Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D vit 3 kullanan var mı aranızda?
Bir şey dicem bu ilaç hem hamilelerde güvenilir hem de çok kuvvetli hemen keser. Türkiye’de yok maalesef nistatin içerir bu dirençli mantarda işe yarayan nadir ilacı bulunan etken maddelerdenBunu canım
O zaman kocişine söyle içeri ejakülasyon yapmasın :))Ben şunu farkettim ilişkide içeri ejakülasyon olursa enfeksiyon oluyor.
Evet doktor da öyle dedi allahtan neredeyse her ilacı bulabiliyorum burada olmadı internetten sipariş verebiliyorum.Bir şey dicem bu ilaç hem hamilelerde güvenilir hem de çok kuvvetli hemen keser. Türkiye’de yok maalesef nistatin içerir bu dirençli mantarda işe yarayan nadir ilacı bulunan etken maddelerden
O benim gudurukluğum rahat rahat başka ne zaman yapabilirim şeklindeO zaman kocişine söyle içeri ejakülasyon yapmasın :))
Teşekkür ederimhastanecerrahpasa.iuc.edu.tr online randevu kısmı // google a ctf randevu yazınca da çıkıyor site.
Hayalimdeki dişil enerjiO benim gudurukluğum rahat rahat başka ne zaman yapabilirim şeklinde
Aynen anca cinsellikte dişil enerji sosyal hayatta odunumHayalimdeki dişil enerji
Doktorum bana da ilişki serbest ama bosalma olmayacak enfeksiyon riski çok yüksek demişti. Bundanmış demekBen şunu farkettim ilişkide içeri ejakülasyon olursa enfeksiyon oluyor.
Ahahslsşsisşld demekki ejakülasyon yasak :)) ladin19 kaptım bu sözü ben. Bundan sonra kulknaırımDoktorum bana da ilişki serbest ama bosalma olmayacak enfeksiyon riski çok yüksek demişti. Bundanmış demek
kız ne deyim orta yerde tıbbi terimle kendimi açıklıyorumAhahslsşsisşld demekki ejakülasyon yasak :)) ladin19 kaptım bu sözü ben. Bundan sonra kulknaırım
Ama işin en eğlenceli kısmı oDoktorum bana da ilişki serbest ama bosalma olmayacak enfeksiyon riski çok yüksek demişti. Bundanmış demek
Allah’a şükür kocadan yana kısmen şanslıyımBoş ver salla, evde mutluluğun formülünü bulmuşsun dışarı çok da önemli olmaz :)))
Şahsen anlamamıştımkız ne deyim orta yerde tıbbi terimle kendimi açıklıyorum
yaaaŞahsen anlamamıştım
Çok güldüm yaaaa çok şekersinkız ne deyim orta yerde tıbbi terimle kendimi açıklıyorum
Merhaba aynı durumdayız. 19+2 deyim. bugün kontrol vardı hissedemiyorum dedim. Aynı şekilde plesenta ön duvarda o yüzden hissedemeyebilirsin dedi. Şansımız artık yapcak bişey yok.Kızlar ben 19+4 Suan bebeğin hareketlerini hissetmiyorum yani hiç hissetmedim zaten plesanta on duvardaymış o yüzden doktorum söylemişti 1 hafta önce geç hissedersin diye benim gibi plesantasi on duvarda olan var mı kaçıncı haftada hissettiniz ?