inşallah kavrar cnm. ıslak bekletmek söz konusu bile olamıyor ki kendi çıkarıyor kıyafetlerini ıslandığı an çıkarıyor ve çıplak dolaşmaya başlıyor en büyük hobisi çıplak dolaşmak
kardeşini cok seviyor oglusum, bebek diye diye pesinde surekli öpüyor kokluyor. neden yaptığını bilmiyorm ama kolunu falan sıkılıyor bi kac kere uyardım uf olur diye vurcam demeye başladı surekli gözüm üzerinde bi kere karnına basmak istedi onun harici vurma faln olmadi hic . oyuncakları getiriyor oynicak diyor yemek vermeye çalışıyor bikere hep birlikte mutlaktaydık bulaşıkla ugrasiyordm arkamı bi dondum agzina mandalina vermeye çalışıyor oglanda emmeye çalışıyor
cok zor gerçekten hava soğuk olduğu icin bebegi cikaramadigimdan kizimda içeri tikildi kaldi enerjisini atamıyor . ikisine yetemiyorum sosyal hayat sifir baba destek olmaya çalışıyor ama oda çok yoğun çalışıyor ve kızımla birlkte oyun kurmada anlasamiyorlar ve kiz hep bnaa oyun oynayalm diyo. ama bn hamilelikten cok cok iyiym hamilelik beni mahvetti gerçekten çok zor geçti bunalıma girecektim az kalsin bedenen yorgunum suan ama en azindan sinirli ruh halim gecti ağrılar, bulantılar gecti yemek yiyebiliyorum , cocugumla oynayacak halim var şükür yani
bebegi kıskandı mi dersen asiri degil ama kıskanma var mesela bn bebekle ilgileniyorsam hemen ya kendide gelip sevmeye calisiyor oglumu ver faln diyor yada cisim geldi, su icicem ,kalk oyuncak oynayalm demeye başlıyor. davranışlarında değişiklik olarak cok aglamaya basladi galiba bebekle agladiginda ilgilendigimizi cozdu . 2 yas krizleri devam ediyir dogumdan onceki gbi inatlar faln filan ama gecicek insallah:)
cok ordan burdan karmaşık anlattım ama k.bakma