- 28 Aralık 2017
- 576
- 1.000
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bizim kız da yapıyodu telefonu Bi alıyo youtube da senin dediğin gibi tüm dillerde video izliyodu, son zamanlarda fatih selime takmıştı :) 4 gündür evde telefon vermiyoruz artık, dışarıda mecbur kalınca vericez. Sanki hırçınlağı gitti kendi kendine oyalanmaya başladıÇizgi filmle arası yok pek izlemiyor. Niloya fln hiç dikkatini çekmedi. Haftasonu elifin düşyeri var meyveler fln konuşuyor. Azcık ona bakıyor. Akıllı tavşan momo fln çıkıo izlemiyor. Tlfnu eline geçirdiği an youtube un derinliklerinde kayboluyor. Rusça ispanyolca ingilizce japonca derken türkçe konuşamıyor bence
Folik asite de baktırıcam, onu yazmayı unutmuşum.Kızlar bugün kızım için kan tahlili yaptırmak için doktora gidicem.
Baktıracaklarım tam kan sayımı demir ferritin flan, d vit, çinko, b12, troid hormonları, selenyum, A vitamini, H vitamini.
Sizce baktırmam gereken başka değerler var mı aklınıza gelen?
Evet canım sürekli başka dil duyması anadili öğrenmeyi geciktirir. Bir de telefon elinde olunca radyasyondan çok etkilenir. Siz daha iyi bilirsiniz ama TV’den kısa süreli bir iki şey izletmek daha az zararlıÇizgi filmle arası yok pek izlemiyor. Niloya fln hiç dikkatini çekmedi. Haftasonu elifin düşyeri var meyveler fln konuşuyor. Azcık ona bakıyor. Akıllı tavşan momo fln çıkıo izlemiyor. Tlfnu eline geçirdiği an youtube un derinliklerinde kayboluyor. Rusça ispanyolca ingilizce japonca derken türkçe konuşamıyor bence
O fatih selimin anasını bulsam boğacağım. Nasıl cırtlak uyuz bir sestir o yaa duyar duymaz cinlerim tepeme çıkıyorOnu bizim kız da yapıyodu telefonu Bi alıyo youtube da senin dediğin gibi tüm dillerde video izliyodu, son zamanlarda fatih selime takmıştı :) 4 gündür evde telefon vermiyoruz artık, dışarıda mecbur kalınca vericez. Sanki hırçınlağı gitti kendi kendine oyalanmaya başladı
Bu daha güzel olmuş bence :)Yanlış şeker göndermişler ama bunu da beğendim
Eki Görüntüle 2308630
Ya sorma, Bi ben rahatsız olmuyomuşum demekki onun sesindenO fatih selimin anasını bulsam boğacağım. Nasıl cırtlak uyuz bir sestir o yaa duyar duymaz cinlerim tepeme çıkıyor
Bana kalsa hiç izlemesin ama annrm gündüz idare edemeyip durmuyor die veriyorEvet canım sürekli başka dil duyması anadili öğrenmeyi geciktirir. Bir de telefon elinde olunca radyasyondan çok etkilenir. Siz daha iyi bilirsiniz ama TV’den kısa süreli bir iki şey izletmek daha az zararlı
Acaba başka bir çare mi düşünsen telefon izlemek için çok çok küçükler daha çok erken ben büyük oğluma bile vermiyorum kırk yılda bir, sınıfta telefon bağımlısı arkadaşları bile varmış toplantıda söylediler akla gelmeyecek zararları var benim küçük oğluma bir kez bile telefon izletmedim izletmem de ama bazen dışarda büyük oğluma veriyorum o da yarım saat anca daha fazlası değil.Yinede sen evladın için en iyisini bilirsin tabii.Bana kalsa hiç izlemesin ama annrm gündüz idare edemeyip durmuyor die veriyor
Ben çok zor durumda kalırsam wheels on the bus vs açıyorum ama çok müptela gibi izlemiyor hani o da dışarıda olduğumuzda evde bez değiştirirken hiç durmuyor bazen o zaman da baby tv açıyorum belli şeyler var onlardan biri çıkarsa izliyor hiç mi açmamalıyım acaba bilemedim kiAcaba başka bir çare mi düşünsen telefon izlemek için çok çok küçükler daha çok erken ben büyük oğluma bile vermiyorum kırk yılda bir, sınıfta telefon bağımlısı arkadaşları bile varmış toplantıda söylediler akla gelmeyecek zararları var benim küçük oğluma bir kez bile telefon izletmedim izletmem de ama bazen dışarda büyük oğluma veriyorum o da yarım saat anca daha fazlası değil.Yinede sen evladın için en iyisini bilirsin tabii.
