- 1 Ocak 2017
- 32
- 15
- 3
- 38
- Konu Sahibi angel5angel
- #1.221
Kızlar kan verdim bu gün p.tesi 8.64 çıkmıştı bakalım artış olacak mı dua edin bize de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilk gebelik testini ne zaman yaptın erken gebelik testimiydi keşke ilk silik çıktığı gün kan aldırsaydıninşallah canım. 3 defa test yaptım silik çizgi ççıktı hep bugunde kan tahlilinde bu çıktı bu ay hıc ılac kullanmadım folık asıt bıle almadım acaba kimyasal falan gibi bi durummu bilemiyorum kı
Al benden de okadarKızlar makinaya tabakları dizmeyecek kadar tehlikelimi bu dönem valla ben köye okula gidiyorum bissürü ders mers anlatıyorum kızıyorum bağırıyorum bi de üstüne nöbet sonra ev o Zaman vay benim halime
Hadi hayırlı olsun hoşgeldinKizlarrrr ,hamislerrr nasilsiniz?
İlkkez bir ay acildiginda talip olmadim 6 ay boyunca her konuya talip olmustum nasip burayaymis.
Bugun hamile oldugumu ogrendim sat 5 aralik sabah test yaptim pozitif kan verdim 828 cikti sonucum...
İnsallah saglikla sizlerle birlikte bebelerimizi bekleriz.
Kizlarrrr ,hamislerrr nasilsiniz?
İlkkez bir ay acildiginda talip olmadim 6 ay boyunca her konuya talip olmustum nasip burayaymis.
Bugun hamile oldugumu ogrendim sat 5 aralik sabah test yaptim pozitif kan verdim 828 cikti sonucum...
İnsallah saglikla sizlerle birlikte bebelerimizi bekleriz.
Kızlar kan verdim bu gün p.tesi 8.64 çıkmıştı bakalım artış olacak mı dua edin bize de
56,5 ama doktorda çizmelerle falan 58 çıktımTaze anneler kaç kilo ile hamile kaldınız ben 59 la hamile kaldım
Ben Hocam Bi dk bekleyin üstüme çıkartıp öyle tartılayım derim Yoksa 64 falan çıkarım bende nişandan beri zayıflamaya çalışıyordum kilo etkisi olabilir diye 59 a düştüm hamile kaldım56,5 ama doktorda çizmelerle falan 58 çıktım![]()
1 ocakta yaptım canımcanım ilk gebelik testini ne zaman yaptın erken gebelik testimiydi keşke ilk silik çıktığı gün kan aldırsaydın
Az sonra beylikduzu ne geliyorum kan sonucumu almayakizlar kac yasindasiniz, kac cocugunuz var, nerede oturuyorsunuz.
ben 84 ekimliyim 32 yasinďayim. 1 oglum var. beylikduzunde oturuyorum
umarım canımİnşaallah hayırlı haberdir canım. Heme kafanda yorma sen. Üzerinden iki gün geçsin doktora git kan ver bence. Daha netleşir. Umarım güzel haberle dönersin. :)
hangi hastane canimAz sonra beylikduzu ne geliyorum kan sonucumu almaya
Benimkide adet gunumde 4 cikti normal
Beylikduzu devlette kan verdim ozelllerde 4 yilim gecti bu kez devlette olacam hep.dr cok ilgilihangi hastane canim
58 kilo ile hamile kaldim ama manto kisliklar falan saglik ocaginda 60 ciktimTaze anneler kaç kilo ile hamile kaldınız ben 59 la hamile kaldım
bende oglumda da ilk etapta hep devlete gittim yine oyle yapicam. bende bugun orda kan verdim sabah yarin sonuc alacagim hangi doktora gidiyorsun ben mehmet kaya yilmazerBeylikduzu devlette kan verdim ozelllerde 4 yilim gecti bu kez devlette olacam hep.dr cok ilgili
kizlar simdi baktim kan sonucum boyle 8038 mi olmus anlamadim