Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar konuyla alakasız belkı ama kusura bakmayın bursada oturanınız vardı yanlıs hatırlamıyorsam nilüfer tarafında kreşe gönderen var mı
Saol Canım bı oralarada bakayım bızım evın yanındakıne gonderıyordum cocuk hergun aglıyor ögretmenlerın tavrı hosuma gıtmedı sonradan kayıt yaparken guleryızle aldılar ılerleyen zamanda bambaska bırı oldular bız anneyız yaa bılgı ıstememız cok normal ılk defa ayrılcaz yavrularımız danBen bursa Nilüfer de oturuyorum ams kreşe göndermiyorum. Bir kac arkadaşım cocuk üniversitesine gönderiyor çocuklarını cok memnunlar ama o da balat tarafında. Ben 3 yasinda yarim gün vermeyi düşünüyorum Era koleji hemen evin yaninda ama araştıracağız bakalım
Evet forumda herkesin gördüğü alanda instagram hesaplarınızı yazmak, face, instagram, whatsapp vb mecralarda grup kurup bu gruba davet etmek yasak ama grup kurmadan takipleşmek isterseniz instagram hesaplarınızı özelden yazabilirsiniz.Mune instagramdan nasil takiplesecegiz kullanici adi yazmadan gecmis sayfalarda kullanici adi yazmak yasak ama takiplesebilirsiniz gibi bir sey demistin
Anladim munecim tesekkurler grup kurmak gibi bir sey dusunmedim sadece buradaki arkadaslari merak ediyorum eminim baska merak edenler de vardir.O vakit munenin huzurunda takiplesmek isteyen varsa ozelden profillerimizi yazalimtesekkurler munecimEvet forumda herkesin gördüğü alanda instagram hesaplarınızı yazmak, face, instagram, whatsapp vb mecralarda grup kurup bu gruba davet etmek yasak ama grup kurmadan takipleşmek isterseniz instagram hesaplarınızı özelden yazabilirsiniz.
Kullanıcı adlarınızı topiklerde yazmanız üye gizliliğinizi ortadan kaldırdığı için de yasak çünkü topikler üye olmadan ziyaretçi konumunda okunabiliyor, okuyanlar kadın mı erkek mi, içlerinde sizleri tanıyan arkadaş, akraba vb var mı bilemeyiz garantisini de veremeyiz
Canım bugun çocuk unıversıtesıne gıttık bayıldım muhteşemdi .. Era kolejı 5 yaşında başlıyor çözüm kolejıde 3 yaşından başlıyormua bılgın olsunBen bursa Nilüfer de oturuyorum ams kreşe göndermiyorum. Bir kac arkadaşım cocuk üniversitesine gönderiyor çocuklarını cok memnunlar ama o da balat tarafında. Ben 3 yasinda yarim gün vermeyi düşünüyorum Era koleji hemen evin yaninda ama araştıracağız bakalım
Ben göndermiyorum ama akrida yı çok iyi diye duydum Beşevler deKızlar konuyla alakasız belkı ama kusura bakmayın bursada oturanınız vardı yanlıs hatırlamıyorsam nilüfer tarafında kreşe gönderen var mı
Baktık canım Oraya da aslında Yaklaşık 50 kreşe baktık canım ya kımısı 36aydan önce almadılar yada ögretmenlerın tavrını begenmedık işletme mezununu anaokul ögretmeni diyolar çok problemli kreşlere denk geldık şimdilik aklımızda çocuk üniversitesi ve özlüce akkids kaldı amerikan kultur derneği olarakda geçiyormuş kararsız kaldık bugun ücret konusunda tekrar konuşup kayıt yaptırcaz artık, hayırlısı olsun bakalımBen göndermiyorum ama akrida yı çok iyi diye duydum Beşevler de
Arkadaşım genç kardelenler diye biryere gönderiyor 3 yaşına 2 ay var çocuğunun. O da çok memnun canım 1000 TL miş aylık. 8 çocuk varmış sınıfta. Baktınız mi bilmiyorum ama bakın isterseniz.Baktık canım Oraya da aslında Yaklaşık 50 kreşe baktık canım ya kımısı 36aydan önce almadılar yada ögretmenlerın tavrını begenmedık işletme mezununu anaokul ögretmeni diyolar çok problemli kreşlere denk geldık şimdilik aklımızda çocuk üniversitesi ve özlüce akkids kaldı amerikan kultur derneği olarakda geçiyormuş kararsız kaldık bugun ücret konusunda tekrar konuşup kayıt yaptırcaz artık, hayırlısı olsun bakalım
Evet duydum canım orayı osmangazi tarafında dıye bılıyorum o yuzden ters geldi bize.. Ortalama kreşlerin hepsi 1000 tl istiyor canım yaaArkadaşım genç kardelenler diye biryere gönderiyor 3 yaşına 2 ay var çocuğunun. O da çok memnun canım 1000 TL miş aylık. 8 çocuk varmış sınıfta. Baktınız mi bilmiyorum ama bakın isterseniz.
