Folidocekızlar hamileyken kullandığınız folik asit hapının adını yazar msınız acil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folidocekızlar hamileyken kullandığınız folik asit hapının adını yazar msınız acil
canım ben hamileyken folidoce kullanmıştım ama içeriğine hiç bakmamışım o zamanlar doktor yazdı diye.solgar folik asit iyi diye biliyorum
Inofolic canim
Teşekkür ederimFolidoce
maşallah 1 günde mi. peki daha önce sinyal vermiş miydi hazır olduğunu nasıl anladın? bide nasıl öğrettin.Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim şehirdışında annemlerdeydim. Bu süreçte kızıma tuvalet eğitimi verdim çok şükür 1 günde öğrendi, bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim maaşallah, gözümde büyütmüşüm sanırım. Cuma günüde dr kontrolüm var 16 haftalık oldu hamileliğim 13te erkek gibi demişti cuma kesinleşir inşallah her şey yolundadır. Yoruluyorum ve korkuyorumda ama inşallah her şey güzel olacak 2 çocukla..
bizim daha iki altta iki üstte var. bitse de kurtulsakKızımın büyük azıları çıkıyor sağ tarafın yarısı çıkmış baya, sol tarafta deri altında beyaz ucu gözüküyor. ateş rahatsızlık olmadı çok şükür ama 1 haftadır az az devam eden burun akıntısı var,otribebe yapıyorum arada.
kızım da aynayla konuşuyor bazen ama anlaşılmıyor. kendisiyle başkası gibi konuşması ilginç geldi psikoloğa sorayım yanıtlarsa yazarım.merhaba kizlar size birsey sormak istiyorm. kizim aynada kendiyle konusuyor bazen bu kim diyorsun adını söylüyor. mesela örnek vererek anlatayım ağlıyordu yatak odasında sonra aynaya bakıp bir an duraksayıp noldu diyr sordu kendine sonra anne tlfon vermiyor dedi. daha sonra bi kere de bn kendini giydirdikten sonra aynaya bakmaya gitti ve kendine bekle baba gelcek adda gitcez tamam mi faln dedi boyle arada iletişimleri oluyor aynayla normal mi anormal bi durummu bilemedim sizinkiler de de varmi boyle bisi?
insallah yanıtlar:) teşekkür ederimkızım da aynayla konuşuyor bazen ama anlaşılmıyor. kendisiyle başkası gibi konuşması ilginç geldi psikoloğa sorayım yanıtlarsa yazarım.
Daha önce kaka yaptığında alt açmasını yayıp ıslak mendille bezini yanına alıp yatıp bacaklarını kaldırıp bitti bitti diyordu, ama çişte hiç sinyal vermedi. Sabah bezi çıkardım beze baybay yapıyoruz artık abla oldun dedim ben abla dedi o gün 2-3 çişini altına yaptı. Yaptığında rahatsız oldu bende 2-3 dk çişli tuttum anlattım böyle ıslatma diye aynı gün akşamında anne çiş diye söyledi oturağına yaptı ve sabaha işemedi. Okuduğum bilgilerde de hep gece tuvalet eğitimi diye bir şey olmaz gündüz tutmayı öğrenen gece de tutar diyodu doğruymuş. Şu an sıklıkla klozete oturtuyorum ama bazen oyundan kendini alamıyo çişi olduğu halde öyle zamanlarda odada oturağına yaptırıyorum.maşallah 1 günde mi. peki daha önce sinyal vermiş miydi hazır olduğunu nasıl anladın? bide nasıl öğrettin.
