2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeğinin gözü kayan varmıı????sadece sağ gözü özellikle yakına odaklanınca oluyor ama normalmi bilmiyorum bilgisi olan varmıı???
 
Kızlar bebeğinin gözü kayan varmıı????sadece sağ gözü özellikle yakına odaklanınca oluyor ama normalmi bilmiyorum bilgisi olan varmıı???
Daha önce burda okumuştum. Normalmiş sanırım bu zamanlar. Yazan arkadaş okursa daha sağlıklı bilgi verir sana cnm.
 
Amannn onu yapamam.
Sadece kollarından tutuyorum.
Daha çokkkk minnak kolu çıkar felan.

( hoş Dr baya baya çekiyor Her kontrol de )
Ben de öne doğru atılınca ayağa kaldırıp hemen kucaklıyorum. Ama benimki de dönmüyor . Bi ara yarım dönüyordu bıraktı nedense. Elleriyle uzanıp oyuncağını almıyor mesela. 95 günlük kendisi
 
Çok fazla deil.. Bende 30 yaşndaym. Eşim kendi kendine eğlenebilen bi insan bebeklikten beri öleymiş ama kızım 2. Dk da herşeyden sıkılıyor. Yükselene göre de değişir tabii işler seninki neydi?
 
oyun halisi soran arkadaslar vardi,e bebekte sabah 8 e kadar %25 indirim varmis tum oyuncaklarda.
Yine kacırdım cocuk büyücek halı alacam
Dünde e bebeke gittim bondigo serüven ormanı kalmamış
Kızlar bebeğinin gözü kayan varmıı????sadece sağ gözü özellikle yakına odaklanınca oluyor ama normalmi bilmiyorum bilgisi olan varmıı???
arada oluyor canım
 
Benim kızın eline ilk uzanıp aldığı şey oyuncak olamadı :))) alt değiştirme masasındayken gözüne alt temizleme pamuğunun poşetini kestirmiş :) onu aldı ve ağzına sokup ilk Yalayarak tanıma olayına geçtik :) oyun halısındakiler hariç hiç oyuncağı yok garibimin. Ama hafta sonu ışıklı bi oyuncak alacağım.

Çok fazla deil.. Bende 30 yaşndaym. Eşim kendi kendine eğlenebilen bi insan bebeklikten beri öleymiş ama kızım 2. Dk da herşeyden sıkılıyor. Yükselene göre de değişir tabii işler seninki neydi?
Annemin dediğine göre güya balık oluyor yükselenim ama alakam yok. Boğalar evcimen ve evine bağlı olur mesela. İkizlerse dışa dönük ve özgür ruhlu. Ama ben mesela acaip evcimen bi tipimdir.

Aslında burçlar bahane ikizler in adı çıkmış. Çekememişler çünkü :)
Çok pozitif kişileriz de ondan
 
Benimkide 15. Haftayı bitirmek üzere aynen uykuları çok karıştı, ağlamalar, düzgün emmemeler, benim için en kötüsü de emzik almama.. Atak bitince alır mı dersin??

insallah atlatacagiz.az once kizima denedim bizimki de one dogru gelmedi artik koca kafasindan mi temblikten mi bilemiyorumama sknti oldugunu sanmiyorum Allah'in izniyle.
Emzik olayi benim soyle uyumak isteyince mizmizlanip agliyor ya o an veriyorum,sadece uyurken aliyor zaten o da benim isimi goruyor.uzun sure agzinda emip uykuya dalinca duruyor ya ben aliyorum agzindan ya da o pit atiyor kenara.
 
Bu aralar kızimı zor emziriyorum sürekli kafasini kaldirip saga sola bakıyor doymadan bırakıyor.sık emzirmek zorunda kalıyorum.insallah bu durumda sütümüz etkilenmez.
 
Genel olarak sizinkiler kaç içiyor peki?
Benimki her emzirmemde 60 cc içiyor. Ama gece bitiremiyor. Bazen emzirmeme rağmen gündüz 120 cc içtiği oluyor tek seferde. Dün kontrolde doktor gece alamadığını tamamlıyor dedi. Ben çok Poyraz istedikçe veriyorum doyana kadar. 850 gram almış bu ay.
 
Bizimde emzik olayı aynen böyleydi ama şimdi hiç almıyor oyüzden uyutmakta zorlanıyorum. Hele de sabahın köründee uyandı mı tekrar dalması için emzik verirdim şimdi onu da yapamıyorum güne başlıyoruz 5.30 da filan
 
Biz de bugun rota ve zaturre asimizi olduk kizlar.. bakalim ateslenecek miyiz.. sizde ates oldu mu..
Bizim doktor asiyi 3 e bolum yapti.. saglik ocaklari bir anda hepsini yapiyo cocuklara yazik dedi.. once karmayi olduk.. sonra verem simdi de bu
Bizede 3 aşıyı doktor kendi yaptı sağlık ocağı gibi dr kim sizin bebişin canımı düşünen biri belli
 
Nere

Nereden aldiniz bende inceleyeyim bi.eşim çok pimpirikli aldıramiyorum bir türlu hepsine bir kulp buluyor.



Ben aldım artık. Almayan arkadaşlar araştırsın çakmaysa da bayağı iyi çakmışlar

Sen vermişsin adresi :) valla şansımızı denedik bence çakma değil yani dediğin gibi littlebee eğer çakmaysa da süper iş çıkarmışlar
 
Ben de yapıyorum kalkıyorlar üstelik bir heyecan sanırsın yürüyüp koşacaklar
 
Obez olmazlar cnm
Kac gr aldilar ki
Onlarin gelisimi anne karninda da iyiydi
Yapili cocuklar olacaklar
Ek gidaya tattirmalarla dr onerdiyse gec ama ek gida bir yasina kadar adi ustunde ek yani
Hep az tutmak lazim
Obez oluyorsa bir cocuk, bebege verilen seker deposu bebe biskuvileri ile kasik mamalarindan olmustur
Sut birsey yapmaz
Ben ogluma hic sekerli seyler yedirmedimm
Kasik mamalari vermedim mavimli
 
Yok ben de karşıyım o tip mamalara. Zaten şekere tuza asla cız. Doktor ile konuşayım yani yoğurt, mevsimi şimdi şeftali falan. Sekiz kiloyu geçtiler bu arada. 1,5 kilo fark var geçen aydan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…