2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar dun ben de ilk kontrolume gittim. Cok sukur hersey yolundaymis. Keseyi ve yolku gorduk. 5+5 haftalik oldugunu ve kesenin de haftasina cok uygun oldugunu 14.7 mm soyledi. İki hafta sonra bebegi ve kalp atisini gormemz icin randevuslastik. Umarim hersey yolunda gider hepimiz icin.
Çok sevindimm çok güzel bir haber canım sağlıkla al kucağına inşallah

Tahmini benimki kaç haftalık..
19 gün oldu yumurtlayalı kendimi takip ediyordum

Kizlar dun ben de ilk kontrolume gittim. Cok sukur hersey yolundaymis. Keseyi ve yolku gorduk. 5+5 haftalik oldugunu ve kesenin de haftasina cok uygun oldugunu 14.7 mm soyledi. İki hafta sonra bebegi ve kalp atisini gormemz icin randevuslastik. Umarim hersey yolunda gider hepimiz icin.

Ne güzel canım. Rabbim daim eylesin. Darısı başımıza inşaallah. :)

Kızlar ev işlerinizi nasıl yapıyosunuz.
Sadece mutfağa bile girsek illaki eğilmek yada bişeylere uzanmak gerekiyor.
Ev aldı başını gitti.bugün biraz temizlik yapmam lazım ama vicdanımda rahat değil.
Sizler nasıl yapıyosunuz?

Ev aldı başını gitti.bugün biraz temizlik yapmam lazım ama vicdanımda rahat değil.
Eşim bana yaptırmıyo canım mutfağı üstten topluyorum eşim makınaya diziyo falan zaten işten gelince yemek Yicek halim bile olmuyor

Ben yapıyorum işlerimi canım sadece süpürgeyi eşim yapıyor birde yeni evime taşınıcam 15 güne kadar işler yoğun yani kanama lekelenme tarzı bir durum yoksa kendini çok yormadan yapabilirsin uzanma ağır kaldırma ama biraz onlara dikkat et

Eşim bana yaptırmıyo canım mutfağı üstten topluyorum eşim makınaya diziyo falan zaten işten gelince yemek Yicek halim bile olmuyor

Benimkide bırak sen ben yaparım diyo 2 gün geçiyo mutfakta dağ gibi bulaşıklar duruyor.bugün kolları sıvadım yavaşa yavaş elimde yıkıcam.makinaya eğilip kalkmak daha riskli gibi geliyor.

• Beğen
Reactions: fml
Ben yapıyorum işlerimi canım sadece süpürgeyi eşim yapıyor birde yeni evime taşınıcam 15 güne kadar işler yoğun yani kanama lekelenme tarzı bir durum yoksa kendini çok yormadan yapabilirsin uzanma ağır kaldırma ama biraz onlara dikkat et

Allah kolaylık versin canım.çok şükür lekelenme filan yok ama eğilip uzanmıyorum bi yere.
Yavaş yavaş yapmak istiyorum ev bekar evi gibi oldu.mutfaktan midem bulandı.
Gebelikten değil gerçekten iğrenç oldu mutfak :)
Tezgahımın üstünü güzelce silip boş görmek istiyorum orayı :)

Benimkide bırak sen ben yaparım diyo 2 gün geçiyo mutfakta dağ gibi bulaşıklar duruyor.bugün kolları sıvadım yavaşa yavaş elimde yıkıcam.makinaya eğilip kalkmak daha riskli gibi geliyor.
Bende öyle yaptım Bi gün yıkadım ondada elimde yıkadım dün sağolsun eşim izinliydi mutfağı toplamış yemek yapmış Allah razı olsun daha ne olsun dedim

Bende öyle yaptım Bi gün yıkadım ondada elimde yıkadım dün sağolsun eşim izinliydi mutfağı toplamış yemek yapmış Allah razı olsun daha ne olsun dedim

Allah razı olsun ne güzel.benimki yemeği yapıyoda bulaşığı duruyo :)
Bi çamaşır suyuyla heryeri silmek lazım ama çok zararlıymış.

