- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
Kızlar merhaba, :) bende aranıza katılıyorum sanırım :)) daha doktora gitmedim kan tahlili yaptıramadım ama testlrim pozitif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen kese yı görünsen yaz olur mu benimdeacaba duyarmiyim sat 29 kasim 12 aralikta iliski oldu duyarmiyim sizce?
canim hayirli olsun hosgeldin aramiza
tamam yazicam canimCanım sen kese yı görünsen yaz olur mu benimde
Bende cumartesiye aldım 4+5 olcaz ona göre gideyimtamam yazicam canim
hoşbulduk canım perşembe cuma inş kan vericemcanim hayirli olsun hosgeldin aramiza
bende bugun gidicem doktora bebisi 7 haftalikken gorebilirsin bence 5 haftalikken kese gorunuyor sadece diye biliyorum. sat ne zamandi sizin. benim 29 kasim sat ve 16. gun 621.91 cikmisti insaallah artmistir ve kese gorunurKizlar bugun ilk ultrason muayenem olacak cok heyecanliyim. Tahminen 5+5 hafta oldugunu dusunuyorum. Bu gunlerde hem keseyi hem de bebisini goren var mi merak ediyorum. Nolur bana dua edin aksam guzel haberlerle doneyim cok stresliyim. Bu arada dun kan testini tekrar ettim sonuc beta hcg 5200
Canım içini ferah tut değerin çok güzel artmış karından rahatlıkla görünür kesen bebişi değilde yolk saçmı ne var ya o görünür diye düşünüyorum canım takvim yapsana tahmini doğum ne zaman senin baya büyük bebişKizlar bugun ilk ultrason muayenem olacak cok heyecanliyim. Tahminen 5+5 hafta oldugunu dusunuyorum. Bu gunlerde hem keseyi hem de bebisini goren var mi merak ediyorum. Nolur bana dua edin aksam guzel haberlerle doneyim cok stresliyim. Bu arada dun kan testini tekrar ettim sonuc beta hcg 5200
Benim sat 24 kasim. İns keseyi de gorebiliriz insan cok heyecan yapiyor ilk olunca aklima bin turlu sey geliyorbende bugun gidicem doktora bebisi 7 haftalikken gorebilirsin bence 5 haftalikken kese gorunuyor sadece diye biliyorum. sat ne zamandi sizin. benim 29 kasim sat ve 16. gun 621.91 cikmisti insaallah artmistir ve kese gorunur
insaallah goruruz benim 2. bebegim olacak insaallah ama ben bile cok heyecan yaptim. oglumda sat gore 5+4 te gitmistim ve 13.3 mm idi doktor cok kucuk keseyi zor gordum demistiBenim sat 24 kasim. İns keseyi de gorebiliriz insan cok heyecan yapiyor ilk olunca aklima bin turlu sey geliyor
Canim takvime gore 31 agustos 1 eylul gibi gosteriyor.tabi doktorla henuz gorusmedigim icin net bir tarih soyleyemiyorum.Canım içini ferah tut değerin çok güzel artmış karından rahatlıkla görünür kesen bebişi değilde yolk saçmı ne var ya o görünür diye düşünüyorum canım takvim yapsana tahmini doğum ne zaman senin baya büyük bebiş
Anladim peki karindan ultrasonla mi yoksa vajinal yolla mi muayene etmisti keseyi gordugunde?insaallah goruruz benim 2. bebegim olacak insaallah ama ben bile cok heyecan yaptim. oglumda sat gore 5+4 te gitmistim ve 13.3 mm idi doktor cok kucuk keseyi zor gordum demisti
karindan ultrasonla bakmisti. bugun erkek doktora gidicem insaallah karindan bakarAnladim peki karindan ultrasonla mi yoksa vajinal yolla mi muayene etmisti keseyi gordugunde?
Benim doktorum bayan ama insallah karindan gorulur. Vajinal yolla muayneede bi tedirgin oluyo insankarindan ultrasonla bakmisti. bugun erkek doktora gidicem insaallah karindan bakar
Bebeği göremeyebilirsin cnm ama keseyi kesin görürsün haber ver bizedeKizlar bugun ilk ultrason muayenem olacak cok heyecanliyim. Tahminen 5+5 hafta oldugunu dusunuyorum. Bu gunlerde hem keseyi hem de bebisini goren var mi merak ediyorum. Nolur bana dua edin aksam guzel haberlerle doneyim cok stresliyim. Bu arada dun kan testini tekrar ettim sonuc beta hcg 5200
doguma yaklastikca alisiyor insan ama nede olsa utaniyoruzBenim doktorum bayan ama insallah karindan gorulur. Vajinal yolla muayneede bi tedirgin oluyo insan
Büyük büyük ihtimalle canımkizlar benim 6. gun once 621.91 di sizce ne kadar yukselmistir kese gorunur dimi