Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada benim hep bulantilarim kusmalrim olurdu, bir de 3.5 -4 ay civarina kadar basimi kaldiramaz uyurdum. belki bir umit farkli olur mu diyordum fakat basliyor sanirim, uyu uyu gun bitiyor. Simdi haftasonuydu ama calisirken zor. Bulantilar da basladi :KK43:. Hamileliğin en ozlemedigim en sevmedigim zamanlari bunlar sanirim.

Merhaba değerli anne adayları,
Hepimize sağlıklı ve huzurlu hamilelik dönemi dilerim.🙏🏻❤️

Tablo için beni etiketleyerek, tabloda belirtilen bilgileri madde halinde yazmalısınız.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Mervenur277 Mervenur277 201.22 Ağustos5+229.05.2025
visneliturta34 visneliturta34 333.22 Ağustos5+0
@rosie23281.12 Ağustos5+26+4
@SixFeetUnder291.18 Temmuz6+36+3
@Tugce0700251.16 Ağustos5+0
@temnuzsesii271.26 Temmuz5+55+5
@91nana91331.30 Temmuz5+07+6
@ucge321.24 Ağustos4+4
@serenliko251.20 Ağustos5+4
@53_Elif_53373.20 Ağustos5+4
@Lal14301.31 Temmuz5+47+2
@Ebrucomerterdil381.27 Temmuz4+46+4
@herax0331.12 Ağustos4+66+6
@mumumu391.6 Ağustos6+47+111.05.2025
@annelik yolunda261.26 Ağustos4+6Erkek💙30.05.2025
@2behappy3417 Ağustos4+25+324.05.2025
elay89 elay89 351.25 Ağustos4+631.05.2025
@ozguss292.30 Temmuz6+1
@babylovee311.7 Ağustos5+120.05.2025
Yaş 30
3. Gebelik ama 2. Gebelik sayılır
Kese 4+5
Kalp atışı 6+1
Tahmini doğum 14 mayıs geç döllenme olduğu için 20 mayıs da olabilir olaylar karışık 🤦‍♀️

Merhaba tebrik ederim öncelikle. Bende bu konu icin başlık bile actim ama malesef o kadar hamiş olmasina ragmen pek kimse doktor tavsiyesinde veya hastane tavsiyesinde bulunmuyor bu da şaşırtıcı 🤷🏻‍♀️ bende Ankaradayim dogum paketi düşünüyorum hatta ama henüz ne doktor ne hastane secemedim. Bi keçiören Medicalpark var aklimda bir iki doktor var orada bakalim arastirmalara da devam ediyorum. Doktorlarin kliniklerinde muayene ucretleri biraz fazla vallahi kafam cok karıştı
Ben de Ankaradaym. Medicalparka gidiyorum genelde henüz tam seçmedim ama iki kişiye muayene oldum fırat büyüktaşkın ve mehmet demir
Mehmet demirden memnun olmadım, fırat beyde iyi ama çokta iy değil yani bende hala seçemedim

Anne adı: aysseell
ilk gebelik
Sat 9 ağustos
Kese:4+2
Kalp atışı: 6+2
Tahmini cinsiyet erkek
Tahmini doğum tarihi 19 mayıs

En kısa zamanda sağlıkla nasip olsun inşallah canım 🙏🏻

Amin inşallah canım Allah kimseye böyle hayal kırıklığı üzüntü yaşatmasın 🤲🏻
Canım çok üzüldüm ama bebekler gerçekten en doğru zamanı bekliyor galiba sadece moralini iyi tut ve bir kaç ay sonra tekrar deneyin. Bu arada genetik test ve tsh baktırmış mıydın? bu sebeple de olabilir
Yok baktırmadık ilk gebelikti ,inşallah sağlıkla en uygun zaman gelir 🤲🏻
İnşallah kısa süre sonra tekrar en uzunu yaşamak için bir yola girersin. Üzülme sen ce eşin sağlıklı olun. En geç 3 ay içinde tekrar aramıza gelirsin inşallah.
İnşallah ben üzüldüm eşim benden 10 kat daha üzüldü. Değişik bi boşluk hiçlik hissi var içimizde.
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun 😢
Sağol canım 🥹

