2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar sol göğsümde dünden beri akıntı var. atletim sarı lekeler olmuş. ilk önce tahriş olmuş kanamış gibiydi, sonra bu hali aldı. ucu zaten sorunluydu, içe gömülü. acaba sadece tahriş mi yoksa meme kanseri mi oldum 😁
hangi bölüme görünmeliyim?

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim şehirdışında annemlerdeydim. Bu süreçte kızıma tuvalet eğitimi verdim çok şükür 1 günde öğrendi, bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim maaşallah, gözümde büyütmüşüm sanırım. Cuma günüde dr kontrolüm var 16 haftalık oldu hamileliğim 13te erkek gibi demişti cuma kesinleşir inşallah her şey yolundadır. Yoruluyorum ve korkuyorumda ama inşallah her şey güzel olacak 2 çocukla..

Son düzenleme:
@nisandeniz karamsar olma sen doğum yaptın tedaviylede olsa hamile kaldın ve doğum yaptın sonrasında doğal gebeliğin oldu o yüzden ben inanıyorumki tekrardan hamile kalacaksın ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallah içini ferah tut canım

Kızımın büyük azıları çıkıyor sağ tarafın yarısı çıkmış baya, sol tarafta deri altında beyaz ucu gözüküyor. ateş rahatsızlık olmadı çok şükür ama 1 haftadır az az devam eden burun akıntısı var,otribebe yapıyorum arada.

merhaba kizlar size birsey sormak istiyorm. kizim aynada kendiyle konusuyor bazen bu kim diyorsun adını söylüyor. mesela örnek vererek anlatayım ağlıyordu yatak odasında sonra aynaya bakıp bir an duraksayıp noldu diyr sordu kendine sonra anne tlfon vermiyor dedi. daha sonra bi kere de bn kendini giydirdikten sonra aynaya bakmaya gitti ve kendine bekle baba gelcek adda gitcez tamam mi faln dedi boyle arada iletişimleri oluyor aynayla normal mi anormal bi durummu bilemedim sizinkiler de de varmi boyle bisi?

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim şehirdışında annemlerdeydim. Bu süreçte kızıma tuvalet eğitimi verdim çok şükür 1 günde öğrendi, bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim maaşallah, gözümde büyütmüşüm sanırım. Cuma günüde dr kontrolüm var 16 haftalık oldu hamileliğim 13te erkek gibi demişti cuma kesinleşir inşallah her şey yolundadır. Yoruluyorum ve korkuyorumda ama inşallah her şey güzel olacak 2 çocukla..
maşallah 1 günde mi. peki daha önce sinyal vermiş miydi hazır olduğunu nasıl anladın? bide nasıl öğrettin.
allah sağlıkla doğmasını nasip etsin canım. herşey güzel olur allahın izniyle, akışına bırak :)

merhaba kizlar size birsey sormak istiyorm. kizim aynada kendiyle konusuyor bazen bu kim diyorsun adını söylüyor. mesela örnek vererek anlatayım ağlıyordu yatak odasında sonra aynaya bakıp bir an duraksayıp noldu diyr sordu kendine sonra anne tlfon vermiyor dedi. daha sonra bi kere de bn kendini giydirdikten sonra aynaya bakmaya gitti ve kendine bekle baba gelcek adda gitcez tamam mi faln dedi boyle arada iletişimleri oluyor aynayla normal mi anormal bi durummu bilemedim sizinkiler de de varmi boyle bisi?
kızım da aynayla konuşuyor bazen ama anlaşılmıyor. kendisiyle başkası gibi konuşması ilginç geldi psikoloğa sorayım yanıtlarsa yazarım.

maşallah 1 günde mi. peki daha önce sinyal vermiş miydi hazır olduğunu nasıl anladın? bide nasıl öğrettin.
allah sağlıkla doğmasını nasip etsin canım. herşey güzel olur allahın izniyle, akışına bırak :)
Daha önce kaka yaptığında alt açmasını yayıp ıslak mendille bezini yanına alıp yatıp bacaklarını kaldırıp bitti bitti diyordu, ama çişte hiç sinyal vermedi. Sabah bezi çıkardım beze baybay yapıyoruz artık abla oldun dedim ben abla dedi o gün 2-3 çişini altına yaptı. Yaptığında rahatsız oldu bende 2-3 dk çişli tuttum anlattım böyle ıslatma diye aynı gün akşamında anne çiş diye söyledi oturağına yaptı ve sabaha işemedi. Okuduğum bilgilerde de hep gece tuvalet eğitimi diye bir şey olmaz gündüz tutmayı öğrenen gece de tutar diyodu doğruymuş. Şu an sıklıkla klozete oturtuyorum ama bazen oyundan kendini alamıyo çişi olduğu halde öyle zamanlarda odada oturağına yaptırıyorum.

@nisandeniz karamsar olma sen doğum yaptın tedaviylede olsa hamile kaldın ve doğum yaptın sonrasında doğal gebeliğin oldu o yüzden ben inanıyorumki tekrardan hamile kalacaksın ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallah içini ferah tut canım
İnşallah canım. Sağ ol. Özellikle kilo vermedikçe bunalıma sürükleniyorum. Bu saate kadar diyetisyenin dediği her şeye uydum ama şimdi bir paket çikolata yedim :KK43: yarın daha kararlı olacağım inşallah

İki yavruna da maşallah canım :) tuvalet eğitimi soğukta zor olmadı mı? Kızım da tuvalete çiş yapacağım dedi. Çocuk aparatına oturttum. O plastiğin soğuğu poposuna değince öyle ağladı ki benim içim acıdı.

