2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım çok teşekkür ederim.lebriz hanımı düşünüyorum ama bütçe olarak eşim ne der bilmiyorum.olmazsa nagihan hanıma gidicem inşaallah.
Uzun uzun anlatmışsın Allah razı olsun

Canım çok teşekkür ederim.lebriz hanımı düşünüyorum ama bütçe olarak eşim ne der bilmiyorum.olmazsa nagihan hanıma gidicem inşaallah.
Uzun uzun anlatmışsın Allah razı olsun
Canım bende Bezmialeme aldım şimdilik tahlıl aşaması için 2 haftaya da ya Avrasya hastanesine yada medipol vatana gidicem

Canım bende de iki gündür su gibi az aa akıntı var.ondan önce kupkuruydu.
Ağrılarım azaldı.bugün dışardaydım baya yürüdüm.ağrım olmadı hiç.
Benim normaldede olurdu şimdi daha gazla aman akıntıdan bişi olmaz. Gece çok huzursuz uyuyorum çok sık uyanıyorum. Sabah 7 buçukta çıkıp 7de anca geliyoruz yoruluyorum

Tahlilleri doktorun mu istedi canım.
Ben hiç doktora gitmedim.kanda öğrendim o kadar.gitsem benden de isterlermi?
Bi ablam daha yeni hamile ondan baya tahlıl istediler burda kızlarda Bi kaç test adı sordu ilk önce devlette tahlilleri halletmek mantıklı geldi özelde tahlıl yaptırmak uçuk

kızlar yarın yada bu aksam tekrar test yapsam persembe yada cuma kan tahlılı yaptırsam olur mu ? daha ocnemı kan tahlıl yaptırayım

Bi ablam daha yeni hamile ondan baya tahlıl istediler burda kızlarda Bi kaç test adı sordu ilk önce devlette tahlilleri halletmek mantıklı geldi özelde tahlıl yaptırmak uçuk

Önceden hazırlıklı olmak daha güzel tabi.
Bende devlette yada sağlık ocağında yaptırırım.iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…