Çok güzel görünüyorYanlış şeker göndermişler ama bunu da beğendim
Eki Görüntüle 2308630
Kelime ekliyorsa endişelenmeyin diye okumuştum bir yerde yani yeni yeni kelimeler öğreniyorsaÇizgi filmle arası yok pek izlemiyor. Niloya fln hiç dikkatini çekmedi. Haftasonu elifin düşyeri var meyveler fln konuşuyor. Azcık ona bakıyor. Akıllı tavşan momo fln çıkıo izlemiyor. Tlfnu eline geçirdiği an youtube un derinliklerinde kayboluyor. Rusça ispanyolca ingilizce japonca derken türkçe konuşamıyor bence
Şuan müptela gibi izlemezler zaten biraz büyüklerinde sorun gözle görülüyor.Bilmiyorum ama bence telefon için video izlemek için çok çok erken benimki abisiyle bazen çizgi filme birkaç dakika bakıyor ama pek ilgisini çekmiyor ama telefon konusunda esnek değilim maalesef cook zararları var ve bağımlılık yapıyor.Yerinizde olsam şimdiden alışmasina izin vermezdim.Ben çok zor durumda kalırsam wheels on the bus vs açıyorum ama çok müptela gibi izlemiyor hani o da dışarıda olduğumuzda evde bez değiştirirken hiç durmuyor bazen o zaman da baby tv açıyorum belli şeyler var onlardan biri çıkarsa izliyor hiç mi açmamalıyım acaba bilemedim ki
Haklı olabilirsiniz. 6.hastalık geçirdi ağustos ayında videoyu da o zaman öğrendi. Alışkanlık göstermedi henüz zira haydi kapatıyoruz dediğimizde tepki göstermiyor.Şuan müptela gibi izlemezler zaten biraz büyüklerinde sorun gözle görülüyor.Bilmiyorum ama bence telefon için video izlemek için çok çok erken benimki abisiyle bazen çizgi filme birkaç dakika bakıyor ama pek ilgisini çekmiyor ama telefon konusunda esnek değilim maalesef cook zararları var ve bağımlılık yapıyor.Yerinizde olsam şimdiden alışmasina izin vermezdim.
Artik kimse yazmaz oldu @yesoka90 zafrina89 Polyanna82 aklima gelmeyen baska arkadaslar nerelerdesiniz ne var ne yok
Bir şey olmadı canım çok şükür. İlk kez devam sütü içti. O da bayatmış :)
İşte geldim burdayım. Evet yaa kimse yazmıyor artık ben ara ara uğrayıp bakıyorum yazan yok. Nasılsın? Ben memeyi kestim 22 aylıkken çok şükür yemesi daha iyi oldu. Uykusuda daha ii oldu. Ama konuşmuyor hiç ya. Biraz konuşmaya başlasa da derdini anlatsa. Geve uykusu sersemi uyanıo ne istediğini anlamıyoruz ağlıo uykusu dağılıyor . Ama genel olarak 11 de uyugor sabah 6.30a kdr hiç uyanmıyor
Kestim kurban bayramı tatilinde. Ramazan bayramında denediğimde ağlamaktan kriz geçircrk gibi olmuştu. Bh sefer daha iyiydi. Sürekli artık büyüdün anneciğim meme emmiceksin bizim gibi yemekleri yiceksin fln dedim bir süre. Sonra artık emmiceksin dedim bıraktık. Uf olmuş fln demedim. O da emmeye çalışmadj uyku saatlerinde kriz geldi sadece. Çünkü memeden başka yerde uyumayı bilmiyor. O da ağladı bi hafta sonra alıştı. Şimdi babaaıyla benm ortama yatıyor döne döne uyuyor. Uyuduğunda kendi yatağına alıyorum. Bizim oda da ayrı yatakta yatıyor hala. Yemesi daha iyi oldu. Uykusu da maşallah daha iyi. Emerken 9.30da uyuyordu ama sabaha kdr 2 3 kez kalkıyordu. Şimdi 10.30da uyuyor sabah kdr hiç kalkmıyor. En zorlandığımı yer uyutmak ve gece uyandığında geri daldırmaktı. Gündüz meme aramayı çok çabuk unuttu. Hem de 10 dk da bi meme die ağlayıp emen bir bebekti. Şimdi meme die açıp öpüo seviyor kapatıyorMemeden nasil kestin? Zor oldumu?