- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.001
sen son adet tarıhın ne canımInsallah netlesir canim ben 2 gun arayla 3 defa yaptim silik cikti..dun doktora gittim 776 betaa yarin tekrar gidecegim
sat neydi sizin ve karindanmi bakildi
tebrikler sevindim canım senin adına kaç mm kesen
Evet canım mega. Lebriz hale aktün tamer çok iyi eğlenceli bir dr. Kendini çok rahat hissedersin ama yoğun biraz. Ayfer hanım derya hanım nagigan hanım daçok iyi. Mega nın kadın doğ.dr larının bir çoğu iyi. Hem hastane olarak hem de dr olarak memnun kalabileceğin bi hastane. Doğumdan sonrası için de önemli seçeneğin hastane. Çocuk dr larıda çok iyi. Özellikle serdar al devam ettiğim ve bilgisine güvendiğim bir çıcuk çocuk dr u
Canım bende Bezmialeme aldım şimdilik tahlıl aşaması için 2 haftaya da ya Avrasya hastanesine yada medipol vatana gidicemCanım çok teşekkür ederim.lebriz hanımı düşünüyorum ama bütçe olarak eşim ne der bilmiyorum.olmazsa nagihan hanıma gidicem inşaallah.
Uzun uzun anlatmışsın Allah razı olsun
Benim hala ağrım ve akıntım diğer belirtiler için erken zaten daha
Canım bende Bezmialeme aldım şimdilik tahlıl aşaması için 2 haftaya da ya Avrasya hastanesine yada medipol vatana gidicem
Benim normaldede olurdu şimdi daha gazla aman akıntıdan bişi olmaz. Gece çok huzursuz uyuyorum çok sık uyanıyorum. Sabah 7 buçukta çıkıp 7de anca geliyoruz yoruluyorumCanım bende de iki gündür su gibi az aa akıntı var.ondan önce kupkuruydu.
Ağrılarım azaldı.bugün dışardaydım baya yürüdüm.ağrım olmadı hiç.
Bi ablam daha yeni hamile ondan baya tahlıl istediler burda kızlarda Bi kaç test adı sordu ilk önce devlette tahlilleri halletmek mantıklı geldi özelde tahlıl yaptırmak uçukTahlilleri doktorun mu istedi canım.
Ben hiç doktora gitmedim.kanda öğrendim o kadar.gitsem benden de isterlermi?
İdrarda çıkmış Can'ım sonuçta yarın sağlık ocağı yakınsa git bence kan ver adetin kaç gün geçtikızlar yarın yada bu aksam tekrar test yapsam persembe yada cuma kan tahlılı yaptırsam olur mu ? daha ocnemı kan tahlıl yaptırayım
Bi ablam daha yeni hamile ondan baya tahlıl istediler burda kızlarda Bi kaç test adı sordu ilk önce devlette tahlilleri halletmek mantıklı geldi özelde tahlıl yaptırmak uçuk
Haberleşelim burdan canım ağrı normaldir dimi ben bırazda korktuğum için gitmek istiyorumÖnceden hazırlıklı olmak daha güzel tabi.
Bende devlette yada sağlık ocağında yaptırırım.iyi yapmışsın
İdrarda çıkmış Can'ım sonuçta yarın sağlık ocağı yakınsa git bence kan ver adetin kaç gün geçti
Benimde dün adet günümde Bi dahada idrara gerek yok senceCanım bugun adet günüm normalde. yani biraz düzensiz çünkü 32. gunumdeyım.
Haberleşelim burdan canım ağrı normaldir dimi ben bırazda korktuğum için gitmek istiyorum
hepimiz aynıyızBende bugün ağrım olmadı diye endişelendim :) ağrısada ağrımasada endişeleniyoruz işte :)
10 kasim en son adet tarihimsen son adet tarıhın ne canım
10 kasim en son adet tarihimsen son adet tarıhın ne canım
hepimiz aynıyızbazen agrıyo dıye sıkayet edıyorum sonra alısıp enden agrımıyo dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?