2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar çocuk odasını nerden aldınız veya yaptırdınız mı? sakıncası yoksa resim atabilir misiniz
biz hala ayni odada yatiyoruz her yanımız besik 🤣 2bucuk yaşına kadar da ayirmayi düşünmüyorum . suana kadr hazir degildi halada degil bence geceleri korkuyor hele smdi eve yeni bir bireyde geldi ki suanda hc hazir değil-dir

belirtiler nasil oluyor? aslinda bn kendim istediğim icin denemedm kizim bezi reddiyordu baglatmiyordu bnde o zaman tuvalete yapmalısın dedm bi hevesle kendi gitmek istiyordu denedik olamadı smdi gene istemiyor bez ama o zamn tuvalete gidicez diyince bez istiyorum diyor 🤣
Sekiz belirti var canım. İnternetten araştır istersen.
sabah bezi kuru uyanması
Gün içinde iki üç saat bezinin kuru kalması
Konuşması vb. Şeylerdi

Anne hissediyor :KK66: kizimda 3. ve 4.ayda erkek dediler ama bn kiz hissediyordum eşime dedm hep bak yanılıyor olabileler çünkü kiz hissediyorum hisle olurmu öyle bn de erkek hissediyorum derdi sonuç kızımız oldu :) bunda da sordu ne hissediyorsun erkek dedm once ses etmiyordu her kontrolde cinsiyeti neymiş diye sormaya basladi dedm ya hayırdır ne cok soruyorsun yeminmi etsinler erkek diye 🤣🤣 bn kiz hissediyorum demesin mi bak gir kiz çıkcak bu dogumda diyor birde 🤪 deli mi ne kizdada boyle yapmıştı .

seni sezaryen yaptın diye hatirliyordum aslinda igneden dolayi :) insallah gene mormal olur ikinci dogum daha kolay oluyormus tabi bi aksilik oluşmazsa bn doguma ck iyi hazırlandım cok korkuyordum hatta kontrollere gittigimde çatalı gorunce ürküyordum hele son hafta hastaneye gittigimde sancm vardi yatış yaparlar dogum olur diye agladm 🤣 ama dogumum ck guzel geçti cok şükür
Eşinde napsın 1.ye erkek demişler kız çıkmış bunda da aynı olacağını sanmış:) sağlıkla büyüsünler işallah hepimizin yavruları canım. Ben kızımda 36.haftada gebelik kolestazı çıkmıştı ve 38+0da rahim yumuşatıcı ile 16.saatte normal doğum yaptım inşallah bu kez kolestaz çıkmaz. Bende şu an doğumdan korkuyorum o anları hiç düşünmüyorum 2.doğum hep daha kolay oluyor diye söylediği için herkes kendimi telkin ediyorum, doğum anı aklıma geldikçe doğduktan sonraki o ilk kucağına alış o ilk emzirme o tarifsiz anları düşünüyorum hep

Eşinde napsın 1.ye erkek demişler kız çıkmış bunda da aynı olacağını sanmış:) sağlıkla büyüsünler işallah hepimizin yavruları canım. Ben kızımda 36.haftada gebelik kolestazı çıkmıştı ve 38+0da rahim yumuşatıcı ile 16.saatte normal doğum yaptım inşallah bu kez kolestaz çıkmaz. Bende şu an doğumdan korkuyorum o anları hiç düşünmüyorum 2.doğum hep daha kolay oluyor diye söylediği için herkes kendimi telkin ediyorum, doğum anı aklıma geldikçe doğduktan sonraki o ilk kucağına alış o ilk emzirme o tarifsiz anları düşünüyorum hep
cok iyi yapıyorsun guzel seyler düşünmeli. insalah olmaz kolestaz . sancini evde çekmek cok daha guzel ve rahat.. sancilar 3 4 dk ya düşünce gidip doğurup cikmali🙈 inslh kolay bi doğumun olur perine masaji yürüyüş pilates gbi seneleri mutlaka yap derm. som 2 3 hafta boyuna merdiven çıktım artk son gunler 9 kat çıkıyordum 🤪

sa

sağol canım yazın için. kızım hiç hazır görünmüyor. aylar önce kaka yapınca kaka diye söylerdi, şimdi hiç söylemiyor, rahatsız bile olmuyor. klozeti gösterip kakanı buraya yapmak ister misin diye sordum, "no no no" diyip kaçtı:))

