Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

D vit 3 kullanan var mı aranızda?
Bana aylık tek doz verdi kafaya diktim şimdi tahlil sonucuma göre yenilicek sanırım
Kızlar dudağında uçuk çıkaran var mı ne önerirsiniz🙏🏻
Şu an bende de var ne yazık ki. Bağışıklık düştüğünde stres vs olduğunda tekrarlıyormuş. Hamilelikten önce vectavr sürüyordum şimdi geçsin diye bekliyorum bir şey yapmadan, dokunmamaya çalış. Bi yerde sarımsak sürün diye okumuştum

Kara kaşımdan kara gözümden utanmadan yaptığım ekran görüntüm hem de bir fen bilimleri öğretmeni olarak 😂🙈 Eşimin abisi tam olarak bu fenotipte, genetikte ihtimaller her zaman vardır 😇 Sizin de var mı kızlar böyle inanışlarınız 🐣
15528E23-4A24-4354-BDEA-262B6DDD1322.jpeg

Bugünki kontrolde odada öğrenciler de olduğu için baya ayrıntılı bi ultrason yaptık. Mesane, böbrekler, diyafram, mide, kalp, kemikler her yerini öğrenciler sayesinde biz de inceledik çok güzeldi. iki hafta sonra da ayrtınlı ultrasonum var tekrar göreceğiz bebişi :halay:

Hanımlar, tetanoz aşısını kaçıncı haftalarda oldunuz acaba? Ben yurtdışındayım. Burada öyle bir uygulama yok. Doktorların haberi dahi yok.

Kara kaşımdan kara gözümden utanmadan yaptığım ekran görüntüm hem de bir fen bilimleri öğretmeni olarak 😂🙈 Eşimin abisi tam olarak bu fenotipte, genetikte ihtimaller her zaman vardır 😇 Sizin de var mı kızlar böyle inanışlarınız 🐣
Eki Görüntüle 3486007
Okurken güldüm çünkü ben de yaptım aynısını 😂 ekran görüntüm benim de çok tatlı bulduğum bi bebek. Bizde de kayınvalidem sarışın renkli gözlü belki bi ihtimal diyorum bakalım😅

Alışverişe başladınız mı peki? Benim ilk bebeğim ve soğuk bir ülkeye taşındım. Kaliteli markalar da yok burada. Türkiye'den alıp getireceğim mecburen. Şimdi mont olayı kafama takıldı. Herkes muhakkak al üşür diyor ama yenidoğana uygun doğru düzgün mont bulamadım. Bir de kaç aylık almalıyım acaba? Zaten Şubat sonu doğacak ve 1-2 içinde burada mevsim değişecek. Giyemeyecek doğal olarak. 1 yaş almam lazım ki ancak giysin. O zaman da ilk doğduğundan giyemez. Tavsiyesi olan var mı?

Merhaba aynı durumdayız. 19+2 deyim. bugün kontrol vardı hissedemiyorum dedim. Aynı şekilde plesenta ön duvarda o yüzden hissedemeyebilirsin dedi. Şansımız artık yapcak bişey yok. :anneadayı:
Merhaba ben e 19+4 üm hala his yok bu plasentanın önde olması hakkında sıkıntılı şeyler yazıyor size doktor bir şey söyledi mi acaba

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım msjların hepsini okuyamadım 400den sonrasını okuyabildim
D vit 3 kullanıyorum 5 damla kiloya göre olduğunu söyledi dr 56 ile hamile kaldım şuan 57 yim hareketlerini gece ve sabah daha çok hissediyorum şuan 20+4 teyiz şükür ama 2 gündür efsane gaz sancım var sadece rezene içebiliyorum onu da 2 den fazla içmek istemiyorum bu sorunu yaşayan varmı 1 haftadır progestana başladım ondan olabilir sanırım

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım msjların hepsini okuyamadım 400den sonrasını okuyabildim
D vit 3 kullanıyorum 5 damla kiloya göre olduğunu söyledi dr 56 ile hamile kaldım şuan 57 yim hareketlerini gece ve sabah daha çok hissediyorum şuan 20+4 teyiz şükür ama 2 gündür efsane gaz sancım var sadece rezene içebiliyorum onu da 2 den fazla içmek istemiyorum bu sorunu yaşayan varmı 1 haftadır progestana başladım ondan olabilir sanırım
Bu arada yarım rahimli olduğum için dr rahmi yumuşak tutmamız lazım yeri dar diyerek erken doğum riski için progestana başlattı

Merhaba ben e 19+4 üm hala his yok bu plasentanın önde olması hakkında sıkıntılı şeyler yazıyor size doktor bir şey söyledi mi acaba
Hayır normal doğuma engel bi r durum var mı şu an diye sordum ben yok dedi. Önde olma konusunu biraz karıştırılıyor sanırım. Bebeğin önünde yani rahim ağzına yakın olması sıkıntılı olabilir belki. Benimki karnın üst ön kısmında yani bebeğin hareketlerine yastık etkisi yaptığı için göbeğimden bana ulaşmıyor his.

Eki Görüntüle 3486007
fen bilimleri öğretmeniyim. 🤣ekran goruntum an itibariyle anne tarafım böyle kv böyle ama ikimiz de kvrngi gözlüyüm ama kızım sarışın kv gözlü bakalım ne çıkacak bizden

Eklentiler

• 1000013665.jpg
    1000013665.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 24
X