- 8 Mayıs 2015
- 501
- 529
- 23
- Konu Sahibi angel5angel
- #1.261
evet canım çok fena soğuk donuyoruzAyy biz gibi orası ya ben Aslen Kütahyalıyım bilirim oranın soğuğunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım çok fena soğuk donuyoruzAyy biz gibi orası ya ben Aslen Kütahyalıyım bilirim oranın soğuğunu
Canım sakin düşünme o kendini tamamlarmış haftasını stres yapma Maşallah bak ikizdir belkiMerhaba kizlar ilk doktor muayenemi atlattim ama icim buruk
Bugun en az 35.000 lerdeydi beta hcg
Sanirim Rahmim geriye donuk oldugu icin cok net goremedi bugun 5+4 um ama 4+6 oldugumu soyledi kese 1.05 cm yolk var guzel yerlermis ama bu deger ikiz gibi 2 hafta sonra gel kesinlesir hem kalbinide duyariz dedi
Bu kadar deger bu kadar geri cikmasi cok tuhaf
Gönlünü içini ferah tut herşey allahım izniyle çok güzel olucakGuya icim rahat etsin diye gittim ya![]()
Merhaba kizlar ilk doktor muayenemi atlattim ama icim buruk
Sanirim Rahmim geriye donuk oldugu icin cok net goremedi bugun 5+4 um ama 4+6 oldugumu soyledi kese 1.05 cm yolk var guzel yerlermis ama bu deger ikiz gibi 2 hafta sonra gel kesinlesir hem kalbinide duyariz dedi
Merhaba kizlar ilk doktor muayenemi atlattim ama icim buruk
Amin ins cnmGönlünü içini ferah tut herşey allahım izniyle çok güzel olucak
Aynen cnm kucukken ultrason goruntusu sorun oluo malesef bunada sukurGörmüşsün çok şükür canım karnından mı bakıldı?
Benimde rahmim seninki gibi.bi sorun teşkil etmezmiş ama demekki görmeye engel olabiliyor
Ins cnm doktor cok olumlu konustu ama iste.....Canım arkadaşın dediği gibi inşaallah zamanla toparlar o. Olabilir böyle şeyler. Hiç canını sıkma. Hayırlısı olsun inşaallah. İkiz haberide ayrıca güzel. İnşaallah güzel haberler alırısn.
Aynen cnm kucukken ultrason goruntusu sorun oluo malesef bunada sukur
canımm çok sevindim gerçekten niye buruk olasın bence doktorun hatalı konuşmuş bak şimdi benim 4+4te 6.5 mm ve doktorun bize söylediği kesenin her gün 0.8 mm büyüyor olduğu 4+6 bu büyüklükle 4+6 olamaz kesen kesinlikle daha büyük 5+2 falan muhtemelen hiç buruk olma herşey yolundaMerhaba kizlar ilk doktor muayenemi atlattim ama icim buruk
Ins cnm doktor cok olumlu konustu ama iste.....
Ah ah herkesi teselli eden ben stres yapan yine ben daha onceki olumsuz yasanmisliklar malesef....
Hakkimizda hayirlisi kizlar sukur ki hamile kalabiliyoz
KVSRCN59 canım çıktınmı doktordan??
Aynen oyle cnm ins hersey guzel olacakEvet canım çok şükür Rabbim bunu nasip etmiş bize. Birbirimize dua edelim en güzeli. Bir müslümanın bir müslümana duası günahsız ağızdan gibi olur. Çünkü birbirimize niyetimiz temiz. İnşaallah hepimiz hayırlı haberlerle devam edeceğiz. İnanıyorum. :)
oh çok şükür sevindim canım doktorun zaten iyi demişti öyle değilmi cumartesi netleşicek ozaman az kaldıevet canım değerin güzel dedi 10 12 gün sonra gel netleştirelim vitaminlerine başlayalım dedi.. cumartesi günüde kendi doktoruma gideceğim ama asıl onun ne diyeceği önemli:)
oh çok şükür sevindim canım doktorun zaten iyi demişti öyle değilmi cumartesi netleşicek ozaman az kaldı![]()