benim oğlum hicbir zaman öyle akşam yat sabah kalk olmadı (belki bir gün olur) ama en azından yatınca 3-4saat uyurdu ama 2 haftadır saat başı uyanıyor, ağlıyor. emerek uyuyor ama artık çok zor dalıyor. son 2aziyi bekliyoruz acaba onlar mı zorluyor bilmiyorum,gerçi şişlik falan yok henüzSelam kızlar
Doğumdan sonra da bayaa aktif kalmış topik helal size. Benimki abi oldu şimdiye kadar kurduğum tüm düzen bozuldu.2 yaş sendromuyla beraber zorluyor beni her konuda.
Akşam 9 sabah 7 arası deliksiz, öğlen de 2saat uyuyan çocuk gitti. Gece sürekli ağlayarak uyanan ve sabah 6da herkesi ayağa kaldıran çocuk geldi üstelik kendi başına uykuya geçmekte de zorlanıp yastığını bana uzatıyor ayakta sallayayım diye.
Kızlar Sizlerin uyku düzeni nasıl. Kaç saat ve ne şekilde uyuyor acaba.
İşine karışmak gibi olmasın ama emzirmeyi bıraksan uykuları daha iyi olur bizim öyle oldu canımbenim oğlum hicbir zaman öyle akşam yat sabah kalk olmadı (belki bir gün olur) ama en azından yatınca 3-4saat uyurdu ama 2 haftadır saat başı uyanıyor, ağlıyor. emerek uyuyor ama artık çok zor dalıyor. son 2aziyi bekliyoruz acaba onlar mı zorluyor bilmiyorum,gerçi şişlik falan yok henüz
Seni görmek ne kadar güzel :) şimdi bizde ödev telaşı var gece sana detaylı yazacağım.Selam kızlar
Doğumdan sonra da bayaa aktif kalmış topik helal size. Benimki abi oldu şimdiye kadar kurduğum tüm düzen bozuldu.2 yaş sendromuyla beraber zorluyor beni her konuda.
Akşam 9 sabah 7 arası deliksiz, öğlen de 2saat uyuyan çocuk gitti. Gece sürekli ağlayarak uyanan ve sabah 6da herkesi ayağa kaldıran çocuk geldi üstelik kendi başına uykuya geçmekte de zorlanıp yastığını bana uzatıyor ayakta sallayayım diye.
Kızlar Sizlerin uyku düzeni nasıl. Kaç saat ve ne şekilde uyuyor acaba.
Bende diş mi acaba dedim çünkü iştah da azaldı ama dediğin gibi ne şişlik ne kızarıklık var. Hatta dişini fırçalarken o kısımlara da fırça sürüyorum hiç tepki vermiyorbenim oğlum hicbir zaman öyle akşam yat sabah kalk olmadı (belki bir gün olur) ama en azından yatınca 3-4saat uyurdu ama 2 haftadır saat başı uyanıyor, ağlıyor. emerek uyuyor ama artık çok zor dalıyor. son 2aziyi bekliyoruz acaba onlar mı zorluyor bilmiyorum,gerçi şişlik falan yok henüz
seni de canım. BekliyorumSeni görmek ne kadar güzel :) şimdi bizde ödev telaşı var gece sana detaylı yazacağım.
Canım selam nasılsın.Ikinci bebeğe hamileydin en son nasıl oldun herşey yolunda mı?seni de canım. Bekliyorum
canım ben de artık bıraktırmak istiyorum ama hem su dişleri çıksın hem de kış geçsin diye bekliyorum. tiksindirerek bıraktırmak istemediğimden azaltmaya çalışıyorumİşine karışmak gibi olmasın ama emzirmeyi bıraksan uykuları daha iyi olur bizim öyle oldu canım