• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Günaydın, Ben de sabah bu dertle uyandım size bunu soracaktım. Dişimi fırçalarken bi acı hissettim sonra çeneme dokununca beze oluşmuş. Dişimde de bir yara var gibi belki ondan kaynaklı olmuştur ayy bilemedim. Kritik dönemler dişçiye gitmek istemiyorum ama enfeksiyon varsa o da bebişe zarar verir mi diye de düşünüyorum. Var mı benzer durum yaşayanlarınız, belki hormonal olmuştur?
Günaydın, malesef hamilelikte diş ve diş etleri çok hassas oluyor apse yapmış olma ihtimali yüksek sizin :(

Bir süre gizli tutma konusunu biz asla yönetemedik, gizliliği bırak, 13 yıllık evliliğin zorlu tedavi sürecinden sonra gelen bir gebelik olduğu için, böyle bir yayılma olamaz, korkunç yaa kimler kimler duymamış kiiiii. Her duyan +100 kişiye daha yaymış başka açıklaması olamaz. Çalışıyorum şirket kendimize ait, şu sıra keyfim yok nadir gidiyorum. Başka çalıştığımız firmalardan bile tebriğe arıyorlar öyle bir yayılma yani. Ve tebrik eden herkesin +1 cümle de akıl verdiğini düşün. ÇOK DAHA KOMİĞİ TEBRİK EDEN HERKES, AMAN KİMSEYE SÖYLEME DİYOR HAHHHAHAHHA
Aynı bizzzz😂😂 duymayan kalmadı delirmelik 😂😂

Kızlar ben kontrole kaçar hem dahiliye hem kadın doğum troid içinde sıra aldım bide başımda bu var ilacım da bitmişti . Güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah bugün . Dua edin keseyi falan göreyim ya 🥹
Hadi inşallah güzel haberlerle gel 🙏🌸
Troid bende de var öğrenmeden önce ilaç kullanıyordum pazartesi gideceğim kontrole dozu arttıracak büyük ihtimalle 😔

Kızlar doktordan geldim 5+3 keseyi gördük. Ama daha bebişi göremedik 2 hafta sonra gel dedi. Nasıl geçecek 2 hafta
Hayırlı olsun, böyle dediklerinde de zaman hiç geçmek bilmiyor ama az sabır 😊

Gece bir sürü rüya gördüm ve resmen sıcaktan uyuyamadım 🫠 5+3ten beri kontrole gitmediğim için sıyırmak üzereyim. pazartesi gideceğim kafada kurmaya başladım mide bulantıma güvenerek bebişimin orada olduğuna ikna oluyorum imdat 😂

Gece bir sürü rüya gördüm ve resmen sıcaktan uyuyamadım 🫠 5+3ten beri kontrole gitmediğim için sıyırmak üzereyim. pazartesi gideceğim kafada kurmaya başladım mide bulantıma güvenerek bebişimin orada olduğuna ikna oluyorum imdat 😂
benim kontrolüme 15 gün var resmen saatleri sayıyorum .Kafayı yicez galiba bende belirti de yok :)

Hadi inşallah güzel haberlerle gel 🙏🌸
Troid bende de var öğrenmeden önce ilaç kullanıyordum pazartesi gideceğim kontrole dozu arttıracak büyük ihtimalle 😔

Hayırlı olsun, böyle dediklerinde de zaman hiç geçmek bilmiyor ama az sabır 😊
Karından baktı gözükmedi tekrar beta istedi sonuca göre pazartesi tekrar görüşelim dedi . Ama rahim duvarın güzel kalınlaşmış 12m dedi . Kaç olması gerekiyor normalmi kızlarrr🙏

Karından baktı gözükmedi tekrar beta istedi sonuca göre pazartesi tekrar görüşelim dedi . Ama rahim duvarın güzel kalınlaşmış 12m dedi . Kaç olması gerekiyor normalmi kızlarrr🙏
Son adet tarihin ne zamandı? Bana da geçen hafta perşembe sat a göre 5+3 oluyordu ama geç döllenme büyük ihtimalle karından göremedi keseyi rahim duvarın kalınlaşmış demişti 24 ünde pazartesi keseyi görmeye gideceğim inşallah görürüm

Karından baktı gözükmedi tekrar beta istedi sonuca göre pazartesi tekrar görüşelim dedi . Ama rahim duvarın güzel kalınlaşmış 12m dedi . Kaç olması gerekiyor normalmi kızlarrr
ay bende hamilelik şüphesiyle adetimin ilk günü gittiğimde rahim kalınlaşmış 12 mm demişti. sonraki hafta keseyi gördük

Vajinali sen mi istemedin canım? Ben de geçen hafta 8 haftalıkken bile karından gözükmedi vajinal bakınca gözüktü

Son adet tarihin ne zamandı? Bana da geçen hafta perşembe sat a göre 5+3 oluyordu ama geç döllenme büyük ihtimalle karından göremedi keseyi rahim duvarın kalınlaşmış demişti 24 ünde pazartesi keseyi görmeye gideceğim inşallah görürüm
sat 13 Şubat . Gözükmesi için çok erken dedi bana da . Bugün 5+1

Vajinali sen mi istemedin canım? Ben de geçen hafta 8 haftalıkken bile karından gözükmedi vajinal bakınca gözüktü
Teklif etmedi ilk hastası bendim adam uyukluyordu zaten :D bende söylemedim pazartesi tekrar görüşelim diyince büyük ihtimalle o gün karından gözükmezse öyle bakar ☺️

Back
X