İki gün önce ve bugün gebelik testi yaptım. Önce daha silik, sonra daha koyu olarak ikinci çizgi çıktı. Çok mutluyum. Umarım kimyasal değildir. Pazartesi kan testi yaptıracağım.
İki gün önce ve bugün gebelik testi yaptım. Önce daha silik, sonra daha koyu olarak ikinci çizgi çıktı. Çok mutluyum. Umarım kimyasal değildir. Pazartesi kan testi yaptıracağım.
çok teşekkür ederim:)
Masallahhh bayaaa bi yüksek neredeyse ikiz ucuz gibi...insallah güzel haberler alırsın.hayırlı olsun.Bugün dayanamayıp acile gittim. Beta hcg değerim 12.401 geldi. Bana çok yüksek geldi bu değer korktum açıkçası. Hemen bir doktora göründüm. Usg yaptı kese var, bebek yok. Haftaya tekrar gel dedi. Sata göre 4+4; usg ye göre 5+2 oluyor. Erken ovule olmuşsundur dedi. Şimdi heyecanla bekliyorum.
Emineeeem BAT ne zaman senin? Hadi güzel haberlerini bekliyorum :) Burada olursanız gelir burada takılırım vallahi :)Bu ayı sabırsızlıkla bekliyorummmm...Inşallah sağlıkla olur bebisimiz..
CANIMM ozledmmm senii ama.bata daha var 30 eylül ...yine aynı yerde takiliyoruzda .ama burda olmayı çoook istiyorum nasip olursa..sen ne yaptın kuzucuk nasıl.Emineeeem BAT ne zaman senin? Hadi güzel haberlerini bekliyorum :) Burada olursanız gelir burada takılırım vallahi :)
Tesekkür ederim:)Masallahhh bayaaa bi yüksek neredeyse ikiz ucuz gibi...insallah güzel haberler alırsın.hayırlı olsun.
İyidir herhalde canım bu ogleden sonra doktor kontrolum var. İnsallah kalp atısını duyarız bugun :)CANIMM ozledmmm senii ama.bata daha var 30 eylül ...yine aynı yerde takiliyoruzda .ama burda olmayı çoook istiyorum nasip olursa..sen ne yaptın kuzucuk nasıl.