• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
gunaydin canim ucuk virusu nedir? benim dudagimda ucuk cikti 5 gun oldu hala sizliyor onunla alakali biseymi anlamadim
canım uçuk virüsü olarak geçiyor ama tam bilemiyorum açıkçası hamilelikte pozitif olması ıgmnin büyük sıkıntı olabiliyormuş bebek için cmvye bakıldı sonuç bekliyorum bende

yumurta yagda yada haslama her sabah yerim sut marketten aldigimi iciyorum isitmadan ve seker katmadan yogurt yemeye calisiyorum ama tam dikkat edemiyorum
doktorumun beslenmeyle alakalı söylediklerini yazayım. Günde 2 bardak süt mutlaka 1 lt su olmak üzere günlük 3 litre sıvı alınacak ymurta mutlaka yenecek. Taze sebze meyve bolca yenecek et tavuk balık en az haftalık 90 gr 3 fincan çay 1 nescafe 1 türk kahvesi günlük alabileceğin maksimum kafein miktarı bu kadar ton balığı falan bu tarz şeyleri tavsiye etmiyor çünkü konservelerde ve alabalıkta cıva oranı fazlaymış bu arada papatya çayı içebilirsin dedi hiçbir zararı yokmuş

doktorumun beslenmeyle alakalı söylediklerini yazayım. Günde 2 bardak süt mutlaka 1 lt su olmak üzere günlük 3 litre sıvı alınacak ymurta mutlaka yenecek. Taze sebze meyve bolca yenecek et tavuk balık en az haftalık 90 gr 3 fincan çay 1 nescafe 1 türk kahvesi günlük alabileceğin maksimum kafein miktarı bu kadar ton balığı falan bu tarz şeyleri tavsiye etmiyor çünkü konservelerde ve alabalıkta cıva oranı fazlaymış bu arada papatya çayı içebilirsin dedi hiçbir zararı yokmuş
Çay kahve zatın sevmezdim artık hiç içmemeye çalışıyorum konserveyi bende duydum

kansızlık için kırmızı et kan üzümü tüketebilirsiniz yine doktorumun önerisi
Üzüm tüketiyorum işte birde yeşil mercimek normal haşlayıp onu yiyorum ve portakal emilimini sağlasın diye. Et de haftada 1 bakalım

canım uçuk virüsü olarak geçiyor ama tam bilemiyorum açıkçası hamilelikte pozitif olması ıgmnin büyük sıkıntı olabiliyormuş bebek için cmvye bakıldı sonuç bekliyorum bende
ucukmu var sende doktor o yuzden mi tahlil istedi
birde senmiydin hatirlayamadim folidoce kullanan ac mi tok mu aliyorsun

• Beğen
Reactions: fml
kizlar birde kutu kapali sutleri sogukmu sicakmi iciyorsunuz ve hangi peynirleri tuketiyorsunuz. bu arada 3 te randevum var kese icin gidecegim ilk bebegim gibi heyecan yaptim

ucukmu var sende doktor o yuzden mi tahlil istedi
birde senmiydin hatirlayamadim folidoce kullanan ac mi tok mu aliyorsun
yok canım geçen yıl cmv ıgm pozitifti oyüzden istedi ama genelde isteniyor toksoplazma rubella gibi buda

kizlar birde kutu kapali sutleri sogukmu sicakmi iciyorsunuz ve hangi peynirleri tuketiyorsunuz. bu arada 3 te randevum var kese icin gidecegim ilk bebegim gibi heyecan yaptim
hadi inşallah kalp atışlarınıda duyarsın belki

acaba duyarmiyim sat 29 kasim 12 aralikta iliski oldu duyarmiyim sizce?
benimde 12 aralık ilişki günü bugün 5.haftama girdim ultrasona göre duyulmaz heralde bilemedimki 6.haftadamı duyuluyor

Back
X