- 26 Temmuz 2016
- 1.374
- 563
- 123
Ayy bugun benimde randevum.var 5+3 bende bebegi merak ediyorum kese icinde varmi yokmu diyeKızlar doktordan geldim 5+3 keseyi gördük. Ama daha bebişi göremedik 2 hafta sonra gel dedi. Nasıl geçecek 2 hafta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bugun benimde randevum.var 5+3 bende bebegi merak ediyorum kese icinde varmi yokmu diyeKızlar doktordan geldim 5+3 keseyi gördük. Ama daha bebişi göremedik 2 hafta sonra gel dedi. Nasıl geçecek 2 hafta
Yaaa cok guzelNedense bizde hep kız ismi bakıyoruz. Özellikle eşim çok fazla kız istiyor. Hatta daha bebek planımız bile yokken Nisan ayında çok güzel bir havada dısaridaydık. Romantik bir andı bizim için. Bir anda ikimiz birden "ya bir gün kızımız olursa adı Nisan olsun mu dedik" O yüzden kız olursa isim belli. Ama ben iki isim çok severim. İkinci isim olarak Defne diye bastırıyorum.![]()
Oyy kocaman buyumus bile, sansi bahti da guzel olsun huyu kadarBenimde ilk çocuğum terazi. 18 yaşına girdi çok şükür. Terazi burcunu çok severimÇok naif, güzel kalplidir teraziler. Huzur verir. Bu da terazi olsun isterdim ama bakalım akrep nasıl oluyor.
Ya benim esim de oyle, bilmedigim bir babalik deneyimi varmiscasina rahat ve surekli telkij verir haldeBende sürekli kendimi dinliyorum. Değişik birsey hissetsem hemen internetten araştırıyorum. Girip hemen buradan bakıyorum. Benim gibi hisseden var mı diye. Artık eşim elimde telefonla görünce yine neye taktın da bakıyorsun acaba, düşünme büyür,doğar, rahat ol diyor. Manyaklığın zirvesini zorluyorum gibi geliyor bazen![]()
Bana guzel geldi canim asagi yukari 36 saat gibi vermis oldun di miÇarşamba gece 12 de 973 dü
Bugün sabah 8,30 da 1482 olmuş kızlar iyi mi değer
Aynı saate vermedim ama yükseliş güzel mi
32 saat falan ediyor canımBana guzel geldi canim asagi yukari 36 saat gibi vermis oldun di mi
Amin Allâh razı olsun.Başınız sagolsun. Rabbım bir daha evlat acısı yaşatmasın. Hiç kimseyi bu dertle sınamasın![]()
Çok sevindim gerçekten. Hayırla büyüsünler al kucağına inşallah.Serocum Hemde tek yumurta ikizlere![]()
Pazartesi görünecektir inşallah içinizi ferah tutunsat 13 Şubat . Gözükmesi için çok erken dedi bana da . Bugün 5+1
Geç döllenme mi olmuş senin deVajinali sen mi istemedin canım? Ben de geçen hafta 8 haftalıkken bile karından gözükmedi vajinal bakınca gözüktü
bizim aile de de yok canım ikiz .Bize aşırı süpriz oldu ama ikizlerde risk çok fazla korkuyorum birazÇok sevindim gerçekten. Hayırla büyüsünler al kucağına inşallah.
Bende ikiz olmasını çok istiyorum. Tabi ailede öyle bişey yok ama nasip tabi Allâh büyük. Dua et madem bana da senin dualar x2 kabul olur belki![]()
Çok şükürDaha da iyi![]()
İnşallah rahatım troidim de normal çıkmış . Ondan korkuyordum hamile kalınca fırlıyordu normalde . Çok şükür herşey normal . Mucize bebek tam tüp bebeğe başlıcaktık bu ay 4 senedir uğraşıyorum 4 düşükPazartesi görünecektir inşallah içinizi ferah tutun![]()
Malesef bizde de öyle sadece anneler babalar bilsin dedik annem bir kişiye söylemiş o herkese söylemiş. Şimdi halamlar teyzemler tebrik için arıyor ama daha ultrasonda bebeği göremedik.Aynı bizzzzduymayan kalmadı delirmelik
![]()
Göremeyebilirsin. Ben dün 6+3 de göremedim doktor normal dedi. Kese büyüklüğüne baktı sadece düzenli büyümüş mü diye.Ayy bugun benimde randevum.var 5+3 bende bebegi merak ediyorum kese icinde varmi yokmu diye
ben de senin gibi düşünüyorum akrep iyidir güçlüdür ayakları yere sağlam basarAranıza terazi olmasından korkan bir benim herhaldeBen akrep olsun istiyorum terazilerin yüzeyselliğine ve ortama göre şekil almalarına dayanamıyorum
benim de eşimin de akrep konumları var sezgileri güçlü tutkulu derin güçlü bir çocuk olur
![]()
ben de de bazen dişlerim sallanıyor gibi oluyorum esniyor sanki çok garip oluyor yaaGünaydın, malesef hamilelikte diş ve diş etleri çok hassas oluyor apse yapmış olma ihtimali yüksek sizin![]()