allah sağlıkla doğmasını nasip etsin canım. herşey güzel olur allahın izniyle, akışına bırak :)
İnşallah canım. Sağ ol. Özellikle kilo vermedikçe bunalıma sürükleniyorum. Bu saate kadar diyetisyenin dediği her şeye uydum ama şimdi bir paket çikolata yedim yarın daha kararlı olacağım inşallah@nisandeniz karamsar olma sen doğum yaptın tedaviylede olsa hamile kaldın ve doğum yaptın sonrasında doğal gebeliğin oldu o yüzden ben inanıyorumki tekrardan hamile kalacaksın ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallah içini ferah tut canım
İki yavruna da maşallah canım :) tuvalet eğitimi soğukta zor olmadı mı? Kızım da tuvalete çiş yapacağım dedi. Çocuk aparatına oturttum. O plastiğin soğuğu poposuna değince öyle ağladı ki benim içim acıdı.Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim şehirdışında annemlerdeydim. Bu süreçte kızıma tuvalet eğitimi verdim çok şükür 1 günde öğrendi, bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim maaşallah, gözümde büyütmüşüm sanırım. Cuma günüde dr kontrolüm var 16 haftalık oldu hamileliğim 13te erkek gibi demişti cuma kesinleşir inşallah her şey yolundadır. Yoruluyorum ve korkuyorumda ama inşallah her şey güzel olacak 2 çocukla..
masallah cnm cok iyi olmus ikinci gelmeden öğrenmesi. bnde denedm ama olmadi hatta oldu 1 hafta 10 gun çişini tuvalete yapıp sonra kaçırmaya veya olduğu yere yapmaya başladı ugrastm ugrastm tekrar ogretemedm hep yapti bi yerlere cis temizlemekten biktim pes ettm suan kakayi tuvalete cisi beze yapıyor. bezi istemiyor ama bez bağlamak istemiyorsan tuvalete gitmelisin dediğimizde bez istiyom diyorDaha önce kaka yaptığında alt açmasını yayıp ıslak mendille bezini yanına alıp yatıp bacaklarını kaldırıp bitti bitti diyordu, ama çişte hiç sinyal vermedi. Sabah bezi çıkardım beze baybay yapıyoruz artık abla oldun dedim ben abla dedi o gün 2-3 çişini altına yaptı. Yaptığında rahatsız oldu bende 2-3 dk çişli tuttum anlattım böyle ıslatma diye aynı gün akşamında anne çiş diye söyledi oturağına yaptı ve sabaha işemedi. Okuduğum bilgilerde de hep gece tuvalet eğitimi diye bir şey olmaz gündüz tutmayı öğrenen gece de tutar diyodu doğruymuş. Şu an sıklıkla klozete oturtuyorum ama bazen oyundan kendini alamıyo çişi olduğu halde öyle zamanlarda odada oturağına yaptırıyorum.
Canım kiloyu kafana takma eğer yediysende üzülme canın çekmişki yemişsin yarın telafi edersin, diyetisyene gitmekle iyi yapıyosun ancak sana taksiyem akşam bi saat belirle kendine bu en geç 7olsun ve osaatten sonra asla bişey yeme ki gece leptin hormonun çalışsın kilo ver. Gece canın çok bişey çektiyse onu mutfaga hazırla ve sabah yicem de sabahta ye. Gece yemeyerek halam 40 annem 28 kilo verdi herkes tüp mide ameliyatı oldular diye dedikodu yaydılar halbuki kan aldırmaktan korkarlar:) sen şu anki mutluluğuna bak kilolarda gider bebekte gelir inşallahİnşallah canım. Sağ ol. Özellikle kilo vermedikçe bunalıma sürükleniyorum. Bu saate kadar diyetisyenin dediği her şeye uydum ama şimdi bir paket çikolata yedim yarın daha kararlı olacağım inşallah
Olsun canım o da bi aşama sen aralıklarla dene tekrardan şu an hazır değil demekki. Oyun her şeyden cazip geliyor şu an benim kızımada oyundaysa ve çişi geldiyse anne çiş diyo gidelim dediğimde yok diyo ama bacaklarını büzüyo çişi var belli bende öyle durumlarda bulunduğu yerde oturağa oturtuyorum.masallah cnm cok iyi olmus ikinci gelmeden öğrenmesi. bnde denedm ama olmadi hatta oldu 1 hafta 10 gun çişini tuvalete yapıp sonra kaçırmaya veya olduğu yere yapmaya başladı ugrastm ugrastm tekrar ogretemedm hep yapti bi yerlere cis temizlemekten biktim pes ettm suan kakayi tuvalete cisi beze yapıyor. bezi istemiyor ama bez bağlamak istemiyorsan tuvalete gitmelisin dediğimizde bez istiyom diyor