2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar bugun ilk ultrason muayenem olacak cok heyecanliyim. Tahminen 5+5 hafta oldugunu dusunuyorum. Bu gunlerde hem keseyi hem de bebisini goren var mi merak ediyorum. Nolur bana dua edin aksam guzel haberlerle doneyim cok stresliyim. Bu arada dun kan testini tekrar ettim sonuc beta hcg 5200

bende bugun gidicem doktora bebisi 7 haftalikken gorebilirsin bence 5 haftalikken kese gorunuyor sadece diye biliyorum. sat ne zamandi sizin. benim 29 kasim sat ve 16. gun 621.91 cikmisti insaallah artmistir ve kese gorunur

Canım içini ferah tut değerin çok güzel artmış karından rahatlıkla görünür kesen bebişi değilde yolk saçmı ne var ya o görünür diye düşünüyorum canım takvim yapsana tahmini doğum ne zaman senin baya büyük bebiş

bende bugun gidicem doktora bebisi 7 haftalikken gorebilirsin bence 5 haftalikken kese gorunuyor sadece diye biliyorum. sat ne zamandi sizin. benim 29 kasim sat ve 16. gun 621.91 cikmisti insaallah artmistir ve kese gorunur
Benim sat 24 kasim. İns keseyi de gorebiliriz insan cok heyecan yapiyor ilk olunca aklima bin turlu sey geliyor

Reactions: fml
Benim sat 24 kasim. İns keseyi de gorebiliriz insan cok heyecan yapiyor ilk olunca aklima bin turlu sey geliyor
insaallah goruruz benim 2. bebegim olacak insaallah ama ben bile cok heyecan yaptim. oglumda sat gore 5+4 te gitmistim ve 13.3 mm idi doktor cok kucuk keseyi zor gordum demisti

Canim takvime gore 31 agustos 1 eylul gibi gosteriyor.tabi doktorla henuz gorusmedigim icin net bir tarih soyleyemiyorum.

insaallah goruruz benim 2. bebegim olacak insaallah ama ben bile cok heyecan yaptim. oglumda sat gore 5+4 te gitmistim ve 13.3 mm idi doktor cok kucuk keseyi zor gordum demisti
Anladim peki karindan ultrasonla mi yoksa vajinal yolla mi muayene etmisti keseyi gordugunde?

Bebeği göremeyebilirsin cnm ama keseyi kesin görürsün haber ver bizede

kizlar benim 6. gun once 621.91 di sizce ne kadar yukselmistir kese gorunur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…