2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Şu an 107 kiloyum canım. Yani beden kitle oranına göre obezim. İlki tüp bebekti, ikinci doğal yolla oldu ama düştü. Vücudun hamileliğe hazır demek ki erteleme diyor
anladım canım Allah yardımcın olsun bilemdiğim için sordum k.bakma lütfen

Kızlarr merhaba bu site ne kadar dandik olmuş böyle şu msgı yazcm dye saçmasapan sayfalar çıktı karşıma herkes iyidr inşallh,bu dönem okulum çk yoğun bide dışarı parklanmaları basladı ceross Gözünaydın cnm hersey iyi olsun hakkınzda,deniziminannesi öpüyorum szi:) son konu ayakkabı herlde spor ayakkbı adidas dragon derim sandalet crocs ya da nike protect hepinize sevgiler,siteyi değiştirin Allah aşkına moderatörler tam bi facia yazma hevesim kırıldı resmen

Kızlarr merhaba bu site ne kadar dandik olmuş böyle şu msgı yazcm dye saçmasapan sayfalar çıktı karşıma herkes iyidr inşallh,bu dönem okulum çk yoğun bide dışarı parklanmaları basladı ceross Gözünaydın cnm hersey iyi olsun hakkınzda,deniziminannesi öpüyorum szi:) son konu ayakkabı herlde spor ayakkbı adidas dragon derim sandalet crocs ya da nike protect hepinize sevgiler,siteyi değiştirin Allah aşkına moderatörler tam bi facia yazma hevesim kırıldı resmen
Canım seni görmek ne güzel merak etmiştim iyiki yazdın :)

Selam kızlar. Nasılsınız? Çok şükür güneş yüzünü gösteriyor. Her ne kadar hava ısınmasa da insana enerji veriyor. Yine her gün parka gitmeye başladık. Dün çok soğuktu LCW’ye gittik. Orada koşturdu, kıyafetlere baktı falan :) malum burada avm yok. Koton’a falan götürüyorum gezmeye :)
Bu arada doğuma gittiğim kilodayım. Karnım 6 aylık hamile gibi. Buna rağmen doktor ikinci bebeği erteleme dedi. Ne yapmalıyım sizce? İçinizde benim kadar fazla kilosu olan yok di mi. Sanki kendimi taşıyamıyor gibiyim. Yine 7 kilo alsam nasıl olurum bilmiyorum
Iyiyiz canım bizde aynı park bahçe geçiyor zaman :)
Sen hamilelikte kilo almıyorsun dert etme bence tedaviyle olduğu için ilki ben olsam hiç ertelemem ikinciyi ve doğumdan sonra diyetisyen desteğiyle verirsin kilolarını birdaha hamile kalıp düzen bozulacak korkusu yaşamadan daha kalıcı olur bence.Kilo verilemeyecek bişey değil bak ben 5 ayda 17 kilo verdim liliya liliya benden daha da çok kilo verdi insan kendini mutlu hissediyorsa sağlık sorunu yapmıyorsa çok da büyük dert değil kilo almak vermek..Ama hamile kalmayı zorlaştırıyor kilolu olmak bütün doktorlar söylüyor bunu.Olur da tedavisiz hamile kalırsan daha önemlisi dünyaya gelirse ne güzel olur hiç korunmam yerinde olsam.Hakkınızda hayırlısı olsun.

kızlar mevsim değişiyor ayakkabı alan var mı ? ben kışın viccodan bot ve panduf almıştım ama botu 1 kere giydi,panduf daha rahattı. şimdi spor ayakkabı alsam diyorum ama tabanları çok kalın gibi geldi,terletir gibi¿

Ayni soruyu bende soracaktim. Hatta dün adidasta 1 alana 1 bedava kampanyasi varmis diyegittik ama kararsiz kaldim. Altlari dümdüz spor ayakkabıların saglikli olurmu acaba bilemedim

Şu an 107 kiloyum canım. Yani beden kitle oranına göre obezim. İlki tüp bebekti, ikinci doğal yolla oldu ama düştü. Vücudun hamileliğe hazır demek ki erteleme diyor

Bencede erteleme ama bu arada iyi bir Diyetisyene git . Deniziminannesi Deniziminannesi ne katılıyorum kilo verilmeyecek bisey degil illaki verirsin takma kafana. Yeterki icten iste

Ayni soruyu bende soracaktim. Hatta dün adidasta 1 alana 1 bedava kampanyasi varmis diyegittik ama kararsiz kaldim. Altlari dümdüz spor ayakkabıların saglikli olurmu acaba bilemedim
spor ayakkabıda vicco da güzel. peki ağır mı ayakkabılar bide esnekler mi tabanı ikiye katlayınca

En azından içine fermente bişeyler gidiyor buna da şükür diyorum.. Sanırım dişleri kaşınıyor kütür kütür turşu yedikçe rahatlıyor sanki
Olabilir canım çok haklısın turşu gibi malı olsun, bizim de en arkadaki azılar kaldı ve çok geçmeden çıkacak gibi belirtiler başladı. Bitse de kurtulsak:)

Kizlar hala emzirerek uyutan varmi aranızda? Benimki hala emerek uyuyorda HoppaBirde her istediginde emziriyorsunuz degil mi sizde?Peki odasını ayıran?
benim hala koynumda yatıyor :işsiz:
taşınma ihtimalimiz var. yoksa odasını ayırırdım. karyola alacam ben. kendi kendine yatağa çıkıp iniyor

