay agacını nasıl uyguladın acaba
Günde 3-4 kez cezvedeki kaynamış suya 4-5 damla damlatıp bulunduğu odanın kapısını kapatarak solumasını sağladım.

Avrupa da pek çok kentte buna benzer uygulamalar var. 40 gün boyunca ya da ilk 1 ay sağlık görevlisi evde ziyaret edip , anne ve bebekle zaman geçiriyor. Bakımla ilgili bilgi ve eğitim veriyor.
Valla benimde birden değişti kararım. Aslında ücretsiz izin alacaktım. Ama baktım ki ben ufaktan deliliğin sınırlarında dolaşıyorum en iyisi başliim diye bi karar değişikliği yaptım.
Çalışmak iyi gelecekAma bebek açısından strese girmedim desem yalan olur.
Eninde sonunda olacaktı bunlar yazıkki; bakıcıya çabuk adapte olur inşallah..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…