Kızlar inşallah kötü şeyler olmadan bebeklerimize kavuşuruz 🤲🏻

Amin inşallah canım Allah kimseye böyle hayal kırıklığı üzüntü yaşatmasın 🤲🏻

Yok baktırmadık ilk gebelikti ,inşallah sağlıkla en uygun zaman gelir 🤲🏻

İnşallah ben üzüldüm eşim benden 10 kat daha üzüldü. Değişik bi boşluk hiçlik hissi var içimizde.

Sağol canım 🥹

Kızlar inşallah kötü şeyler olmadan bebeklerimize kavuşuruz 🤲🏻
Canım çok geçmiş olsun en yakın zamanda müjdeli haberler ile gel insallah canım

Merhaba elay ben hala gitmedim kontrole hüzün var içimde ne biliyim tahmini kalp atışına kadar hiç bişey yapmak gelmiyor içimden. Seninle gebelik testimiz aynı gün aynı çıkmıştı. 26sında tekrar idrardan yaptım iyice koyuydu. Kimyasal geçirdim bi defa diye belki ondan reddediyorum hala umutlanmıyım diye.
Ay gittt gittttt kuzusss öyle düşünme, düşecek olan her türlü düşer zaten ama bu bebek senin alın yazgın kaderin öyle düşün ona haksızlık yapma.. sev onu git tanış 💕 şimdi 5 haftalık o zaman keseyi gör.. sonra 7.haftada kalp atışına beraber gideriz yine.. 6.hafta kalbini dinlemek iyi değilmiş sen şimdi bi de iki hafta sonra git kuzus.. ben hatırlayamadım ama çok sevindim.. Mayıs bebeğimiz güzel güzel doğacak ilk bahar üstelik çok rahat edecez öyle düşün kuzus.. benim de korkularım var düşük olmuştu her WC de kanama var mı diye korkuyorum ama yine de heyecanlıyım.. diğer bebek düşmese doğumuna az kalmıştı ama Allah şimdi bu canı verdi.. güzel beslen proteinli falan kahve bi tane olsun ne kadar az o kadar iyi..12 haftada yerleşmiş olacak insallah o zamana kadar daha sakin yaşa..

Merhaba, burada bir kac kisinin simdiden cinsiyet tahmini yaptigini gordum, bunu nasil biliyorsunuz simdiden cok merak ettim :) sizin tahminiz mi yoksa doktorlar mi soyluyor? ben de cok merak ediyorum da. Ama ureme organlari 9.hafta civari gelisiyor diye okumustum.

Merhaba, burada bir kac kisinin simdiden cinsiyet tahmini yaptigini gordum, bunu nasil biliyorsunuz simdiden cok merak ettim :) sizin tahminiz mi yoksa doktorlar mi soyluyor? ben de cok merak ediyorum da. Ama ureme organlari 9.hafta civari gelisiyor diye okumustum.
İçlerine doğan analık hissiyatı kuzucum yoksa çok erken ben de henüz oluşmadı mesela bazen erkek gibi geliyor bazen kız gibi 😂

Aynen daha yeni yeni alışıyorum keseyi görünce 😂 bu sabah biraz yumurtadan tiksindim umarım bulantılar başlamıyordur
Benim pek bulantim normalde yok ama markete gidemiyorum artik, hele peynir reyonu evlerden irak 😂. Bence hafif atlatacagim bu hamileligi, bugun itibariyle 9.haftaya girdim bundan sonra bulantinin artmayacagini umuyorum.

Benim pek bulantim normalde yok ama markete gidemiyorum artik, hele peynir reyonu evlerden irak 😂. Bence hafif atlatacagim bu hamileligi, bugun itibariyle 9.haftaya girdim bundan sonra bulantinin artmayacagini umuyorum.
Oo süper kuzum sen ilerideymişsin evet daha bulanmaz ya inşallah 12 haftaya az kalmış zaten 12 de iyice rahatlıyor insan

X