2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kizlar ilk doktor muayenemi atlattim ama icim buruk
Bugun en az 35.000 lerdeydi beta hcg
Sanirim Rahmim geriye donuk oldugu icin cok net goremedi bugun 5+4 um ama 4+6 oldugumu soyledi kese 1.05 cm yolk var guzel yerlermis ama bu deger ikiz gibi 2 hafta sonra gel kesinlesir hem kalbinide duyariz dedi
Bu kadar deger bu kadar geri cikmasi cok tuhaf

• Beğen
Reactions: fml
Guya icim rahat etsin diye gittim ya :KK12:

Sanirim Rahmim geriye donuk oldugu icin cok net goremedi bugun 5+4 um ama 4+6 oldugumu soyledi kese 1.05 cm yolk var guzel yerlermis ama bu deger ikiz gibi 2 hafta sonra gel kesinlesir hem kalbinide duyariz dedi
Canım sakin düşünme o kendini tamamlarmış haftasını stres yapma Maşallah bak ikizdir belki

Görmüşsün çok şükür canım karnından mı bakıldı?
Benimde rahmim seninki gibi.bi sorun teşkil etmezmiş ama demekki görmeye engel olabiliyor

Canım arkadaşın dediği gibi inşaallah zamanla toparlar o. Olabilir böyle şeyler. Hiç canını sıkma. Hayırlısı olsun inşaallah. İkiz haberide ayrıca güzel. İnşaallah güzel haberler alırısn.

Görmüşsün çok şükür canım karnından mı bakıldı?
Benimde rahmim seninki gibi.bi sorun teşkil etmezmiş ama demekki görmeye engel olabiliyor
Aynen cnm kucukken ultrason goruntusu sorun oluo malesef bunada sukur

Canım arkadaşın dediği gibi inşaallah zamanla toparlar o. Olabilir böyle şeyler. Hiç canını sıkma. Hayırlısı olsun inşaallah. İkiz haberide ayrıca güzel. İnşaallah güzel haberler alırısn.
Ins cnm doktor cok olumlu konustu ama iste.....

canımm çok sevindim gerçekten niye buruk olasın bence doktorun hatalı konuşmuş bak şimdi benim 4+4te 6.5 mm ve doktorun bize söylediği kesenin her gün 0.8 mm büyüyor olduğu 4+6 bu büyüklükle 4+6 olamaz kesen kesinlikle daha büyük 5+2 falan muhtemelen hiç buruk olma herşey yolunda :halay:

Ins cnm doktor cok olumlu konustu ama iste.....

Canım inanır mısın haberlerde izlemiştim kadın rahim nakli olmuştu çocuk sahibi olmak için. Bu konudaki fikrim farklı açıkçası ama anlatmak istediğim bizim çok şükür ciddi bir durumumuz yok Rabbimde göstermesin kimseye. Hele ki doktorda olumlu konuşmuşken senin buna üzülmen olmaz. Hem kendini strese sokuyorsun boş yere hemde bebeğini de etkiler bu. Bu tedavi süresince şunu anladım ki en önce herşeyin bir vakti zamanı var ve stres en kötü şey. Benim kadar kimse stres yapamaz sanırım. :) Ama doğru değil işte. Kendim için söylüyorum en önce. Ve şu zamana kadar hiçbir faydasını görmedim. İnan ki ne zaman kafam rahatladı, yoluna bıraktım bir baktım hamileyim. Herşey için böyle. Lütfen hamileliğinin ve güzel haberlerin tadını çıkar. İnşaallah olumlu gelişecektir bak göreceksin. Bol dua edelim birbirimize :anneadayı::anne::KK200:

Ah ah herkesi teselli eden ben stres yapan yine ben daha onceki olumsuz yasanmisliklar malesef....
Hakkimizda hayirlisi kizlar sukur ki hamile kalabiliyoz

Evet canım çok şükür Rabbim bunu nasip etmiş bize. Birbirimize dua edelim en güzeli. Bir müslümanın bir müslümana duası günahsız ağızdan gibi olur. Çünkü birbirimize niyetimiz temiz. İnşaallah hepimiz hayırlı haberlerle devam edeceğiz. İnanıyorum. :)

Evet canım çok şükür Rabbim bunu nasip etmiş bize. Birbirimize dua edelim en güzeli. Bir müslümanın bir müslümana duası günahsız ağızdan gibi olur. Çünkü birbirimize niyetimiz temiz. İnşaallah hepimiz hayırlı haberlerle devam edeceğiz. İnanıyorum. :)
Aynen oyle cnm ins hersey guzel olacak

evet canım değerin güzel dedi 10 12 gün sonra gel netleştirelim vitaminlerine başlayalım dedi.. cumartesi günüde kendi doktoruma gideceğim ama asıl onun ne diyeceği önemli:)
oh çok şükür sevindim canım doktorun zaten iyi demişti öyle değilmi cumartesi netleşicek ozaman az kaldı :KK54:

oh çok şükür sevindim canım doktorun zaten iyi demişti öyle değilmi cumartesi netleşicek ozaman az kaldı :KK54:

aynen kendi doktorum iyi demişti ve cumartesi netleşecek bakalım hayırlısı olsun çok teşekkür ederim

Back
X