2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
inşallah canım. 3 defa test yaptım silik çizgi ççıktı hep bugunde kan tahlilinde bu çıktı bu ay hıc ılac kullanmadım folık asıt bıle almadım acaba kimyasal falan gibi bi durummu bilemiyorum kı
canım ilk gebelik testini ne zaman yaptın erken gebelik testimiydi keşke ilk silik çıktığı gün kan aldırsaydın

Kizlarrrr ,hamislerrr nasilsiniz?
İlkkez bir ay acildiginda talip olmadim 6 ay boyunca her konuya talip olmustum nasip burayaymis.
Bugun hamile oldugumu ogrendim sat 5 aralik sabah test yaptim pozitif kan verdim 828 cikti sonucum...
İnsallah saglikla sizlerle birlikte bebelerimizi bekleriz.
Hadi hayırlı olsun hoşgeldin ☺️ Rabbim bu ay ol demiş demekki 5 aralıktan 3 kişi olduk değirinde maşallah güzel çıkmış

Kizlarrrr ,hamislerrr nasilsiniz?
İlkkez bir ay acildiginda talip olmadim 6 ay boyunca her konuya talip olmustum nasip burayaymis.
Bugun hamile oldugumu ogrendim sat 5 aralik sabah test yaptim pozitif kan verdim 828 cikti sonucum...
İnsallah saglikla sizlerle birlikte bebelerimizi bekleriz.

Hayırlı olsun canım. Hoşgeldin. :) İnşaallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alırız dediğin gibi. :anneadayı::KK200:

Kızlar kan verdim bu gün p.tesi 8.64 çıkmıştı bakalım artış olacak mı dua edin bize de

Canım hayırlısı olsun inşaallah. Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin. Bizede arttığını söylersin inşaallah. :) :KK46::KK36:

56,5 ama doktorda çizmelerle falan 58 çıktım :rapci::KK57:
Ben Hocam Bi dk bekleyin üstüme çıkartıp öyle tartılayım derim Yoksa 64 falan çıkarım bende nişandan beri zayıflamaya çalışıyordum kilo etkisi olabilir diye 59 a düştüm hamile kaldım

• Beğen
Reactions: fml
20170104_150001.webp

Bende 56 gibi sanırım biraz eksik ya da fazla. Benim bağışıklığım çok güçsüzdü. Hatta bir sefer tedavi denememizde bağışıklığım güçsüz olduğu için hasta olmuştum. İlk defa çok yaklaşmıştık ama öyle hasta oldum ki tutunamadı sanırım. O yüzden kilo almaya and içtim neredeyse. 46 kilo idim. Karnımın ağrısından ağlayarak kilo aldım. Hatta bunun sebebini anlayamayınca doktora sormuştum kadıncağız bana gülmüştü. Miden o kadar küçük ki büyüdüğü için ağrıyor demişti. Çok utanmıştım. Sanırım biraz farkı oldu ama. :D :)
Bende 27 yaşıma girdim bu arada. Daha öncede yazmıştım 6 yıllık evliyim. Çok şükür ilk evladım olacak nasip olursa benimde. :) İstanbul'da oturuyorum.

Beylikduzu devlette kan verdim ozelllerde 4 yilim gecti bu kez devlette olacam hep.dr cok ilgili
bende oglumda da ilk etapta hep devlete gittim yine oyle yapicam. bende bugun orda kan verdim sabah yarin sonuc alacagim hangi doktora gidiyorsun ben mehmet kaya yilmazer

Back
X