2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım 17.gündü normalde 14.günde yumurtluyordum 5 haftayken 4 hafta 4 gün çıktı tamda ilişki gününü netleştiriyor

Kızlar iyi akşamlar rubella toksoplazma cmv testlerini yaptırdınızmı sonuçları belli olan varmı? Bağışıklığımız yoksa sıkıntıları neler oluyor bilgisi olan varmı

Kızlar iyi akşamlar rubella toksoplazma cmv testlerini yaptırdınızmı sonuçları belli olan varmı? Bağışıklığımız yoksa sıkıntıları neler oluyor bilgisi olan varmı
Daha önceden yaptırdığım için az çok biliyorum
Toksoplazma negatif çıkarsa çiğ ete dokunmaman,sebze ve meyveleri özelkle toprağa yakım olanları sirkeli suda bekletip öyle yıkaman gerekiyor,çiğ köfte yasak hayvalara temas dikkat edilmesi gerekiyor
Rubella kızamıkçık
Cmv yi hatırlayamadım

Reactions: fml
hangi medipol canım megamı?
Hangi doktoru tavsiye edersin?
Evet canım mega. Lebriz hale aktün tamer çok iyi eğlenceli bir dr. Kendini çok rahat hissedersin ama yoğun biraz. Ayfer hanım derya hanım nagigan hanım daçok iyi. Mega nın kadın doğ.dr larının bir çoğu iyi. Hem hastane olarak hem de dr olarak memnun kalabileceğin bi hastane. Doğumdan sonrası için de önemli seçeneğin hastane. Çocuk dr larıda çok iyi. Özellikle serdar al devam ettiğim ve bilgisine güvendiğim bir çıcuk çocuk dr u

Arkadaşlar biliyorsunuz Çarşamba. 8.61 cuma 47.31 dünde yanı pazartesi 219 çıktı Bi daha yaptırayım mı kan tahlili

Arkadaşlar biliyorsunuz Çarşamba. 8.61 cuma 47.31 dünde yanı pazartesi 219 çıktı Bi daha yaptırayım mı kan tahlili
Cnm bence bekle değerin gayet güzel artmış çok kan vermeye karşıyım ben

Beslenmelerinizi dikkat edıyor musunuz benim demir düşük ondan dolayı dikkat ediyorum süt yumurta yoğurt meyve birde mercimek eksik etmiyorum normalde hayatta şekersiz süt içemem şekersiz içmeye çalışıyorum

Maşallah güzel artmış bencd artık kan ladırmayın.. benim değerimde dün 8.65 çıktı bana umut oldunuz
Olsun tabi canım doktor bana kızmıştı iğne etkisi bu sonuç diye ama ben inatlaştım eşimde bende inanmadık doktora çok şükür sonuç şu an ilerliyor Rabbim hayırla tamamına ermesini Nasip etsin herkese

canım benim asıl sıkıntım cmv sitemegolavirüs uçuk virüsüymüş geçen yıl ıgm pozitifti kimyasal gebelik yaşadığım zaman şu anda da pozitif çıkarsa 3 ay sonra bebeğe zarar verip vermediği belli oluyormuş zarar verirse bebeği alırız dedi doktor

gunaydin canim ucuk virusu nedir? benim dudagimda ucuk cikti 5 gun oldu hala sizliyor onunla alakali biseymi anlamadim

Reactions: fml
yumurta yagda yada haslama her sabah yerim sut marketten aldigimi iciyorum isitmadan ve seker katmadan yogurt yemeye calisiyorum ama tam dikkat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…