2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331

Annesini emesi geliyodur o zaman şekerim. Özlüyodur seni ....
 

Benim kızım da aynı seninki gibi.Sürekli onunla ilgilenelim istiyo hep kucakta olacak ve yüzü dışarı bakacak, omzuma koyarsam ağlıyo . Zaten gün boyu çalışıyorum saat 3 e kadar annemle babam, 3ten sonra da eşimle ben sürekli gezdiriyoruz. Saat 10 da o yatıyo biz de pert bir şekilde yatıyoruz. Hatta dün akşam eşim " saat daha 10 ayşegül biz bu duruma düşecek insanmıyız" dedi .Perişanız
 
Ilk dozu 3.ayda yaptirdim ayım 15.de iste sonrakide 14 ekime verdi gunü dr
 
İşin kötü tarafı anca bir ay emdi benim ki emmedi sutum azaldı uzaklaştı benden. O ara çok üzüldüm ağladım dövundum ama nasip değilmiş. Yavaş yavaş alistim artik. Dun gece kadının biri sen mi bıraktın emmedi mi diyo. Salak miyim ben bırakacak dedim.
 

Üzülme lütfen insanlara laf anlatmak çok zor gerçekten.Benim de sütüm yetmiyo mamaverirken herkes "neden emzirmiyosun" diye soruyo .Salak salak açıklama yapmak zorunda kalıyorum sanki o mamayı hazırlamak daha kolaymış gibi. Emzirmeyi isterdim ama olmadı.İlk çocuğumda sütüm çoktu o da 3,5 ay emdi bıraktı.Bunda nerdeyse hiç yok.
 
1 ay oldu neredeyse kateteri bırakalı canım. İstemedi kızım onu da, şimdi geceleri uyku içinde emiyor, gündüz de canı isterse emiyor. Artık zorlamıyorum. Sağıyorum sütümü canım. Çok yıpratıcı oluyor, huysuz çocukla süt sağmak. Geçecek bu günler inşallah.
 
Sorma vallahi öyle gına geldi artik gerçekten. Bazı yalan bile söylüyorum emiyo diye. Çünkü açıklama istiyorlar bide. Anne sütunun yerini hiç bisey tutma diye sonuna ekliyorlar bide. Biliyorum elbette.
 
Bugün 4.ayimiz bitior kontrolüne gittik kızım 5550 Gr 59 cm olmuş
Bana göre kilosuda boyu da az ama doktor hep doğum kilosuna ve boyuna göre normal diyor.gelisim olarak iyi ama yüzü koyun çok yatirmamisin belli diyor.reflu hala devam ve ilaçlara da devam.reflu de gazda bir ay sonra oturmaya basladiginda azalacak rahaylayacaksin dedi.ek gıda olayına 15 gün sonra başlayacağız daha doğrusu tattirmaya.oyun halısı zamanımız gelmiş.bu dönemde birseylere uzanmaya çalışması gerekir artık dedi.bebek için en iyi şey sıkılana kadar aynaya baktırmak dedi.bu dönemde bebekler yatmak istemez sürekli etrafı izlemek ister baş gelişimi tamamladigi için. Kakasi biraz yağlı gibi dedim.suya koy eğer üstte kalırsa sindirim ile ilgili sıkıntı var test yapılmalı dedi.deniycem bakalım ilk yaptığı kakada.demir ilacına başladık doktor içinde paraben olmayan demir ilacı verdi sağlık ocağındaki mi kullanmayacağım.bizden haberler boyle
 
Col ilgincmiş canım şu suya koyma olayı.ilk defa duydum.
Kan ilacını aç veya tok vermemiz farkediyo mu acaba
 
Hamileyken hiçbir yerim yırtılmamıştı. Şimdi daha çok kilo aldım. Bacaklarım yırtıldı. Hamileyken Uyku arkadaşı fil almıştım hevesle, ama çok büyükmüş:)) şimdi annem antibakteriyel ipten bebek örüyor. Bi de benim kız biraz sağa yatık duruyor. Dr normal dedi ama sizinkilere var mı böyle bir şey? Mama öcü değil arkadaşlar. Dünya Sağlık örgütü bile artık, bebeklerin doyması diyor. Mama ya da anne sütü. Hiçbirimiz keyfi vermiyoruz mamayı. Çok şükür gücümüz yettiğince en iyisi için uğraşıyoruz.
 
Benimkide bundan arkadasım dogumda almıştı bana kullanıyorum işe gittiğimde bnmkindede 0+ yazıyordu ne zamana kadar kullancaz bunu ???

Emzikler ne kadarda bir değişcek bende avent var 1 ay oldu
Cnm onun bir deligi var
Bence buyuk olani alabilirsin yani uc delikliyi
 
Ilk oglumda da bu oglumda da emzirme harici kucaga almadim hep puset ya da oyun halisi kullandim
Hic istemiyor
Aliskanlik iyice oturmadan oyun halisi ve oyuncak kullanarak yatmasini donmesini yuzustu durmasini saglamani ve asla kucakta tutmamani oneririm
 

Demir ilaci markasini yazabilir misin canim, bende burda okumustum saglik ocaginki perabenli diye bende kullanmak istemiyorum, birde asidqn bahsetmemissin? Ne zaman yaptiracaksin?
 
Kızlar yüzüstü neden önemli. Bizim ki 5 dk durmuyor. Hemen ağlıyor. Zar zor oyuncaklarla oymuyorum tutuyorum anca işte
 


Ay sorma . Bende bazen 9 da yatıyorum. Bnm oğlan derin uykusuna bazen 8 de yatıyor bazen 10 da. E ben 8 de nsl gidip yatayım. Sonra geç sürekli kalkıyor. Bi sure ayak uyduruk az artık.

Oyun halısı farz oldu yani. İnş durur içinde de o kadar para çöpe gitmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…