• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ilk daha bugun baktirdim kanda..ptesi tekrar gelmemi soyledi..kizimda ultrasonda hemen görulmustu sanirim beta falan bakilmamisti...Kanama görmedim çok şukur ama doktor oyle diyince tetikte bekliyorumm stres oldum.
Yok sen stres yapma sana erken ben bide adet oldum ondan korkuyorum benim değerim adetten sonra düşmeyip yükselmeye devam ediyor

Betahcg artışların nasıldı canım. Dış gebelikte tek değere göre teşhis koymamaları gerek. Ayrıca 1500 lü değerlerden sonra kese gözükür. İnşallah herşey yolunda gider. Birdahaki muayenende görürsün keseyi.
Ilk bugun baktirdim betaya 776 cikti ptesi yine gidecem insallah bi sorun gorunmez..

Yok sen stres yapma sana erken ben bide adet oldum ondan korkuyorum benim değerim adetten sonra düşmeyip yükselmeye devam ediyor
Canim benimm en yakin zamandaa hayirli haberler aliriz insallah..Rabbim neylerse guzel eyler..

29 28 günlük periyot ta 16. Yumurtladım benim de mi geç döllenme olmuş oluyor

Evime en yakın medipol var
Medipol mega ve medipol esenler.ikisinden birinde karar kılıcam.
Benim demirime filan bakılmadı daha.bende gittiğimde yaptırıyım testleri.
Senin yaşın kaç canım :)
Canım ben iki çocuğumuda medipolmega da doğurdum. Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim

Kizlar beta 776 cikti.. ama kese görünmedigi icin ptesi yine cagardi ve dış gebelik ihtimaline kendini hazirla dedi... :110: pazaatesi nasil gelecek simdi
Bunu söylemesinin sebebi ne ki 776da kese görünmemesi çok normal

Ben geeldimm :KK71:
Şu elektronik idrar testinden yaptim pozitif çıktı 2-3 haftalik gebelik yazdı sonra bitane daha klasik testten yaptim oda belirgin cizgi çıktı. Yarin sabah kan testi yaptircam :KK9::KK9:
Tebrikler canım

Ben geeldimm :KK71:
Şu elektronik idrar testinden yaptim pozitif çıktı 2-3 haftalik gebelik yazdı sonra bitane daha klasik testten yaptim oda belirgin cizgi çıktı. Yarin sabah kan testi yaptircam :KK9::KK9:
Hayırlı olsuuunnn :halay:

Back
X