- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.243
Canım benim Hosgeldin. Sağlıkla kucagımıza alırız inşallah bebişlerimizi :) Sen ne zamn gördün keseyi?
hoşbulduk canım daha dün gördük keseyi 6 mm
inşallah hepimiz için herşey olumlu gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim Hosgeldin. Sağlıkla kucagımıza alırız inşallah bebişlerimizi :) Sen ne zamn gördün keseyi?
hoşbulduk canım daha dün gördük keseyi 6 mm
inşallah hepimiz için herşey olumlu gider
sen görebildin mi keseyi
doğum tarihlerimiz yakın...3 gün var
ilk bebek ve uzun zamandır bebek istiyorum
İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alabiliriz
Hoşgeldin efsunsuzkızlar merhaba ben de nasip olursa buralarda olacağım 5+5 hamileyim
sadece kese göründü
kalp atışı henüz duyamadık
beta hcg 6000 doktor biraz düşük dedi
bir de tsh yüksek çıktı
inşallah sağlıklı bir gebelik olur
çok korkuyorum
Hoşgeldin efsunsuz
Yeni maceralar beklio bizi
ben 5+4 te gördüm keseyi
ama idrara sıkışık olman gerekiyor aklında olsun canım....
istanbulda yaşayanları sormuşsun balıkesir
Bende İstanbul Şişli canımIstanbul kadikoy , sen ?
Amin amin darisi kalp atislarini da gormeye insallaah. Henuz regl olmadin mi canim kusura bakma kacirdim sanirim. 3hafta goruyorumda.Ayyy Can'ım hayırlı olsun inş darısı bize. Benim dün açık pembe bi kan geldi. Yerleşme kanaması diyerek iyi düşünmeye çalışıyorum. Aranızda var mı benim gibi olan
Vajinalde mesane bos olmali. Ama yukaridan bakacaksa dolu olmasi lazim. Sen dolu git eger vajinal bakacaksa yaparsin idrarini hemencecik :)Benimde sabah 8 de randevum var, tuvalete gitmeden dahami iyi cikio ultrason ? Bilmiodum hic iyi oldu ogrendigim, gec olsun guc olmasin
Ikinci gebeligim canim. Ilkini 7+5 te kalbi durdugu icin kaybetmistim. Insallah bu bebegimi saglikla kucagima alirimİnşallah canım. Senin ilk bebeğinmi ?
Canım benim adet gunumde kahverengi akintim olmuştu adet oluyorum sanmıştım ama yerleşmeymis.ancak kanama olmadı.Ayyy Can'ım hayırlı olsun inş darısı bize. Benim dün açık pembe bi kan geldi. Yerleşme kanaması diyerek iyi düşünmeye çalışıyorum. Aranızda var mı benim gibi olan
Evet evet olmuşOldu sanirim
Insallaj cnm.benim de tsh yuksek.cikti dahiliye ye gittim ilac basladik.canim..5.5 cikti benim. Senin.kac cikti onu ihmal etme istersen. Hayirli olsun bebisinkızlar merhaba ben de nasip olursa buralarda olacağım 5+5 hamileyim
sadece kese göründü
kalp atışı henüz duyamadık
beta hcg 6000 doktor biraz düşük dedi
bir de tsh yüksek çıktı
inşallah sağlıklı bir gebelik olur
çok korkuyorum
Insallaj cnm.benim de tsh yuksek.cikti dahiliye ye gittim ilac basladik.canim..5.5 cikti benim. Senin.kac cikti onu ihmal etme istersen. Hayirli olsun bebisin
İnsallah canimIkinci gebeligim canim. Ilkini 7+5 te kalbi durdugu icin kaybetmistim. Insallah bu bebegimi saglikla kucagima alirim