- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
- 163
- Konu Sahibi angel5angel
- #1.201
en son adetin ne zamandi ve degerlerin kacti ?kızlar kan tahlili sonucum 562,55 çıktı düşükmü yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en son adetin ne zamandi ve degerlerin kacti ?kızlar kan tahlili sonucum 562,55 çıktı düşükmü yaa![]()
7.27 mi cikti
canım adet günün gelmemişse normal olabilir ama adetini geçmişse değer biraz düşük 2 gün sonra bak artmışmı değerin ona göre konuşalım istersen artmazsa kimyasal gebelik olabilir, umarım değildir.27 ile 35 arası değişiyo her ay. cok canım sıkıldı. bugun 33.gunum
kizlar bilen varsa bana yazabilirmi. ben ultrason sonuclarini netten bakip gorebiliyordum ilk cocugumda ama nerden baktigimi unuttum bilen varsa yazabilirmi
en son adetin ne zamandi ve degerlerin kacti ?
Aynen öyle canım ben o kadar ümitsizcem ki ağrılarım yüzünden tedavi yarım kalıyordu sonra tekrar başlıyordum adetlerim 50. 55 günde oluyordu benim çizgim olmucak dedim hatta önümüz ay aşılamaya gidicektik ama nasip böyleymişAllah şifa versin canım.şu hayatta kimse bebeğimden kıymetli değil.
Daha eli kolu bile yok yavrumun ama onun küçücük haline bile hayranım :)
Ona günlük yazıyorum sende yaz.büyüyüp bizi anlıcak yaşa geldiğinde okur duygulanır :)
oraya baktim ama sifre istiyor anlayamadimCanım hemen heyecanlandırmak istemem ama çok yeni olmasıyla birlikte bana var gibi geldi. Daha doğrusu kişiden kişiye değişiyor bu sonuçlar. Kimi hamile olmasa bile ilaçlar gibi bazı sebeplerden bu sonucu alabiliyor. Ama mesela benim 6 yıllık evliyim 1 den yukarı
Canım e-nabız var oradan olabilir. Bende sonuçlarıma oradan bakıyordum ama uzun zamandır girmedim. Söylediğin yer orası olabilir sanırım.
oraya baktim ama sifre istiyor anlayamadim
Üye ol canım ama orası yeni Bi sistem sek ilk gebeliğinde mi bakıyordunoraya baktim ama sifre istiyor anlayamadim
guzel ilerlemis canim simdi degerin kac oldu acaba artis varsa iyi. benimde sat 29 kasim 28 aralikta kan tahlili sonucu 721.91 cikti birde bugun kan verdim yarin sonuc alicam benimde gittigim doktor cok kucuk daha yeni dedi 6 mm gibi bisey soyledi kagit falan vermedi bende netten bakacaktim ama giris yapip bakamadimadetlerim düzensizdir canım sat 29 kasım adetten sonra klomen+gonalf+ ovitrelle kullandım bat 26 aralık gününe denk geliyordu kan tahlillerim 25 aralık 20,61 28 aralık 54,42 çıkmıştı sonra doktorumu aradım değer artışın güzel tahlil yaptırmana gerek yok 10 gün sonra kese kontrolüne gel dedi. cumartesi kendi doktoruma gideceğim ama öncesinde başka doktora gideyim bi dedim bugün gittim işte kan pıhtılaşması görünüyor ve o zamanki değerlerin düşük çıkmış bi test yapalım dedi yaptık saat 3 te doktor ile görüşmeye gideceğim..
Canım hemen heyecanlandırmak istemem ama çok yeni olmasıyla birlikte bana var gibi geldi. Daha doğrusu kişiden kişiye değişiyor bu sonuçlar. Kimi hamile olmasa bile ilaçlar gibi bazı sebeplerden bu sonucu alabiliyor. Ama mesela benim 6 yıllık evliyim 1 den yukarı çıkmamıştı bu aya kadar. Yani bana hamilesin gibi geldi inşaallah. Tabi ki doktora gitmen gerek öncelikle. Gittiğinde değerin yükselmişse gebesin demektir. İnşaallah öyledir hayırlısıysa aramıza katılırsın. :)
Canım e-nabız var oradan olabilir. Bende sonuçlarıma oradan bakıyordum ama uzun zamandır girmedim. Söylediğin yer orası olabilir sanırım.
Aynen öyle canım ben o kadar ümitsizcem ki ağrılarım yüzünden tedavi yarım kalıyordu sonra tekrar başlıyordum adetlerim 50. 55 günde oluyordu benim çizgim olmucak dedim hatta önümüz ay aşılamaya gidicektik ama nasip böyleymiş
guzel ilerlemis canim simdi degerin kac oldu acaba artis varsa iyi. benimde sat 29 kasim 28 aralikta kan tahlili sonucu 721.91 cikti birde bugun kan verdim yarin sonuc alicam benimde gittigim doktor cok kucuk daha yeni dedi 6 mm gibi bisey soyledi kagit falan vermedi bende netten bakacaktim ama giris yapip bakamadim
inşallah canım. 3 defa test yaptım silik çizgi ççıktı hep bugunde kan tahlilinde bu çıktı bu ay hıc ılac kullanmadım folık asıt bıle almadım acaba kimyasal falan gibi bi durummu bilemiyorum kı
Çik şükür canım ama hamile kalmadığın her ay insane 1 sene gibi geliyor. İnşallah AnlatıcazRabbim çok uğraştırmadan vermiş ne güzel :)
İnşaallah doğum anılarımızıda anlatmak nasib olur
yok hayir ordan bakmiyordum hatirlayamadim hatta baska doktora gitmistim ultrason kagidini vermemisti bende boy kilo vs.Üye ol canım ama orası yeni Bi sistem sek ilk gebeliğinde mi bakıyordun
canim masaallah hep artmis doktorunla konus bizlere haber verbugün yaptırdım canım kan tahlili 562,55 çıktı sonuç