Bizimki de ayni durumda:))) kaka yapiyor degistirmek bile istemiyor bezi kaçıyor. Bu ara kakalari klozete atip bay bay yapıyoruz da simdi değiştirmeye başladı artik

biz hala ayni odada yatiyoruz her yanımız besik 🤣 2bucuk yaşına kadar da ayirmayi düşünmüyorum . suana kadr hazir degildi halada degil bence geceleri korkuyor hele smdi eve yeni bir bireyde geldi ki suanda hc hazir değil-dir

Bizde oda var ama ben ayıramıyorum:KK43: once emme işi bitmeli diye düşünüyorum

kızlar çocuk odasını nerden aldınız veya yaptırdınız mı? sakıncası yoksa resim atabilir misiniz
Ben de daha oda yaptırmadım. Kendi odamızda büyüyen beşiği var ama sadece süs. Aramızda yatıyo, gece uyanıyor bana sarılıyor geri uyuyo. Gece emmeyi bıraktırdığımızdan beri çok daha rahat oldu. Odasını sanırım 4 yaşına gelince ayırıcam. Şu an ev de müsait değil oda ayırmaya zaten. Oda hazırlarken Kızım da sürece dahil olur heveslenir inşallah kendi odam diye.

Bizde oda var ama ben ayıramıyorum:KK43: once emme işi bitmeli diye düşünüyorum
emzirirken bizle yatıyordu zaten 🙈 17 aylikken kestim bn emzirmeyi aşırı bi kac ay sonra yatağı odaya ayirdim ama korkmaya bağırmaya başladığı icin geri bi süre beraber yattik tekrar ayirdim odayı da ayırırım inslh

Ben de daha oda yaptırmadım. Kendi odamızda büyüyen beşiği var ama sadece süs. Aramızda yatıyo, gece uyanıyor bana sarılıyor geri uyuyo. Gece emmeyi bıraktırdığımızdan beri çok daha rahat oldu. Odasını sanırım 4 yaşına gelince ayırıcam. Şu an ev de müsait değil oda ayırmaya zaten. Oda hazırlarken Kızım da sürece dahil olur heveslenir inşallah kendi odam diye.
esim cok karşı bu yaşlarda ayırmaya biz anamızın babamızın yanında yattik bu cocuk gece rüya görüp korksa sen varana kadr korkudan aklını yitirir faln diyor . bi yandan hak veriyorum ama odaisnin ayrılması gerektiğini de düşünüyorum. genede sonuç olarak çocuğa bağlı hazir olmadığı sürece ayirmayiz napalim . nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama çocuğun odasını büyükken yaparsan daha iyi benimsiyormuş odayı daha cok seviniyormus hatta . bide zaten kendi hazir olunca bnm odam niye yok diye soruyormuş. bizimkinin oyuncak odası var yatak almadık sadece büyüyen besikle yanımızda yatıyor .

canım benim oğlum da 1 hafta ishal oldu yeni düzeldi. ben tahlil yaptirmistim rota aşısı olmadığımız ve daha önce dizanteri geçirdiği için. labaratuardan tahlil kabı alıp yapınca yarım saat içinde götürebilirsen için rahat eder.
Bugün kendi doktoruna götürdüm tahlil istedi ama oğlum kaka yapmadı babasının da işe dönmesi gerekiyordu nihayetinde veremedik ama önümüzdeki birkaç gün içerisinde tahlil yaptırıp sonuçları dra göndereceğiz inşallah

Cilek mobilya dan aldik canım biz naturel mi natura serisimi öyle biseydi.
Çilekten aldım ben de canım baby cotton sersisi idi yanlış hatırlamıyorsam
sağolun kızlar

sağol canım baktım çok hoşuma gitti tam istediğim gibi. yalnız o beşik büyüyünce nasıl oluyor? baya yüksek gibi geldi bana
Evet beşikli hali çok yüksek. Zorlanıyordum yatırırken. Beşik çıkınca normal tek kişilik yatak kaldı. Şu an onda yatıyor zaten beşiğe boyu sığmıyor

cok iyi yapıyorsun guzel seyler düşünmeli. insalah olmaz kolestaz . sancini evde çekmek cok daha guzel ve rahat.. sancilar 3 4 dk ya düşünce gidip doğurup cikmali🙈 inslh kolay bi doğumun olur perine masaji yürüyüş pilates gbi seneleri mutlaka yap derm. som 2 3 hafta boyuna merdiven çıktım artk son gunler 9 kat çıkıyordum 🤪
Evet inşallah kolestaz çıkmazda bende sancılı açılmalı şekilde hastaneye gidip normal doğum yaparım. Bizde 9.katta oturuyoruz son haftalarda merdivenler beni bekler o zaman🤣

X