2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Maşallah canım sana ama uzun Zaman olmayınca ne eşim he çevremdekiler bişi yaptırmıyorlar sadece iş yoruyor ve yol mesafem çok var akşam 5 de çıkıyorum eve girdiğimde 7 bide bende sedefli artrit var normadede eklemlerim hassas fazla iş yapamazdım şimdi dahada dikkat ediyorum iş yapcak vakit kalmıyor

kizlar kac yasindasiniz, kac cocugunuz var, nerede oturuyorsunuz.
ben 84 ekimliyim 32 yasinďayim. 1 oglum var. beylikduzunde oturuyorum

kizlar kac yasindasiniz, kac cocugunuz var, nerede oturuyorsunuz.
ben 84 ekimliyim 32 yasinďayim. 1 oglum var. beylikduzunde oturuyorum
ben 28 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim eskişehirde oturuyorum nasipse ilk bebeğim olucak kaymakamlıkta çalışıyorum :KK200:

kıyamam canım ya, yapma sen temizlik falan ama çok üstüne de düşme sakınan göze çöp batar derler ya Allah korusun onun koruduğunu kimse koruyamaz. bende senin yerinde olsam nazlanırım daha çok, tadını çıkar hamileliğinin kaç yaşındasın bu arada
28 yaşındayım canım.şimdi mutfağı topladım uzanıyorum :)
Yemeğimde var bugünlük bu kadar iş yeter :)

Maşallah canım sana ama uzun Zaman olmayınca ne eşim he çevremdekiler bişi yaptırmıyorlar sadece iş yoruyor ve yol mesafem çok var akşam 5 de çıkıyorum eve girdiğimde 7 bide bende sedefli artrit var normadede eklemlerim hassas fazla iş yapamazdım şimdi dahada dikkat ediyorum iş yapcak vakit kalmıyor

Allah şifa versin canım.şu hayatta kimse bebeğimden kıymetli değil.
Daha eli kolu bile yok yavrumun ama onun küçücük haline bile hayranım :)
Ona günlük yazıyorum sende yaz.büyüyüp bizi anlıcak yaşa geldiğinde okur duygulanır :)

Kızlar ben hiçbisey anlamadım? bu sonuç normalmi son adet tarihim 3 aralık

Screen Shot 2017-01-04 at 13.58.41.webp

kizlar bilen varsa bana yazabilirmi. ben ultrason sonuclarini netten bakip gorebiliyordum ilk cocugumda ama nerden baktigimi unuttum bilen varsa yazabilirmi

Back
X