Daha önce kaka yaptığında alt açmasını yayıp ıslak mendille bezini yanına alıp yatıp bacaklarını kaldırıp bitti bitti diyordu, ama çişte hiç sinyal vermedi. Sabah bezi çıkardım beze baybay yapıyoruz artık abla oldun dedim ben abla dedi o gün 2-3 çişini altına yaptı. Yaptığında rahatsız oldu bende 2-3 dk çişli tuttum anlattım böyle ıslatma diye aynı gün akşamında anne çiş diye söyledi oturağına yaptı ve sabaha işemedi. Okuduğum bilgilerde de hep gece tuvalet eğitimi diye bir şey olmaz gündüz tutmayı öğrenen gece de tutar diyodu doğruymuş. Şu an sıklıkla klozete oturtuyorum ama bazen oyundan kendini alamıyo çişi olduğu halde öyle zamanlarda odada oturağına yaptırıyorum.
masallah cnm cok iyi olmus ikinci gelmeden öğrenmesi. bnde denedm ama olmadi hatta oldu 1 hafta 10 gun çişini tuvalete yapıp sonra kaçırmaya veya olduğu yere yapmaya başladı ugrastm ugrastm tekrar ogretemedm hep yapti bi yerlere cis temizlemekten biktim pes ettm suan kakayi tuvalete cisi beze yapıyor. bezi istemiyor ama bez bağlamak istemiyorsan tuvalete gitmelisin dediğimizde bez istiyom diyor 🤪

Son düzenleme:
İnşallah canım. Sağ ol. Özellikle kilo vermedikçe bunalıma sürükleniyorum. Bu saate kadar diyetisyenin dediği her şeye uydum ama şimdi bir paket çikolata yedim :KK43: yarın daha kararlı olacağım inşallah
Canım kiloyu kafana takma eğer yediysende üzülme canın çekmişki yemişsin yarın telafi edersin, diyetisyene gitmekle iyi yapıyosun ancak sana taksiyem akşam bi saat belirle kendine bu en geç 7olsun ve osaatten sonra asla bişey yeme ki gece leptin hormonun çalışsın kilo ver. Gece canın çok bişey çektiyse onu mutfaga hazırla ve sabah yicem de sabahta ye. Gece yemeyerek halam 40 annem 28 kilo verdi herkes tüp mide ameliyatı oldular diye dedikodu yaydılar halbuki kan aldırmaktan korkarlar:) sen şu anki mutluluğuna bak kilolarda gider bebekte gelir inşallah

masallah cnm cok iyi olmus ikinci gelmeden öğrenmesi. bnde denedm ama olmadi hatta oldu 1 hafta 10 gun çişini tuvalete yapıp sonra kaçırmaya veya olduğu yere yapmaya başladı ugrastm ugrastm tekrar ogretemedm hep yapti bi yerlere cis temizlemekten biktim pes ettm suan kakayi tuvalete cisi beze yapıyor. bezi istemiyor ama bez bağlamak istemiyorsan tuvalete gitmelisin dediğimizde bez istiyom diyor 🤪
Olsun canım o da bi aşama sen aralıklarla dene tekrardan şu an hazır değil demekki. Oyun her şeyden cazip geliyor şu an benim kızımada oyundaysa ve çişi geldiyse anne çiş diyo gidelim dediğimde yok diyo ama bacaklarını büzüyo çişi var belli bende öyle durumlarda bulunduğu yerde oturağa oturtuyorum.

@nisandeniz kasımda 3 hafta ailemde kaldım o zaman gitmeden kafaya koymuştum öğreticem diye çünkü evde tek başıma zor olacaktı benim için orda annem babam kucağa alıp klozete oturtmada çok yardımcı oldular sağolsunlar. Ben hala yaz kış Farkının çok önemini anlamış değilim yazın avantajı ince kıyafet giydikleri için oturup kaldırması kolay olur,yoksa evin içinde yaz kış farketmiyor ben sadece ilk 5gün hiç dışarı çıkmadım çünkü altına bez bağlamak istemedim. Klozet aparatı plastik üstü yumuşak dolgulu ve evde hiç soğuk olmuyor, kızım hiç tepki vermedi şimdiye kadar. Ben dışarısı içinde aşağıdaki taşınabilir tuvaletten aldım dışarıda ona oturtuyorum. Biyere gittiğimizde arabadan inmeden önce arabada oturtuyorum işiyor genelde tabi tuvaleti her yerde yanımda taşıyorum. Birebir aldıklarım bunlar:
9EA56D7B-CEF3-4BBA-B9D9-CAC1951A066D.png

Eklentiler

• 95EF76F2-2F7C-40DD-8C98-8E9928834158.png
    95EF76F2-2F7C-40DD-8C98-8E9928834158.png
    298,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 9337D0D7-3380-451B-8D00-32E1B47E795B.png
    9337D0D7-3380-451B-8D00-32E1B47E795B.png
    317,5 KB · Görüntüleme: 32
X