- 30 Mayıs 2022
- 1.454
- 2.025
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.781
Kalp atışını duydunuz mu :)4.4mm canim 6+4te
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışını duydunuz mu :)4.4mm canim 6+4te
Benim de 6+2 de 4m dedi doktorum.Ama kalp atışı net değil 10 gün sonra gel dedi aşırı tedirginlik bastı beni4.4mm canim 6+4te
Ben 5+4'üm hiç bir belirtim yok arada kramp batma harici aksine daha çok yiyorum geceleri karnım sürekli aç. Yumurta tavuk balık her şeyi pişirip yiyorum. Dün canım çok kuru fasulye pilav çekti bugün yaptım tam Türk usülü burda şehriyeli pilav yapmak zor. Mükemmel oldu. Yarın da kısır çekiyor canım.Günaydın kızlar bugün 6+0 oldum. Koku hassasiyetim devam canım çok bisey yemek istemiyor sizler nasılsınız
Canim bir gun bile cok fark ediyomus, bazi doktorlar dun gelseydin goremezdik diyo. Icin rahat olsun, bugun gitsen duyarsin buyuk ihtimalle:) hareket gormus muydu kalbinin?Benim de 6+2 de 4m dedi doktorum.Ama kalp atışı net değil 10 gün sonra gel dedi aşırı tedirginlik bastı beni
Evet evet ama belirsiz dedi hatta adım adım ilerler zaten dedi.10 gün sonra gel dinleyelim dedi. Sen bu kontrolde duydun mu canım atiminiCanim bir gun bile cok fark ediyomus, bazi doktorlar dun gelseydin goremezdik diyo. Icin rahat olsun, bugun gitsen duyarsin buyuk ihtimalle:) hareket gormus muydu kalbinin?
Z33 aldım canım durum bildirir raporu gebeliğin olduğuna dair. Ona göre çalışma saatlerimi ayarlattımNe raporu aliyorsun canim
Maşallah nasıl besleniyorsun. Yediklerin hep bebeğine gitmiş? Maşallah 41 kere4.4mm canim 6+4te
benımde ıkıncı gebeliğim şuan ilkınde çin takvımınde kız ıckıyordu oğlum oldu.şuanda erkek cıkıyor çin takvımınde bakalım bıde rus takvımı var onada bakıyorum ben ama bence hıcbırı kesın sonuc değilKızlar çin takvimi ile cinsiyet doğru sonuç veriyor mu sizce ilk hamileliklerinizden ya da çevrenizden çin takvimi ile cinsiyet tutturan var mı ne diyorsunuz? Benim ilki çin takvimine göre erkekti ve erkek oldu hakkaten. Şimdi ikinci de erkek görünüyo takvime göre
Ben devada farunnisa var da ara kontrol için ebru ya gittim sen niye memnun kalmadın kız ben sevmiştim Aslında ilgili gibi geldi bana asıl doktorum devadaki ama pazartesi bir de kontrol muayenem var ebruya ondan sonra kendi doktoruma devamSanko da ebru diye bı kadına gittim de memnun kalmadım, ilk gebeligimde Tuncay yüce ye gitmiştim haftaya için ondan randevu aldım yine ona gitcem, sen kime gidiyosun
Oh maşallah canımBen 5+4'üm hiç bir belirtim yok arada kramp batma harici aksine daha çok yiyorum geceleri karnım sürekli aç. Yumurta tavuk balık her şeyi pişirip yiyorum. Dün canım çok kuru fasulye pilav çekti bugün yaptım tam Türk usülü burda şehriyeli pilav yapmak zor. Mükemmel oldu. Yarın da kısır çekiyor canım.
Buradan instagram linki bırakılabiliyor mu bilmiyorum bir link bıraktım buradaki hesaba göre cinsiyet hesaplayın tutacak mı çok merak ediyorum
Aslinda normal boyut canim 3-5mm arasinda oluyormus genelde. Bir sey de yiyemiyorum hatta hic kendime bakamiyorum. Babasi uzun:) eger buyuk olursa o yuzdendir. Ben hic beslenemiyorum ciddenMaşallah nasıl besleniyorsun. Yediklerin hep bebeğine gitmiş? Maşallah 41 kere
Kalp atisini hareketlilikten gorebiliyor. Ama yani insan duymak da istiyor. Sen de stres yaratiyorsa baska doktora git benceKızlar benim doktorum kalp atışını dinlemedi geçen hafta salı gittik atışı gösterdi 10 sonra yine gel dedi dünde gittik tekrar gösterdi hiçbir sorun yok küçük olduğu için dinlemeyi doğru bulmuyorum dedi. Bu şekilde sağlıklı geliştiğini kontrol etti sonraki randevu 1 ay sonra.
bunun icin riskli demis miydi?Kızlar şuan kendime çok kızıyorum benim gebelik ler riskli geçtiği için doğuma kadar ilişki yasak tam Bi ilişki yaşamıyoruz ama ilk defa bişeyler yaptık ve biraz önce kahverengi akıntı geldi cesaret etmemem lazımdı kahverengi devamı gelir mi bilmiyorum kahverengi tehlikeli değil diye biliyorum ama içim içimi yiyor şuan doktora gitmek için takip edeyim biraz diye düşündüm evde tekim diye
Bundan ilk öğrendiğim de de kahverengi akıntı vardı daha kalp atışı yok ondan dolayı ilaç veremem ama ilişki yasak demişti benim rahim ağzı erken açılma sıkıntım var onun için serklaj yapılıyor yani her hamileliğim riskliI’m
bunun icin riskli demis miydi?
Canim bilmiyorum belki rahim kasildigi icin biraz icerde olan kan gelmistir ama cok kotu bir sey olsaydi kan durmazdi ve acik kirmizi gelirdi diye dusunuyorumBundan ilk öğrendiğim de de kahverengi akıntı vardı daha kalp atışı yok ondan dolayı ilaç veremem ama ilişki yasak demişti benim rahim ağzı erken açılma sıkıntım var onun için serklaj yapılıyor yani her hamileliğim riskli