- 8 Mayıs 2015
- 501
- 529
- 23
- Konu Sahibi angel5angel
-
Canım benim alttan yaptı muayenemi karından hiç denemedi ama her doktorun görüşü farklı sanırımAnladim peki karindan ultrasonla mi yoksa vajinal yolla mi muayene etmisti keseyi gordugunde?
rahat görünür canım benim salı 694tü cumartesi doktora gittim göründü minicikti ama :)kizlar benim 6. gun once 621.91 di sizce ne kadar yukselmistir kese gorunur dimi
baya net canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallhSonunda ben de katıldım aranıza
Sonunda ben de katıldım aranıza
Annemde cok tedirgin olduu..ptesi beklemiycez yarin ozele gidecegim..hayirlisi neyse o olsun insallahBunu söylemesinin sebebi ne ki 776da kese görünmemesi çok normal
Benim testlerde bu sekilde cikmişti beta 776 cikti dun kese görünmedi ama dış gebelik ihtimalini hazir ol dedi aksamdan beri stres icindeyimSonunda ben de katıldım aranıza
Insallah canimm..Rabbim hepimizi güldürsün..Kızlar düb 8.65 çıkmıştı yarın kan vericem bana da dua edin yükselmiş olsun
Boşuna stres yapıyorsun bence bu şekilde kendine de bebeğine de zarar gelir dış gebeliği düşündürecek hiç bir şey yok ortada eşinide üzmüşsün boşuna yani stresinKizlarr yaa çok kötü hissediyorumbirde sol kasigimda ara ara giren bi agri var..kanama lekelenme yok..Eşim sabaha kadar uyuyamadi..surekli iyimisin diye soruyor.
Canim sen ihmal etme yinede ama benimde var Ağrı'm bazen öyle bir giriyor kı adım atamıyorumKizlarr yaa çok kötü hissediyorumbirde sol kasigimda ara ara giren bi agri var..kanama lekelenme yok..Eşim sabaha kadar uyuyamadi..surekli iyimisin diye soruyor.
Insallah oyledir canim..Stres yapmayayim diyorum ama elimde degil surekli düşünce halindeyim esimde bu halime uzuluyor.Boşuna stres yapıyorsun bence bu şekilde kendine de bebeğine de zarar gelir dış gebeliği düşündürecek hiç bir şey yok ortada eşinide üzmüşsün boşuna yani stresin
Ptesi gel dedi ama annem o gune beklenmez yarin git ptesi yine gidersin dedi..aksam agrim daha coktu simdi daha iyiyimCanim sen ihmal etme yinede ama benimde var Ağrı'm bazen öyle bir giriyor kı adım atamıyorum
benımde agrım ve yanmam var. adetımın 32.gunu bugun yarın tekrar test yapıcam silik cızgı netelsecekmı bakalımCanim sen ihmal etme yinede ama benimde var Ağrı'm bazen öyle bir giriyor kı adım atamıyorum
Kızlar ilişkinin üzerinden 8 gün geçtiyse 8.64 değer normal mi bana da yardımcı olun
benim degerım yılbaşı gunu 26.89 çıktı yarın tekrar kan vereceğim eğer artış varsa ben de eylül annesiyim
duyarsan banada haber ver canım yaa satlarımız aynıacaba duyarmiyim sat 29 kasim 12 aralikta iliski oldu duyarmiyim sizce?
ama erken sanki sat gore 4+5 oluyor sanki duyulmaz oglumda 7 haftalikken falan duymustum
Insallah netlesir canim ben 2 gun arayla 3 defa yaptim silik cikti..dun doktora gittim 776 betaa yarin tekrar gidecegimbenımde agrım ve yanmam var. adetımın 32.gunu bugun yarın tekrar test yapıcam silik cızgı netelsecekmı bakalım
yarında keseyi göremeyebilirsin canım temkinli git ama muhtelemen çok minik görünür dediğim gibi 1500 üstünde görülüyor ancak keseInsallah netlesir canim ben 2 gun arayla 3 defa yaptim silik cikti..dun doktora gittim 776 betaa yarin tekrar gidecegim
Başka Bi doktora git bakalım ama kesi için daha çik erkenPtesi gel dedi ama annem o gune beklenmez yarin git ptesi yine gidersin dedi..aksam agrim daha coktu simdi daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?