2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bende oglumda da ilk etapta hep devlete gittim yine oyle yapicam. bende bugun orda kan verdim sabah yarin sonuc alacagim hangi doktora gidiyorsun ben mehmet kaya yilmazer
Bende sabah ordaydim yilmazeri hic sevmem ilgisiz .burak ozkoseye basladim harika bi dr ona gec

Ben Hocam Bi dk bekleyin üstüme çıkartıp öyle tartılayım derim Yoksa 64 falan çıkarım bende nişandan beri zayıflamaya çalışıyordum kilo etkisi olabilir diye 59 a düştüm hamile kaldım
çok iyi yapmışsın canım bende bademcik ameliyatı sonrası 2.5 kilo falan verdim onun üstüne hamile kalınca bir güzel oldu :halay:

Bende sabah ordaydim yilmazeri hic sevmem ilgisiz .burak ozkoseye basladim harika bi dr ona gec
tamam canim soyledigin iyi oldu hic ilgilenmedi ciktim odasindan soylendim hatta ona gelirim insaallah sana ultrason sonucu ve kac haftalik oldugunu soyledimi. sonuclari doktordan alacaksin dimi

Bende 56 gibi sanırım biraz eksik ya da fazla. Benim bağışıklığım çok güçsüzdü. Hatta bir sefer tedavi denememizde bağışıklığım güçsüz olduğu için hasta olmuştum. İlk defa çok yaklaşmıştık ama öyle hasta oldum ki tutunamadı sanırım. O yüzden kilo almaya and içtim neredeyse. 46 kilo idim. Karnımın ağrısından ağlayarak kilo aldım. Hatta bunun sebebini anlayamayınca doktora sormuştum kadıncağız bana gülmüştü. Miden o kadar küçük ki büyüdüğü için ağrıyor demişti. Çok utanmıştım. Sanırım biraz farkı oldu ama. :KK70: :)
Bende 27 yaşıma girdim bu arada. Daha öncede yazmıştım 6 yıllık evliyim. Çok şükür ilk evladım olacak nasip olursa benimde. :) İstanbul'da oturuyorum.
Zayıf olmakta kötü ya allahtan almışsın. Rabbim sağlıkla kuçağına almayı Nasip etzin

bende oglumda da ilk etapta hep devlete gittim yine oyle yapicam. bende bugun orda kan verdim sabah yarin sonuc alacagim hangi doktora gidiyorsun ben mehmet kaya yilmazer
Bende ilk başta işe yakın biryerde devlete mi gitsem Beşiktaş Sait çiftçiyi iyi diyorlar

Hadi hayırlı olsun hoşgeldin ☺️ Rabbim bu ay ol demiş demekki 5 aralıktan 3 kişi olduk değirinde maşallah güzel çıkmış
Cook tesekkur ederim canim.
Hayırlı olsun canım. Hoşgeldin. :) İnşaallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alırız dediğin gibi. :anneadayı::KK200:

Canım hayırlısı olsun inşaallah. Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin. Bizede arttığını söylersin inşaallah. :) :KK46::KK36:
Aminnn insallahh canim.saglikla gelsin analarinin kuzucuklari.
Taze anneler kaç kilo ile hamile kaldınız ben 59 la hamile kaldım
56-57 arasi degisyor kiyafete gore canim..onemli olan ilk 3-4 ay formu iyi korumak,bol su tuketmeliyiz,hramur islerinden uzak saglikli beslenme.

Gayet normal hatta bence çok güzel canım. Durduk yere endişeye düşme. Senin düşüneceğin birşey bile yok. İnşaallah doktora gidince kalp atışınıda duyarsın. :) Duyarsan bizide bilgilendir muhakkak.
yok canim endise etmedim hic sadece 8038 mi cikti diye sizlere sordum

20170104_150001.webp

Back
X