- 22 Mart 2016
- 573
- 558
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
- #1.281
Doktor çok olumlu konuşmuşsa stres niye oluyorsun kiIns cnm doktor cok olumlu konustu ama iste.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor çok olumlu konuşmuşsa stres niye oluyorsun kiIns cnm doktor cok olumlu konustu ama iste.....
Doktor çok olumlu konuşmuşsa stres niye oluyorsun kihs35 . Emin ol olumsuz birşey olsaydı enönce o sana söylerdi. Ne güzel yolkkesesini de görmüşsünüz. Beçu enazından bebeğin varlığının kanıtı. İkiz de olursa ayy ne güzel. Hiç stres sıkıntı yapma kendi kendine. Olumsuz düşünmek yoookk.
İnşallah canım benim. Bir dahaki randevun ne zaman peki?Darisi kalp atislarimiza ins cnm
canım sat ne zamandı?.Kizlar cuma 3.85 cikti
Pazartesi 57 cikti
Bugun 167 cikti.dr tamam dedi bir hafta sonra gel ultfasonda bakalim dedi.daha hic bakmadi.devleti sevdim bu kez hic ozele gitmiycem bu dr la devam insalllah
Canim ben 35 gunde bir oluyorum .18 gun oldu yumurtlayali takip etmiştim..
Cuma adet gunumdu cok sukur olmadim.suan icin 2 bucuk haftalik tahminimce
Dr ultrasona karsi sanki.karnindan bakarim dedi kese gorunur gorunmezse 1 hafta daha beklerim
2 hafta sonra cnmİnşallah canım benim. Bir dahaki randevun ne zaman peki?
Geçen hafta bugün tulum almıştım bugünde zıbın aldımBana bıraksalar mağazayı alıcam
Aynın ya cok güzeller bizdede çorap bolluğu var bende kayınvalideme Muharrem ayında aldırmıştım öyle oluyormuş Rabbim şükür Nasip ettiOyy canım ne tatlı dimi kıyafetleri :)
Annemde uğur getirsin diye bana hastane çıkış takımı almıştı.taaaa 3 sene önce :)
3 tanede bebek yeleğimiz var.
Hep bakıp koklardım Allahım bunları giydirmek nasib olucakmı diye.
Ama geçen çıkardım içinde bebeğimi hayal ettim.kendimce evcilik daha doğrusu annecilik oynadım :)
Aynın ya cok güzeller bizdede çorap bolluğu var bende kayınvalideme Muharrem ayında aldırmıştım öyle oluyormuş Rabbim şükür Nasip etti
Büyük ihtimal hepimiz boşu boşuna evham yapıyoruz. Valla oğluma hamile iken ne rahattım. Ne kese büyüklüğü, ne beta hcg artışı... Hiçbir şeyden haberim yoktu. Hamile kalınca düşük ihtimalini düşünmemiştim bile... Şimdi bu internetten herşeyi öğreniyoruz, üstüne birde yaşanılan başarısız hamilelikler bizi böyle vesveseli bir hale sokuyor.Merhaba kizlar ilk doktor muayenemi atlattim ama icim buruk
Bugun en az 35.000 lerdeydi beta hcg
Sanirim Rahmim geriye donuk oldugu icin cok net goremedi bugun 5+4 um ama 4+6 oldugumu soyledi kese 1.05 cm yolk var guzel yerlermis ama bu deger ikiz gibi 2 hafta sonra gel kesinlesir hem kalbinide duyariz dedi
Bu kadar deger bu kadar geri cikmasi cok tuhaf
Ayy maşallah genç yaşta boyunuz kadar evlatlarınız var. Ne güzelBen hepinizin ablasiyim heralde 36 girdim dun.
2 kizim var 17 ve 15 ilk evliligimden.4yillik yeni esimle evliyim cocugumuz olmuyordu 2 yil once ayni ay hamile oldugumu ogrendim yine eylul annesiydim ama 4 aylik sebebsiz karnimda öldu oda kizdi.rabbim bunu bagislar insallah mutlulugumuza mutluluk katar
Evet var bende de bir şeyler. Acıkıyorum ama yediğimden keyif alamıyorum. Afedersiniz ara ara getirme ihtiyacı ve hazımsızlık oluyor. Sabah saat 8.30 gibi hafif bir bulantı ile öğürtü hissi geliyor. Ama her zaman olmuyor. Bazende çok iyiyim.kizlar mide bulantisi degil ama istahsizlik yemek yemek istememe yedikten sonra igrenme hazimsizlik sizlerde de var mi?