Allah razı olsun ne güzel.benimki yemeği yapıyoda bulaşığı duruyo :)
Bi çamaşır suyuyla heryeri silmek lazım ama çok zararlıymış.
Ya bırak yapma 5 senedir hasretini çekiyorsun bırak pis kalsın daha mı önemli meleğinden lütfen temizliğe Bi kadar düşme işini yap ame yarım saat yap 1 saat dinlen

Kızlar makinaya tabakları dizmeyecek kadar tehlikelimi bu dönem valla ben köye okula gidiyorum bissürü ders mers anlatıyorum kızıyorum bağırıyorum bi de üstüne nöbet sonra ev o Zaman vay benim halime

Ya bırak yapma 5 senedir hasretini çekiyorsun bırak pis kalsın daha mı önemli meleğinden lütfen temizliğe Bi kadar düşme işini yap ame yarım saat yap 1 saat dinlen

Haklısın canım bende senin gibi düşünüyorum zaten.ama özellikle mutfağı en azından temizlemem lazım.o bulaşıklar orda durdukça mikrop ürüyo gibi geliyor :)
Ben sadece bulaşık yıkayım yemeğimi yapıyım yeter :)

kizlar nacizane size tavsiyem fazla kendinizi kasmayin mesela benim esim yardimci olmaz ben evi supururum yemek camasir topla as utu vs.. oglum bazen karnima baski yapip oturuyor kuduruyoruz kucagima alip tasiyorum egilip kalkiyorum agda vs herseyi kendi basima yapiyorum oglum 3 yas 4 aylik zaten surekli oyun kosturma ve ayaklarimi uzatip dinlenemiyorum bile o yuzden kasmayin kendinizi heee dusuk tehlikesi var doktorunuz kalkma sakin dediyse o baska tabi ama hareketsiz kalmayin yuruyus yapin ozellikle dogum zamani. ben sadece yukari bir sey koymak istersem uzanmiyorum sandalyeye cikip koyuyorum o kadar

Kızlar makinaya tabakları dizmeyecek kadar tehlikelimi bu dönem valla ben köye okula gidiyorum bissürü ders mers anlatıyorum kızıyorum bağırıyorum bi de üstüne nöbet sonra ev o Zaman vay benim halime

Canım o benim pimpirikliğimden belkide bilemiyorum ama dikkat etmekte lazım
Heleki ben 5 seneden sonra tüp bebekle hamile kaldım.daha çok titiz davranıyorum.
Kolay elde etmedik.benim sizinkilere göre daha nazlı büyücek sanırım :anne::KK48:

Haklısın canım bende senin gibi düşünüyorum zaten.ama özellikle mutfağı en azından temizlemem lazım.o bulaşıklar orda durdukça mikrop ürüyo gibi geliyor :)
Ben sadece bulaşık yıkayım yemeğimi yapıyım yeter :)
Heh sen onu yap sadece ben sadece o kadar hasretini çekmişsin diye yazdım olacağı varsa Takdir-i İlahi iş yapsakta yapmasakta olucak ama dikkatli olmak lazım

Canım o benim pimpirikliğimden belkide bilemiyorum ama dikkat etmekte lazım
Heleki ben 5 seneden sonra tüp bebekle hamile kaldım.daha çok titiz davranıyorum.
Kolay elde etmedik.benim sizinkilere göre daha nazlı büyücek sanırım :anne::KK48:
kıyamam canım ya, yapma sen temizlik falan ama çok üstüne de düşme sakınan göze çöp batar derler ya Allah korusun onun koruduğunu kimse koruyamaz. bende senin yerinde olsam nazlanırım daha çok, tadını çıkar hamileliğinin kaç yaşındasın bu arada

Back
X