2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Bana hemen ilaç yazmışlardı zeynepkamile sorsun mutlaka.
Dün gitmiş sağlık ocağına bisey yapamayız demişler. Git desem gider mi acaba. Bi söyleyeyim. İlk basta iyiydi takmiyodu sonrada sonradan kotu olmaya başladı. Bana mesaj atıyor ama kizimla konuşuyor gibi. Zehra nasılsın diyo bende iyiyim halacim ağlıyorum biraz yazdım. O an ağlıyordu. Bende ağlıyorum diyo. Sanki kizimla dertlesiyo gibi yazıyor öyle. Eşime gidim diyorum gondermiyo. Üzülür diyo. Bende korkuyorum açıkçası emzirmek ister bağ kurar aralarında diye ama ne bilim. İnşallah atlatır hemen
 
Normalde Dr ilaç yazmalı. Süt üretimini durması için hormon ilacı var. İlacı alana kadar sağsın memeleri ki mastit olmasın.
İlk bebeği miydi meleği ?
Rabbim sabır versin. Tez vakitte yeri dolsun.
 
Normalde Dr ilaç yazmalı. Süt üretimini durması için hormon ilacı var. İlacı alana kadar sağsın memeleri ki mastit olmasın.
İlk bebeği miydi meleği ?
Rabbim sabır versin. Tez vakitte yeri dolsun.
Hayır ikincisi bi tane kızı var 3bucuk yasında ama yinede insan üzülüyor. Kaynanam da iki tane üst üste erken doğurmuş köyde bi iki gün yaşamış ölmüş. Diyo onun yine bi kızı var benim hiç yoktu diye ağlıyor. Hep öyle ölecek mi diye üzülmüş falan. Amin inşallah yeri dolar mesleğinin
 

Canım bir ilacı var. Eczaneye sorun haftasonu doktor bulamazsanız
 


Rabbim acisini hafifletsin,cennette yavrusunu sefaatci kilain insallah.Teselli edecek cumle kurulamiyor malesef bu durumda.
Ablam 2.bebegine hamile kaldiginda emziriyordu sutu de coktu,bir kac kez mastit oldu.sonrasinda hormonal bie ilac verdiler biraz guclu,direk beynin lobunu sut merkezini etkileyip durduruyor.vakit gecmeden gorunmesinde yarar var gercekten.
 
Bir hafta sonra 3. Aya gricez şimdi elleriyle tutmaya calısıyor ama cansız tutar gibi oluyor kayıyor sizde ne zaman tam tutma başladı?
 
Kızlar mrb merak ediyorum eşleriniz nasıl yardımcı oluyorlarmı
Eşim yardımcı oluyor ama o da bunaldı artık temizlikçi tıtuyorum arada annemler geldiğinde üstünden yapıyorlar sonucta eşlerimizde sabahtan akşama işteler kolay değil ama haftasonu bebekle ilgileniyor ben pilatese gidiyorum o da doğa sporlArına gidiyor sabah yürüyüş idare ediyoruz r
 
Kızlar mrb merak ediyorum eşleriniz nasıl yardımcı oluyorlarmı
Benim eşim iki gün calısıyo bir gün ewde.iş düzeni o sekilde.calıstıgı zamanlar zaten cocuklar uyuduktan sonra ewde oluyo.gece bebek uyandıgında asla uyanmaz.benimde onu uyandırmam yarım saat sürer cünkü cok agır bi uykusu var.o yuzden uyandırmaya calışmıyorum bile.ewde oldugu gün öglene kadar uyur haliyle.uyanınca yemek ,çarsı işleri varsa halledilir ki mutlaka oluyo.cocuklarla biraz ilgilenir belki parka yada yemege gideriz o sekilde bi bakmışız gün bitmiş bile.
Yani çokda yardımı yok,imkanlar el vermiyo cünkü:)
 
İlk mi derken hani evladı varsa avunur diye dedim. Kaldı ki ilk de olsa 5.i de olsa acı aynı acı.

Bu üçüncü söyleyişin galiba :) ya değiştirecem ama beni tanımazlar diye degistirmiyorum.
Biliyorum tatlım biliyorum
Artık demiciiim ..

Kızlar mrb merak ediyorum eşleriniz nasıl yardımcı oluyorlarmı
Benim eşimden Allah bin kere razı olsun.
Çok çook yardımcı bana.
Anlatmayacam ki nazar değmesin.
 
evet onurumbenim en son cok yogunum falan demisti brn de haber almak isterim o kadar sey konustuk paylastik hamilelikte ilk hamilelik belirtileri ilk keseyi görüşümüz ne kadar heyecanliydi degil mi bebek dogdu ya hep iyi seyler hatırlıyorum :))
 
Off off yanında olmak gerekir tabi ama bebek görmeye dayanamaz şimdi. Çok acı verir.
Zeynepkamilden taburcu olurken niye ilaç yazmamışlar anlamadım bana yazmışlardı ve mutlaka kullan demişlerdi. Bunun ilacı var bilesin sağlık ocağı bilememiş başından savmış resmen.
 
Söyledim çok sağol. İnşallah gider
 
Aynen :)
1 kimyasal gebelik yaşadığım için ve üstüne 1 yıl çok uğraştığımdan dolayı gebeliğimde hep korkularla geçti. Karnım çıkana dek inanamadım. Hatta farklı farklı hastanelere gidip bebeğim yaşıyor mu diye ultrasona girdim kaç kere.

Allah a şükürler olsun..
Bugünlerimize hamd olsun..
Anne olmak için uğraşan evlat aşkıyla yanıp tutuşan herkeze Rabbim versin.
Aminnnnnnn
 
Bi çok eski üyenin olmamasının sebebi whatsapp grubu kurmaları sanırım
Yaaa ilk olaydan hariç tekrar mı oldu whatsapp mevzusu

bu canim yarim saate yakin oyaliyo muzik titresim var bide oyun halimiz var döngü seklinde bi biri bi birini kullaniyoruz :))
Bu güzelmiş bendekinde durmuyo elleri kenarlarına carpıyo diye sinirleniyo

Kızlar mrb merak ediyorum eşleriniz nasıl yardımcı oluyorlarmı
Yanı bebek bakımında yardımcı oluyor ilk doğduğu zamandan beri allah razı olsun. Temizlik içinde haftada 1 yardımcı geliyo. Emekleyene kadar idare eder bizi kirlenmiyo ev ama emeklerse hergün süpürüp silmem lazım. Şimdi bi yemek yapıyorum ama tabi 15 de bir de annem geliyo allah razı olsun yemek hazırlıyo dondurucuya atıyoruz genelde onlar bi kaç gün yetiyo tabi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…