Selam kızlar. Nasılsınız? Çok şükür güneş yüzünü gösteriyor. Her ne kadar hava ısınmasa da insana enerji veriyor. Yine her gün parka gitmeye başladık. Dün çok soğuktu LCW’ye gittik. Orada koşturdu, kıyafetlere baktı falan :) malum burada avm yok. Koton’a falan götürüyorum gezmeye :)
Bu arada doğuma gittiğim kilodayım. Karnım 6 aylık hamile gibi. Buna rağmen doktor ikinci bebeği erteleme dedi. Ne yapmalıyım sizce? İçinizde benim kadar fazla kilosu olan yok di mi. Sanki kendimi taşıyamıyor gibiyim. Yine 7 kilo alsam nasıl olurum bilmiyorum
Canım herhalde ben senin yerinde olsam doktorun sözünü dinlerdim. Şu anda yeme isteğini kontrol edemediğini ama gebelikte çok iyi beslendiğini söylemiştin. Şayet yine aynı şekilde dikkat edersen belki de 7 kilo bile almayacaksın hatta kilo vererek bu maratonu tamamlayacaksın? Olur mu olur :)

Kizlar hala emzirerek uyutan varmi aranızda? Benimki hala emerek uyuyorda HoppaBirde her istediginde emziriyorsunuz degil mi sizde?Peki odasını ayıran?
Emerek uyuyor ben evdeysem asla başka türlü bir teklifi kaldıramıyor çılgınlar gibi ağlıyor. Bazen çoook yorgunsa bebek arabası veya otomobilde kendiliğinden uyuduğu oluyor. Her istediğinde emiyor hatta bu ara bi dk emip bi dk oynayıp sonra tekrar emme şeklinde oyun oynuyor. Odayı bırak aynı yataktayım :)))

benim hala koynumda yatıyor :işsiz:
taşınma ihtimalimiz var. yoksa odasını ayırırdım. karyola alacam ben. kendi kendine yatağa çıkıp iniyor
Bazen biz böyle hayal kuruyoruz kızlar yan odada uyuyor filan sonra kızlardan biri viykliyo kendimize geliyoruz :KK70: sen şimdi yazınca ah be dedim ben ancak hayaliyle yaşıyorum :)

hay allah:)) büyük kızın için ayırmayı düşünmüyor musun hala? kendisi istemez heralde dimi. hele kardeşi sizinle yatarken :)
Büyük kızım çok duygusal bir çocuk şayet onu ayırıp kardeşini ayırmazsam ömür boyu bunu unutmaz canım. Yatağı aşırı benimsemiş durumda ve bizimle uyumaktan çok mutlu. Onun elinden bunu almak bana yanlış geliyor. Çocuk kaç yaşına kadar anne-baba koynunda kalacak ki? Diyorum kendi kendime. Bir zaman sonra kendileri bizim de odamız olsun diyecekler zaten diye düşünüyorum.

Tuvalet öğretme konusunda da kasmadım biliyorsun ve hiç pişman olmadım. Yarım günde çişini 3 günde büyük tuvaletini öğrendi, öğrendikten sonra hiç vakası olmadı ve kendi kendine gidip yapıp anne yaptım diyor. Her türlü dışarıya da çıkıyoruz rahat tutuyor çok şükür.

Bu yüzden sanki zamanı gelince hepsi oluyor gibi geliyor.

Canım herhalde ben senin yerinde olsam doktorun sözünü dinlerdim. Şu anda yeme isteğini kontrol edemediğini ama gebelikte çok iyi beslendiğini söylemiştin. Şayet yine aynı şekilde dikkat edersen belki de 7 kilo bile almayacaksın hatta kilo vererek bu maratonu tamamlayacaksın? Olur mu olur :)
Ben de bu akşam öyle karar verdim canım. Bu kararı vermem lazım çünkü coraspin ve folik aside başlayacağım. Coraspin içebilmek için on gün önce emzirmeyi bıraktım. Allah önümüzdeki aylarda nasip eder inşallah. O zaman kadar da beslenmeye dikkat edeceğim.

Iyiyiz canım bizde aynı park bahçe geçiyor zaman :)
Sen hamilelikte kilo almıyorsun dert etme bence tedaviyle olduğu için ilki ben olsam hiç ertelemem ikinciyi ve doğumdan sonra diyetisyen desteğiyle verirsin kilolarını birdaha hamile kalıp düzen bozulacak korkusu yaşamadan daha kalıcı olur bence.Kilo verilemeyecek bişey değil bak ben 5 ayda 17 kilo verdim liliya liliya benden daha da çok kilo verdi insan kendini mutlu hissediyorsa sağlık sorunu yapmıyorsa çok da büyük dert değil kilo almak vermek..Ama hamile kalmayı zorlaştırıyor kilolu olmak bütün doktorlar söylüyor bunu.Olur da tedavisiz hamile kalırsan daha önemlisi dünyaya gelirse ne güzel olur hiç korunmam yerinde olsam.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aynen canım doktor da öyle dedi. Hem fazla kilon var hem de emziriyorsun. Bu durumda hamile kaldıysan tekrar kalma ihtimalin çok yüksek dedi. Hatta sen bu düşüğü adet olmuşsun gibi düşün, çünkü kürtajsız düşmüş, hiç dinlenme evresine gerek yok, korunmayın dedi ama ben dinlemedim çünkü ruhsal olarak toparlanmak istedim.

X