• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Kizlar bugun neyi farkettim ben 22 gune bir adet oluyorum bugun sata gore 38 gunluk ben 22 gun once testte silik hayalet cizgi ile gordum geriye kaldi 16 gun 5 gunu adet dersek 11 gunluk ken testte kendini gosterdi

Nedense bizde hep kız ismi bakıyoruz. Özellikle eşim çok fazla kız istiyor. Hatta daha bebek planımız bile yokken Nisan ayında çok güzel bir havada dısaridaydık. Romantik bir andı bizim için. Bir anda ikimiz birden "ya bir gün kızımız olursa adı Nisan olsun mu dedik" O yüzden kız olursa isim belli. Ama ben iki isim çok severim. İkinci isim olarak Defne diye bastırıyorum. 🥰
Yaaa cok guzel🌸 hem de bence anisi olmasi da cok guzel esinizle ortak bir anda cikmis agzinizdan cok seker 🥰 bizim bir Defnemiz var ailede, Defneler cok guzel oluyorlar bence 😍

Benimde ilk çocuğum terazi. 18 yaşına girdi çok şükür. Terazi burcunu çok severim 💙 Çok naif, güzel kalplidir teraziler. Huzur verir. Bu da terazi olsun isterdim ama bakalım akrep nasıl oluyor.
Oyy kocaman buyumus bile, sansi bahti da guzel olsun huyu kadar🩵 naiflik bazen teraziye yük olur, nereden bildigimi sormayin🥲😁 Bir terazi tatmissiniz, bakalim akrep nasil hepimiz gorucez yasayip🐣

Bende sürekli kendimi dinliyorum. Değişik birsey hissetsem hemen internetten araştırıyorum. Girip hemen buradan bakıyorum. Benim gibi hisseden var mı diye. Artık eşim elimde telefonla görünce yine neye taktın da bakıyorsun acaba, düşünme büyür,doğar, rahat ol diyor. Manyaklığın zirvesini zorluyorum gibi geliyor bazen 😅
Ya benim esim de oyle, bilmedigim bir babalik deneyimi varmiscasina rahat ve surekli telkij verir halde😅 dun beni muayenede doktoruma sikayet etti yine… 😂zaten yeterince kaygiliymisim simdi cok daha artmis, gebeligi kendime zehir ediyormusum, boyle dokuz ayi nasil tamamlarmisim 🙄🙄

Çarşamba gece 12 de 973 dü
Bugün sabah 8,30 da 1482 olmuş kızlar iyi mi değer
Aynı saate vermedim ama yükseliş güzel mi

Eklentiler

• IMG_0604.webp
    IMG_0604.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 19
Serocum Hemde tek yumurta ikizlere :KK200::KK200:
Çok sevindim gerçekten. Hayırla büyüsünler al kucağına inşallah.
Bende ikiz olmasını çok istiyorum. Tabi ailede öyle bişey yok ama nasip tabi Allâh büyük. Dua et madem bana da senin dualar x2 kabul olur belki 😃😇

Çok sevindim gerçekten. Hayırla büyüsünler al kucağına inşallah.
Bende ikiz olmasını çok istiyorum. Tabi ailede öyle bişey yok ama nasip tabi Allâh büyük. Dua et madem bana da senin dualar x2 kabul olur belki 😃😇
bizim aile de de yok canım ikiz .Bize aşırı süpriz oldu ama ikizlerde risk çok fazla korkuyorum biraz

Pazartesi görünecektir inşallah içinizi ferah tutun 😊
İnşallah rahatım troidim de normal çıkmış . Ondan korkuyordum hamile kalınca fırlıyordu normalde . Çok şükür herşey normal . Mucize bebek tam tüp bebeğe başlıcaktık bu ay 4 senedir uğraşıyorum 4 düşük 🥲 geleceği zamanı o kadar iyi biliyorlar ki ..

Aranıza terazi olmasından korkan bir benim herhalde 🙈 Ben akrep olsun istiyorum terazilerin yüzeyselliğine ve ortama göre şekil almalarına dayanamıyorum 😁 benim de eşimin de akrep konumları var sezgileri güçlü tutkulu derin güçlü bir çocuk olur😍
ben de senin gibi düşünüyorum akrep iyidir güçlüdür ayakları yere sağlam basar 🔥❤️‍🔥

Back
X