2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlarr yaa çok kötü hissediyorum birde sol kasigimda ara ara giren bi agri var..kanama lekelenme yok..Eşim sabaha kadar uyuyamadi..surekli iyimisin diye soruyor.

Kizlarr yaa çok kötü hissediyorum birde sol kasigimda ara ara giren bi agri var..kanama lekelenme yok..Eşim sabaha kadar uyuyamadi..surekli iyimisin diye soruyor.
Boşuna stres yapıyorsun bence bu şekilde kendine de bebeğine de zarar gelir dış gebeliği düşündürecek hiç bir şey yok ortada eşinide üzmüşsün boşuna yani stresin

Canim sen ihmal etme yinede ama benimde var Ağrı'm bazen öyle bir giriyor kı adım atamıyorum

Boşuna stres yapıyorsun bence bu şekilde kendine de bebeğine de zarar gelir dış gebeliği düşündürecek hiç bir şey yok ortada eşinide üzmüşsün boşuna yani stresin
Insallah oyledir canim..Stres yapmayayim diyorum ama elimde degil surekli düşünce halindeyim esimde bu halime uzuluyor.

Kızlar ilişkinin üzerinden 8 gün geçtiyse 8.64 değer normal mi bana da yardımcı olun

normal canım ben 12.gün yaptırdım testi 20,61 çıktı..

benim degerım yılbaşı gunu 26.89 çıktı yarın tekrar kan vereceğim eğer artış varsa ben de eylül annesiyim

canım çok sevindim senin adına inşaallaahh. güzel haberler ler gel
acaba duyarmiyim sat 29 kasim 12 aralikta iliski oldu duyarmiyim sizce?
duyarsan banada haber ver canım yaa satlarımız aynı

ama erken sanki sat gore 4+5 oluyor sanki duyulmaz oglumda 7 haftalikken falan duymustum

canım satlarımız aynı benim sata göre bugün tam 5 haftalık oldum yanlış mı hesaplıyorum ben

Insallah netlesir canim ben 2 gun arayla 3 defa yaptim silik cikti..dun doktora gittim 776 betaa yarin tekrar gidecegim
yarında keseyi göremeyebilirsin canım temkinli git ama muhtelemen çok minik görünür dediğim gibi 1500 üstünde görülüyor ancak kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…